Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Onceden leak olan listedekilerin cogu onaylanmis oldu boylece SM tarafinda cinematikte var cogu:

Spoiler

Liste:

+Captain with shield/sword
Librarian
+Jump Chaplain
New Ancient
+New Stormspeeder/Landspeeder
3x Gravis (Heavy Weapon/Bolter/Cannon?)
+10x New Intercessors (old bolt rifle, new mixed mark armours)
+5x Vanguard Vets

Mesaj tarihi:
Norak, 26.03.2026 14:10 tarihinde dedi ki:

Oynamadigim icin kurallarla alakam yok pek ama burda dursun:

jhvof15jdcrg1.jpeg?auto=webp&s=707a25078

Bu gelismeler bayagi iyi duzgun uygularlarsa. Herkesin rahatsiz oldugu konulara deginmisler.

Detachmentlari harmanlayabilmek bayagi farkli gameplay opsiyonlari dogurur (bazi armyler sacma sapan op olacak kesin edisyon basinda). Bir de army spesifik missionlar acayip iyi olur. Cunku oynadigin ordu gibi hissettirir. Mesela Knights oynarken sabotage veya recover assets secondaryleri yapmak komik ve armye sirf bunun icin knight olmayan unitler falan ekliyorsun.

Narrative’i competitivede nasil yedirecekler merak ediyorum yalniz sjfk.

Mesaj tarihi:

Mutilator ve kravek morne'u alicam. Defiler'i pas gecerim muhtemelen. Profili baya iyi ama boyanmasi bekleyen bir suru modelim var. Suan acelesi yok zaten boyayip masaya koymasi baya zaman alir birde 11 yolda, nerf de yiyebilir. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bende bu son duyrulanlar arasinda yeni spartan tank var onu ekledim listeme  Imperial Fists icin, 14 tane gravis tasiyor, dahada baska birseye yer kalmadi zaten IF olarak, artik seneye falan alirim, boyut olarak da siritmiyor 40k icin HH araci olarak:

https://minicompare.info/?black-templars-crusader-d=&spartan-assault-tank=&eradicator-a=&chaos-defiler-2026-a-reaper-autocannon=

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Giriş için starter kit var boyaları içinde 3 tanede space marine verıyor onu sipariş ettim.

Daha sonra çok zorlamadan hangi setten devam etmek lazım var mı öneri?

Hedef Space Marine ise intercessor squad ve Infernus Squad en basit olanlar olabilir, ama yeni intercessor squad gelecek haziranda, eskileri istiyorsan alman gerek 1 kutu o zamana.

Temali ordulara gideceksen Black Templars, Space Wolves vs bunlar daha karisik pelerin kumas vs bir suru incik boncuk oluyor ustunde.

Yok diger factionlar olacaksa necrons en kolay boyanan olabilir. En karisik Adeptus Mechanicus benim test ettigim.

Ordu yapacaksan ama rastgele almak yerine bir liste yapip hangi chapter ise eger ona gore almak daha iyi, bu liste dursun demlensin ara ara ekleyip cikartip duzene girer bir kac ayda, ben listeye herseyi ekleyip sonra yavas yavas azaltiyorum bir sure sonra rafine oluyor.

Ayrica astar boyasi icin siyah ya da beyaz (cogunlukla siyah) boya, boyama bitince kullanmak icin mat vernik (2-3 kat) ve istege bagli wash almayi da unutma. Ve boyayi direk siseden miniye surmuyoruz, once hafif sulandiriyoruz palette, ince ince birkac kat olmasi daha iyi. Bunun tam kivam videosu var onceki sayfalarda 🙂

https://acrylicosvallejo.com/en/?s=wash

Mesaj tarihi:
Norak, 30.03.2026 20:26 tarihinde dedi ki:

Hedef Space Marine ise intercessor squad ve Infernus Squad en basit olanlar olabilir, ama yeni intercessor squad gelecek haziranda, eskileri istiyorsan alman gerek 1 kutu o zamana.

Temali ordulara gideceksen Black Templars, Space Wolves vs bunlar daha karisik pelerin kumas vs bir suru incik boncuk oluyor ustunde.

Yok diger factionlar olacaksa necrons en kolay boyanan olabilir. En karisik Adeptus Mechanicus benim test ettigim.

Ordu yapacaksan ama rastgele almak yerine bir liste yapip hangi chapter ise eger ona gore almak daha iyi, bu liste dursun demlensin ara ara ekleyip cikartip duzene girer bir kac ayda, ben listeye herseyi ekleyip sonra yavas yavas azaltiyorum bir sure sonra rafine oluyor.

Ayrica astar boyasi icin siyah ya da beyaz (cogunlukla siyah) boya, boyama bitince kullanmak icin mat vernik (2-3 kat) ve istege bagli wash almayi da unutma. Ve boyayi direk siseden miniye surmuyoruz, once hafif sulandiriyoruz palette, ince ince birkac kat olmasi daha iyi. Bunun tam kivam videosu var onceki sayfalarda 🙂

https://acrylicosvallejo.com/en/?s=wash

Teşekkürler. Geçen orlandodaki warhammer mağazasına gittim baya güzel setler display ediyorlardı.

Çalışan çocuklar amerikada baya iyi satışlarımız hatta us based fabrika kuruyoruz dedi. Önümüzdeki bir kaç yılda amerikada daha da genişlicek gibi.

Ufaktan alıp bi kaç set boyayım bakalım becerebilecekmiyim.

Boyamasi zor degilde bunlari plastik kaliptan kesip, sonra ustunde kalan kesim yerlerini temizleyip yapistirmasi falan asil uzun suren kisim 😄

Ayrica kitapcikta dedigi gibi herseyi hemen yapistirmazsan daha kolay olur, oteki turlu boyarken birbirinin onune geliyor cunku, govdeyi ayri, kollari/silahi/kalkani vs ayri bitirip sonra yapistirmak daha iyi.

Mesaj tarihi:

Birde Games workshop tuto videolarinda boyalari damacana ile kullaniyorlar genelde, boyle birseye gerek yok kesinlikle, minimal kullanim yeterli,  ama adamlar boya da satiyor, ondan oyle o videolar.

Yoksa tek tup boya 1+ sene yetiyor gayet onlarca mini icin.

Mesaj tarihi:
Valvyn, 30.03.2026 21:02 tarihinde dedi ki:

Aynen.

Çok zorlanırsam lego warhammer tema getirsin diye dua edicem yapıcak bişi yok.

Oturup milyon tane asiri kaliteli foundational painting guide’dan bir kac tanesini izle mutlaka youtube’da. Wet palette yap kendine (tupperware, pecete, su, firin kagidi gerekiyor yalnizca. 3dklik is). Bir kac farkli boyda sentetik firca al. 0 3 5 numaralar tum isini gorur. Bir de spray primer al. GW almak istersen Chaos black guzel. Primersiz da boyarsin ama boyanin plastige tutunmasi zor oluyor, bazen boya soyulabiliyor vs.

Ozel yetenek gerektiren bir sey degil temiz boyamak. Sadece biraz sabir gerekiyor. 2 3 marine boyayinca elin alisir zaten. Ama saydigim tool’lar onemli bence. Pot’tan boya alayim falan diye ugrasirsan, kuru palet kullanirsan cok eziyet cekersin.

Mesaj tarihi:

Ha bir de oturup 2 3 saatte boyadigin modelleri instagramda 20 yildir profesyonel model boyayan ve her bir modele 50 100 saat harcayam adamlarin modelleriyle karsilastirma. Pek cok insan o tuzaga dusup sonra model boyamaktan korkar oluyor.

Mesaj tarihi:

Sundan bir tane aldim, Cataphractii'leri ve Leviathan Dreadnought zaten alacaktim yaninda cok gerekli olmasada breacher squad bedavaya geldi hem +1 tane de upgrade kit cikiyor bonus, hicbirsey olmasa bile degisik silahlar migferler vs ise yarar bir suru.

Legiones_Astartes_Siege_Assault_Battle_G

• Yeni Oluştur...