Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Norak senin işçilik biraz acele demiştim, ordu spamlediği için acele yapıyor demiştiniz, şimdi oynamıyorum diyorsun. Yoksa birden fazla disiplin var da birini oyun birini keyif için mi kötü boyuyorsun şimdi???

Mesaj tarihi:

10 tane falan ordu oldu/olacak bende 25000 puana falan denk gelecek hersey bitince XD:

Space marine icin 4 chapter var, black templars (6000), imperial fists (3000), blood ravens (2000), raptors (1500).

Xenos olarak genestealer cults (3500) ve tyranids (1500) var, bu ara bunlari aliyorum.

Sirf Cataphractii terminatorlerden olusan 25 kisilik bir Space Hulk ordusu var cogunu aldim.

Diger eski tarihli alacaklarim biraz azalsin 10 knightlik bir Imperial Knights (2600) olacak sonra.

Ilerde muhtemel alabilecegim 2k'er puanlik Catachan ve Death Korps of Krieg olacak, bunlarin bazi birimleri ortak tank top vs.

Gene ilerde solo birimler vs icin muhtemel alabilecegim 25 birimlik bir  Imperial Agents/Rogue Trader dusunuyorum.

Mesaj tarihi:

Olayin %90’i hmm demek zaten abi. Ben de gecen Ikea’dan dev camekan aldim, boyadiklarimi da dizdim icine. Donup bakiyorum hmm diyorum dnfkh

Bir baska eglencem de eve gelen olayla ilgisiz insanlarin iki sn bos bakip sen bu isten para kazaniyon mu guzel boyamissin parayla satsana demeleri.

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Bu hobinin icinde olmayanlara boyamak yada oynamak asiri sacma geliyor. Surekli su tip sorularla yada yorumlarla karsilasiyorum: Abi niye boyuyon ki ? Bos is. Para kazaniyon mu bari ? Cocuk musun ? Parasina neden oynamiyonuz ? Buna para verilir mi🤦‍♂️

Mesaj tarihi:
goldbären, 27.07.2026 12:39 tarihinde dedi ki:

tamam çantaya atıp kavgaya götürecek misin yoksa sadece "olacak"lar mı onu soruyorum 🙂 

Hic boyamayip bir oda dolusu sprue'da bekleyen minileri olanlar var XD

Mesaj tarihi:

Alanlarin cogunlugu oynamiyor zaten, 3 oynayan varsa 7 oynamayip sirf koleksiyon yapan vardir.

Ben boyarken ayni anda kitap dinliyorum boylece kitaplar bitiyor haftada 2-3 tane, Aralik'tan bu yana 60 tane kitap okudum.

Mesaj tarihi:
smartgun, 27.07.2026 16:58 tarihinde dedi ki:

Hic boyamayip bir oda dolusu sprue'da bekleyen minileri olanlar var XD

bende de var ya bir sürü yapılmamış maket, wh veya oyun amaçlı değil sadece. dünyadaki onlarca hobi arasında kimseye zararı olmadan kendi başına boyuyor kaldırıyor adam, eleştirecek küçümseyecek değilim. sadece whnin artstyle abartı geliyor da tarz yani.

norak o kadar benzer figürleri spamleyince özellikle oynamak için ordu kuruyor gibi düşündüm ondan. 

Mesaj tarihi:

transhuman supersoldier istemiyorsan normal insan factionlari da var, 30 tane faction var cucesinden, elfine, seytanina, boceginden yari robot ve hatta tam robota kadar 😄 

Mesaj tarihi:

Ben normalleri boyadım da komutanlar, masters of maelstrom duruyor öyle bok ederim korkusuyla... Hayır durduk yerde tecrübe de kazanmıyorum; öyle takıldım kaldım.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben sunlardan boyuyorum birkac tane simdi, 1 tanesi normal terminatorun bacagina geliyor boyu ama boyaniyor 😛

https://www.warhammer.com/en-GB/shop/neophite-hybrids-2016

https://minicompare.info/?assault-terminator-2025-h-claws=&neophyte-hybrid-seismic-cannon=

bir kutu da necromundalardan almistim onlarida gene gsc yapacagim burdan cikan extra kol kafa vs ile.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Scale'ler baya orantili oldu son 3 edition ile birlikte, guardsmen'ler yenilendiginde tactical space marine ile boylari nerdeyse ayniydi. Space marin'leri artik baya buyuk yapiyorlar. Biri 3 metre boyunda terminator, digeri 1.60 - 1.70 boylarinda insan mutant karisimi bisi 😄 

• Yeni Oluştur...