Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yatirim olarak dusuncen, sterlin artiyor paso 😛

Ben mesela Imperial Fistleri satacagim buyuk ihtimal boyamayi bitirince bu sene, 2500 puanlik ordu.

Spoiler

owHGtX0.jpg?1

6FEZ5Mr.jpg

r0AAL2f.jpg

11th kutusundan cikacak orklari da degis tokus yapacagim 4x baska kutu ile.

tyranid icin ucan, psychic, tufekli ve ayak yerine kuyruk ustunde duranlari tutmuyorum pek 👾 (iyiki, yoksa hepsini almam gerekir lel)

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Norak, 01.05.2026 14:23 tarihinde dedi ki:

Yatirim olarak dusuncen, sterlin artiyor paso 😛

Ben mesela Imperial Fistleri satacagim buyuk ihtimal boyamayi bitirince bu sene, 2500 puanlik ordu.

Gizli içeriği göster

owHGtX0.jpg?1

6FEZ5Mr.jpg

r0AAL2f.jpg

11th kutusundan cikacak orklari da degis tokus yapacagim 4x baska kutu ile.

tyranid icin ucan, psychic, tufekli ve ayak yerine kuyruk ustunde duranlari tutmuyorum pek 👾 (iyiki, yoksa hepsini almam gerekir lel)

Satinca direk fiyati yari yariya dusmuyor mu ?

Ben etsyden bakiyorum 25 birimlik boyali ordular 1000$ civari genelde normal boyanmis ordular icin, komisyon ya da pro paint vs degil onlar binlerce dolar falan. Zaten ordan ya da ebayden alma sansi da yok aritk gumrukten gecmez tr icin.

Benim Imperial Fists 63 unite + 3-4 arac toplamda, Terminator ve Gravis hemen hepsi, en fazla 1500$ dusunuyorum anca zaten Temmuz/Agustos olacak acelesi yok.

Ya da, 6+ ay boyunca hergun 4 saat oturup boyayacaksin kendin 😛

Mesaj tarihi:

Boya pro painted degilse direk fiyat dusuren faktor diye biliyorum, boyayip zaman harcadim yuksek fiyattan satarim olmuyor 😞 Keske olsa, eskiden boyadigim seyler var, onlari satip ilerisi icin biraz kaynak yaratirdim😄 Yari fiyatina satacagima dursun belki ilerde isime yarar diyorum o kadar ugrastik neticede.

Mesaj tarihi:

Hele komple ordu satayım dersen daha da düşüyor değeri. Ben ikinci el alırken sprue’daysa %70’ine, silinebilecek gibiyse %50’sine alıyorum. Boyalı bitmiş unit almıyorum (bu tabii benim tercihim).

Ha tabii judiciar gibi lanet modeller veya oop box’lar falan söz konusu olunca kârlı satmak mümkün. Ya da bir battleforce alıp sonra içindeki tek tek satmak falan kârlı oluyor battleforce’taki unitler combat patrol vs.den deçıkmıyorsa. 

10dk basliyor:

Bir suru HQ var 9-10 tane, burdan rahat 3-4 exclusive cikar judiciar gibi sonra satilmayan 😛

Kutunun kazananani orklar bencede,

sm birlikleri 10 ustunden 5 anca, captain ve chaplin haric gerisi ortalama hep. Ben BT icin birtek captain'i ve Vanguard Veteranlari kullanirim gibi, gerisini diger chapterlarima dagitacagim hep.

Eradicators'a bari plasma, volkite falan birsey verselermis hazir eskiler melta iken.

edit, bu kutu cikinca eski intercessors seti kesin gidecek, alacaksaniz alinmasi gerek yavastan.

Ayrica ben kutudaki Sm harici herseyi,  orklari ve kitaplari topluca  (tek tek degil) degis tokus yapacagim baska istedigim 4 kutu ile:

Spoiler

MNwm44i.png

qoUP4Gs.png

knox, 01.05.2026 13:26 tarihinde dedi ki:

sonra bakıyorum

Custodes, puan/fiyat olarak en ekonomik cozum. 20-25 kisilik bir ordu ve 2-3 arac ile 2500-3000 puanlik ordu cikiyor. Hele tek tek kutu  yerine battleforce, combat patrol, yilbasi kutusu vs olarak alirsan denk gelince, daha da ucuza gelir.

Ustelik serinin yarisi falan yeni refresh yedigi icin gitti bitti (gibbit?) derdi yok 10 sene rahatsin, 2-3 ayda 1 kutu alsan yeterli 2026'da cikanlardan (eskilerin boyu accik daha ufak). Sonra bunlara harcadigin parayida 10 yila bolunce al sana sudan ucuz hobi 😎

Spoiler

bkbb3c5.jpg

• Tesekkurler 1

Hatta 2 tane custodes listesi biri 1k oteki 3k, Mart ayinda yapmistim ben bunlari, puanlar 3-5 degismis olabilir:

Spoiler

- Custodes Shadowkeepers - 995p -(+5)-------------------------- 14x (of 14x)+1x Vehicle

-120-    - 1x Shield Captain (Shield)    (Superior Creation_25)            (to CG)
-200-    - 1x Cust. Guard (Shield)                                                          (5x CG)
-420-    - 2x Custodian Wardens (2x Vexilus)                                      (8x CW)
-215-    - 1x Caladius Grav-tank (Honoured Fallen (Aura)_15)

Spoiler

- Custodes Shadowkeepers - 3000p -(-)--------------------------- 37x (of 37x)+4x Vehicle

-120-    - 1x Shield-captain (Lockwarden)                          (to CW)
-780-    - 3x Custodian Wardens Squad (3x Vexilus)        (15x CW)
-400-    - 2x Coronus                                                           (16x CW Transport)

-240-    - 2x Shield Captain (Shield)                                   (to CG)
-400-    - 2x Custodian Guard (Shield)                                (10x CG)
-330-    - 1x Allarus Terminators                                            (6x AT)
-430-    - 2x Caladius Tank

-300-    - 1x Vertus Praetors                                                   (2x VP, 1x VP Cpt.)

Mesaj tarihi:

Ben ilgilenmiyorum ama burda dursun, starcraft wargame, bu ay sonu falan cikiyor galiba.

Bunun disinda birileri de x-com yapiyor benzer sekilde.

Mesaj tarihi:
Norak, 4.05.2026 19:27 tarihinde dedi ki:

Ben ilgilenmiyorum ama burda dursun, starcraft wargame, bu ay sonu falan cikiyor galiba.

Bunun disinda birileri de x-com yapiyor benzer sekilde.

Bu tarz yeni cikan wh40k’dan pazar kapmaya calisan oyunlar pek tutmuyor bir süre sonra ölüyor. Zaten etrafta oynayacak birilerini bulmak da cok zor.

Mesaj tarihi:

Oynamadan maket olarak da olur kenarda dekor 3-5 tane,

Mesela Fallout ve Starwars minileri baya satiyor diyorlar. Fallout a simdi baktim cok sey var her factioni yapmislar.

Mesaj tarihi:
Norak, 06.05.2026 13:49 tarihinde dedi ki:

Oynamadan maket olarak da olur kenarda dekor 3-5 tane,

Mesela Fallout ve Starwars minileri baya satiyor diyorlar. Fallout a simdi baktim cok sey var her factioni yapmislar.

Evet dekor icin yada minyatur boyama projesi icin alinabilir.

Soyle bir sey okumustum bir yerde: butun oyunlarin toplam satis adedi bir tane space marine primaris kutusunu gecmiyor 😄 

Warhammer40k o kadar dominant pazarda.

Birde bazi markalarin minyaturleri cok kotu kalitede oluyor ama bu starcraft'i yapan anchor studios'in iyi oldugunu duydum.

• Haha 1

Swarmlord'u geldigi gun bitirdim, Hive Fleet Tiamet. buyuk olunca baya kolaydi yapmasi, base falan karar vermedim henuz,

Heavy intercessors da bitti ilk 10 tanesi, base ve decal kaldi :

Ps5K8c2.png

Mesaj tarihi:
smartgun, 6.05.2026 16:17 tarihinde dedi ki:

Evet dekor icin yada minyatur boyama projesi icin alinabilir.

Soyle bir sey okumustum bir yerde: butun oyunlarin toplam satis adedi bir tane space marine primaris kutusunu gecmiyor 😄 

Warhammer40k o kadar dominant pazarda.

Birde bazi markalarin minyaturleri cok kotu kalitede oluyor ama bu starcraft'i yapan anchor studios'in iyi oldugunu duydum.

Archon Studios GW’dan sonra herhalde en iyi plastik model ureticisi.

• Yeni Oluştur...