Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

O huron'in ekibinde bir tane reptilian birsey var dog soldier, boyle minor irklar cok var hic kullanilmayan, bunlardan cok guzel rogue trader/kill team/necromunda vs tarzi seyler cikar yapsalar aslinda baya tutar degisik degisik.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Custodes Dark Angels baktim.

Custodes icin yahu kimse zaten Warden oynamiyodu niye 2+ uniteyi 20 puan fazla yaparsin. 2 combat patrol 1535 puana denk geliyor puan guncellemeden sonra hey masallah, AoS'de bile boyle combat patrol yok 😄

Dark Angels a baya puan indirimi gelmis Lion 315 den 285'e dusmus deathwing knights 250'den 240'a inmis.

11th ed space marine half aldim arkadastan. Custodes codex gelene kadar beklemedeyim.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Space marineler ve orklar satacak tabi simdi yeni edisyon basi normal 😄 yeterince satinca sonra ayar cekerler.

Mmo cemberi gibi, patch /exp gelince bir ona buff otekine nerf, sonra otekine buff berikine nerf.

Benden birden 150 puan gidince knight'i ordunun icine aldim o iyi oldu 5k puani gecmeden artik sigiyor 🥰

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Anelor, 17.06.2026 13:54 tarihinde dedi ki:

Custodes Dark Angels baktim.

Custodes icin yahu kimse zaten Warden oynamiyodu niye 2+ uniteyi 20 puan fazla yaparsin. 2 combat patrol 1535 puana denk geliyor puan guncellemeden sonra hey masallah, AoS'de bile boyle combat patrol yok 😄

Dark Angels a baya puan indirimi gelmis Lion 315 den 285'e dusmus deathwing knights 250'den 240'a inmis.

11th ed space marine half aldim arkadastan. Custodes codex gelene kadar beklemedeyim.

Abi dwk ilki 240, ikincisi 260 pts. O cenahta degisen pek bir sey yok.

Bu edition’da fights first yalan oldu. Eskiden fights first unit’e chargelasan da once ff’i olan unit vuruyordu. Simdi chargelayam ff kazandigindan yine ilk o vuruyor. Dolayisiyla Lion’in en buyuk esprisi ortadan kalkti. Eskiden Lion’a yakin bir unit’e chargelayan olunca heroic intervention yapip o uniti olduruyordu Lion. Bir de kimse Lion’a chargelamiyordu. Artik bunlar yok.

Ayrica eskiden Primarch keywordu normal infantryler gibi duvardan gecmemizi sagliyordu. Simdi bu ozellik mobile keywordunde ve Lion’da mobile keywordu yok. Yani charge atacagi zaman terrainin etrafindan dolasmasi lazim. Bir de yeni editionda monsterlar dense terraine giremedigi icin Lion da giremiyor. Dolayisiyla dense terraindeki unitler Lion’a nanik yapiyor. Boyle kalirsa kimse Lion koymaz 285 puan verip.

Dark Angels’a en guzel buff ICC puanlarinin dusmesi oldu. 230 puana 6’li icc + librarian alabilecegiz artik. Yanlarina apothecary de koyulabiliyor ustelik.

DA iyi durumda ama listeler ravenwing tarafina kayacak muhtemelen. Ravenwing unitleri de hala first born olduklarindan casual’da pek goremeyebiliriz. 

Mesaj tarihi:
Norak, 18.06.2026 12:24 tarihinde dedi ki:

O degilde, su listeye 400 puanlik ne ekleyebiliriz, arac olmasi lazim, 1 tane super-heavy var zaten.

Knight Defender tam 400 puan.

6McOX9o.png

Astraeus var 500 puan

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

O plastik degil ya resin istemiyorum 2x pahali, zaten sigmiyor 525 puan.

Simdilik knight koydum. Bu puan refreshi iyi oldu temizlik yaptim listelerde henuz almadiklarim icin, 2-3 kutu tasarruftayim 😆 Her orduya farkli araclar koyuyorum, birinde repulsor varsa otekilerde yok vs.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Anelor, 17.06.2026 13:54 tarihinde dedi ki:

Custodes codex

Bu, bu sene cikacak diyorlare, codexle beraber kalan unitelerde yenilenir.

Onun disinda, yeni kitaba atlayacaksaniz kapak yaniltmasin, sisters fo battle kitabi bu %93'u falan 🤡 hatta tek sister.

ArmageddonNovel.jpg

Mesaj tarihi:

Armageddon kutusundan da bir tane boyadim simdilik, gerci daha bitmedi ince ayari, base vs yapilacak.

Bladeguard olacak bitince. 2 tane daha boyle tekli ve kalkanli unite vardi bende zaten, havadan bladeguard squad cikti 😄

JMFUWgG.png

Mesaj tarihi:

Bir tek Land Speeder'a henuz yer bulamadim mevcut ordularim icinde, cogu zaten blood ravens'a gidiyor intercessorlar, librarian vs.

Artik baska yeni chapter falan baslamayacagim icin anca raptors birligine gidecek gibi onlara da anca seneye sira gelecek zaten.

Mesaj tarihi:

Ogor Tribes acayip guzel. AoS tirt bir oyun olmasa alir boyar oynardim.

Exodites modelleri cok guzel ama Kill Team’e degil 40K’ya daha genis bir model range ile gelmeliydi bence. Insanlar bayagidir istiyordu exoditelari. 40k kurallari da olur cikan modellerin tabii ama niche bir unit olarak duracaklar. Exodite ordusu yine kurulamayacak.

Onun haricinde Chaos Warriors modelleri de cok iyiydi ama ben yeni Bretonnia modelleri istiyorum…

• Yeni Oluştur...