Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Painted terrainler geliyor. Kim alir bilmiyorum baya pahali olur diye dusunuyorum. Ozel bir 3d printer ile boyanmis olarak uretilecekmis.

Video da bonus materyal var.

Spoiler

Ork bikers

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

evt ama deathwatch kutusudan sadece 2 tane phobos zirhli adam cikiyor, gene ordan cikan silahlarin cogu buna uygun degil, o sekilde yapilamiyor, mecburen boyle olacak 🫠 en kotu 1 omuzlugu bos birakirim sonra dw omuzluk falan alirsam eklerim.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Tyranidler ilk aldiklarim hepsi bitti, 

qhFkxsK.jpeg

IF heavy intercessors ilk parti, hafif modifiye leviathan ve Gravis Captain ve bonus olarak 2. BT marshal fafnir rahn, bu daha bitmedi gerci tam:

5sfWK5o.jpeg

Bonus solo swarmlord:

7BHtQVb.png

Dolabimiz doluyor hatta doldu gibi 😅

Ca81b8Z.jpeg

• Like 1
Mesaj tarihi:

O degilde,

11th ed. kutusundan tum orklari, kitaplari, tum datacardlari vs isteyen varsa sey yapin simdiden, Haziran 20'de cikana kadar sey yapalim .

38 ork (2 tanesi arac), 11th kural kitabi, lore kitabi, 3 kutu datacard, ork decal vs. hepsine 6.5k tl diyelim toplam + kargo sizin. Yapim kitapcigini da resim cekerim imgur vs ya da pdf cikar zaten cok surmez.🫡

Mesaj tarihi:
Norak, 30.05.2026 13:45 tarihinde dedi ki:

O degilde,

11th ed. kutusundan tum orklari, kitaplari, tum datacardlari vs isteyen varsa sey yapin simdiden, Haziran 20'de cikana kadar sey yapalim .

38 ork (2 tanesi arac), 11th kural kitabi, lore kitabi, 3 kutu datacard, ork decal vs. hepsine 6.5k tl diyelim toplam + kargo sizin. Yapim kitapcigini da resim cekerim imgur vs ya da pdf cikar zaten cok surmez.🫡

Pegasus gw fiyatindan satiyor galiba, normalde gw store disindaki yerlerde %15-%20 arasi ucuza satiliyor. 

Mesaj tarihi:

Fiyat cok dert degil zaten de birinin isine yarasin kitaplar ve orklar ve datacardlar bana gerekmiyor, tek combat patrol fiyatindan ucuza verecegim iste kutunun%70'ini kim alirsa artik, sonradan tek tek alsan sirf orklar 8-9 ayri kutu edecek.

Burdan cikan lore kitabi zaten fomo, ayrica satmayacaklar sonra, 2 aya ebayde 250$ diye satarlar sirf onu 😛 

SM tarafinda online only olacak mini de yok hic, captain librarian ancient chaplain vs hicbiri olmaz sacma olur, orklardan yaparlar 1-2 karakteri diye dusunuyorum.

Mesaj tarihi:

Turkiye de olsam alirdim fiyat her turlu iyi zaten.

Ork ordusuna baslamayi dusunuyorum 700 puanlik army cikicak kutudan euro fiyati 240 - 48 = 192.

Space marinleri satinca 96 euro ediyor 700 kusur puanlik ordu icin bedava bence. 

Benim sormak istedigim pegasus oyuncak neden gw ile ayni fiyattan satiyor ? Normalde butun lokal magazalar gw fiyatlarindan asagida satar %15 %20 gibi.

Mesaj tarihi:

Vardir bir seysi gumrugu vergisi vs, dukkana gelis fiyatini bilmiyoruz tabi.

Zaten gw fiyatindan daha pahali aslinda, Tyrannofex 42.5 gbp, tr fiyati 51 gbp'a denk geliyor 😅

Mesaj tarihi:
smartgun, 1.06.2026 14:48 tarihinde dedi ki:

Turkiye de olsam alirdim fiyat her turlu iyi zaten.

Ork ordusuna baslamayi dusunuyorum 700 puanlik army cikicak kutudan euro fiyati 240 - 48 = 192.

Space marinleri satinca 96 euro ediyor 700 kusur puanlik ordu icin bedava bence. 

Benim sormak istedigim pegasus oyuncak neden gw ile ayni fiyattan satiyor ? Normalde butun lokal magazalar gw fiyatlarindan asagida satar %15 %20 gibi.

Gumrukte fantastik seyler donebiliyor. Gecen yilbasi gumrukte inceleme 1.5 milyon lira gibi bir rakam kitlemisler. Urunlerin 1/3’u de zayi oldu.

Turkiye fiyatlari EU’ya yakin, US’den ucuz btw. EU’da falan indirimli satan magazalar da tasima falan kitliyor. Buyuk kutu almayinca indirimin manasi olmuyor.

Turkiye’de en cok aradigim sey ara sira yurtdisindaki local storelarda stok bosaltmak icin yapilan indirimler. Uc kurusa ne cevherler satiyor adamlar.

Mesaj tarihi:

Bu arada bu sefer kurallar gercekten temiz olmus. 9. edisyonda oynamaya baslamistim. 9 gercekten karmasikti ve anlamasi zordu. 10 fena degildi en azindan sadelesmisti sorunlar gene vardi tabi. Bazi kurallari anlamasi zordu faq filan bakmak gerekiyordu. Bu nerdeyse temiz olmus iyi calismis gw butun kurallari birlestirmisler, bakalim oynayinca gorecegiz. Ordu puanlari ve datasheetler bu hafta cikar diye dusunuyorum. 

Mesaj tarihi:

Hala oynamayi dusunmuyorum 😛

O degilde Venerable Dreadnought'i yenileyecekler diyorlar bu yeni edisyonda, ins. dogru cikarda guncel boyuta getirirler, hemde birden cok cesidi var onun tek kutudan birkac farkli model yapilabilirse cok iyi olur boyle gladiator seti gibi.

Mesaj tarihi:

11 edisyon oncesi son boyadiklarim.

Huron's crew. Epey zorladi, sonlara dogru hayati sorgulatti. Neyseki tekrar boyama derdi yok

Spoiler

ukZlPXZ.jpeg

tf98NJ5.jpeg

Raiders, bunlari cok begendim. Kaliplari baya detayli yapmislar, yuzuk filan takiyor bazi marinler 😄 Orta seviye zorladi. 

Spoiler

MrGZKRA.jpeg

UUNQtz2.jpeg

4nvsQR5.jpeg

Bonus, yukardakileri boyarken araya sikistirdim. Push-fit mis bu 2 model bilmiyordum. Oyun icin boyadim guzel objective tutuyor 😄

Spoiler

VWn92Qt.jpeg

Artik ayin 20sine kadar dinlenirim 35 tane ork boyamak kolay olmayacak speed paint kullanmayi dusunuyorum, klasik yontem baya kasiyor fazla model olunca, belki cerezlik 11. box'i gelene kadar son cikan iron warrior karakteri boyarim metallic zaten fazla zorlamaz diye dusunuyorum. 

• Like 2
  • Yeni Oluştur...