mono Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Certhas said: yeterli paran olmadığından dolayı oyunda asla alamayacağın bir gemiyi, dünyanın başka bir ucundaki milyarder bir adam alıyor ve oyun çıktığında sen aylarca oynayarak bile kazanamayacağın bir gücü o kişi ilk günden elde ediyor. oyunda karşılaştığınızda da o parasının tadını çıkarırken, sende aslında av olmuş oluyorsun bunun sebebi de ekonomik durumunun yeterli olmaması. Arz talep malesef..Tera forumlarinda arap zengini acik acik soyledi bunu, "PARAM VAR ALTIN ZIRH ISTIYORUM EN OZEL BEN OLMAK ISTIYORUM" dedi..millet dalga gecti, kimisi yok end game raid content falan diyordu, herim bam gum malvarligini gostermeye basladi..Zirh renginin gercek altin rengi olmasi icin kendi altin kulcelerinin fotograflarini falan yukledi..Petition for Pay2win :) Gold GOLD Gold Son bildigim oyuna koydular gold armor skin falan..baya komedi..inanilmaz kafalar var. Ya tuttugunu zkiyo herkes, mechwarrior online ayni haraketi yapti gecende..500 dolar verirsen altin mech sahibi olacaksin vsvs..ama oyun dokuluyor dengesizlikten, gameplay namina verilen sozlerin tutulmamasindan, community baya delirmisti. Starcitizen beni urkutmuyor degil ya, baya ilgimi cekiyor, Wing Commander'dan hatri var zaten adamin..ama su anda bile cashshopda 15$'e ingame POSTER satiliyor..hani tamam "istemezsen almazsin" mantigi okey...ama samimi gelmiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Seqo arapmıymış?? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 oha o linkteki resimler :) sequo arab version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 wildstar hiçbir şeyi ezemez abi öyle bir donanımla hypela falan gelmiyor zaten. elder scrolls ismiyle bok koysan kullanıcının önüne geçen serilerin hatrına yarısı düşünmeden cüzdan fırlatıyor. wildstar bunla rekabet edemez, ürün o kadar iyi değil. swtor'da böyle sattı zaten, millet star wars diye cüzdan attı. 2. ayda adam kalmadı. aynı mal kesim bu oyunda da aynı davranışı sergileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Wildstar ezecehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 mono said: Gold GOLD Gold http://i.imgur.com/jOezk.jpg Abi ahahahah inanılmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Inanilmaz o arap ya.. Bu arada TESO icin konusuyoruz falan.. Fakat tabiki....TABI KI gozden sinsice kacan birsey var; Bu oyun ps4 ve xboxone icinde cikiyor..ben butun elestirilerimi pc/mac uzerinden yapmistim. Diger oyuncularla interaksyon icin "Press F to open Radial Menu" olayini bahsetmeyi atlamisim. Bunu hatirlayinca iyice gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kanuni said: oha o linkteki resimler :) sequo arab version. yo abi, sequo dan üst noktada bu. sequo yu bi kere bile kıskanmadım. xunn u kıskandım hatta. fakat bu adamı apayrı kıskandım. farklı dünyada hakkaten yani. para problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kim bu steroids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Abi niye kiskaniyorsun ki baskasini :) Hele bu arap lan ! Katiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bende olmayan birşey adamda var diye. kıskandım aga, bunun açıklaması yok. ben dünyevi zevklerden arınmış, bilgeliğe ulaşmış bir derviş değilim aga. kıskandım adamı yani. gücendirdiysem özür dilerim. xunn da beleşten sequonun zenginliğini kanıtlama yoluydu. elebaşını yoldan çıkarmaya çalıştı. xunn da neutral evil aga. aradan seri çekildi kendi karını görünce. o fırsatçılığını kıskandım aga adamın. bunda da gücendirmek istemezdim seni. güzel yaşıyor adam. ama bu oyunun kötü olacağı gerçeğini değiştirmiyor. oynamam yani şunun gelişmiş hali çıksa bile. bir mmorpg olamayacak. özellikle aksiyon oyunlarında yabancılarla etkileşim sıfır. alırsın 4-5 arkadaş, skypedan oynarsın bunun gelişmiş halini, eğlenirsin. fakat cidden cs de daha çok iletişim halinde oluyor yabancı insanlarla. daha multiplayer oyun cs, şu haliyle eso dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ben niye guceneyim :) Kiskan gonlunce .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neden internet ortamında oyunla ilgili resim video flaan nedir hiç bişi yok betaya katılanların yayınlamsı yasak mı olmadı el atından atın 3-5 bişide bizde görek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 nda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 $60 for the game + $15 per month after the first month oyun cok tatli failleyecek. ama cok tatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Biz yine veririz parasını ayıp olmasın diye , o kadar yapmışlar emeğe saygı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 next gende oynamak icin sanirim bide xbox live veya psn plus parasi vermek gerekiyor. ki beta insanlari pekte memlun birakmamis. bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Xbox'ta var o, PSN Plus'ta yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 xbox herşeyde mi kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Playstation'da da multiplayer paralı oldu ya artık. Bunu oynamak içinde ps plus gerekir herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yazuach said: mesaj kutun :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Elder scrools Sux. Bakın görün Star Wars dan daha feci patlayacak oyun. Olum mal mal MMO lar bunlar, EVE ONLINE varken harbiden asırı vakit kaybı geliyor bana. neyse zevk meselesi de free to play deyip paytowin e çevrilen her oyundan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 davut dibini yakmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bilader iş cok altını acık unutunca böle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Eve Online MMORPG degil ama. MMORP o, game kismi kalkali cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar