Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 warhero nun kafası karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 şöyle demek istemiş, "size bi bok da beğendiremiyoruz, firmalarda beğenilmeyeni değil denenmişi tercih ediyor o yüzden." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 beta keyleri göndermeye başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bi umutla mailime baktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 patiden biri girse de icimize su serpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Patlar buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 siz neyse de bana nasıl gelmiyor bu key :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bana key gelmezse hiçbirinize gelmez. destan yazdım ben başvuruda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 RRa said: siz neyse de bana nasıl gelmiyor bu key :p Bize yazdırdığından farklı ne yazdın.Ayip oluyor Lordum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 patlıcak tabiki. beklentinizi düşük tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Başladı mı dağıtılmaya? Bana da gelmedi demek ki. Zaten ne zaman beta invite geldi ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 beyler key gelsin dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pRnGoPpaTB4 http://www.youtube.com/watch?v=BRgDuHB3xDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dnd online gibi olacak. combatı falan pve ye yönelik hep. co-op/multiplayer elder scrolls işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 vermek istedigini guzelce versin np.. her mmo sandbox her mmo uo her mmo eq her mmo wow swg olacak degil.. bir oyunun hedefi ne ise onu iyi versin yeterli. hedefim su diyip sicmasin.. o su bu diyip o da kalmasin. sunu verecegiz desin onuda dibine kadar versin eglendirsin oynanabilir olsun tamamdir. milletin her oyunu kendi zevki gibi istemesi sonrasi dumur olmalari baydi :D patlar orasi ayri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kanuni said: her mmo sandbox her mmo uo her mmo eq her mmo wow swg olacak degil.. yakındığım o zaten. her oyun o dediklerinden olmuyorki. hatta neredeyse hiçbiri o dediklerinden olmuyor. bari bu olsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 coop skyrim gibi bir izlenim verdi fakat yine hiçbir halt anlaşılmıyor telefonla çekilen şeyden.. ben düzgün skyrim coop yapsınlar pve'si güzel olsun razıyım. gayet severek oynadım, coop versiyonunu da severek oynarım. benim şahsen oyunun mmo nitelikleri konusunda son derece şüphelerim var. alışılageldik anlamda mmo olmayacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 imamizer archeage var iste sana hitap edebilecek. cikiyor yani her turde bir seyler de nasil ciktigi onemli tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 eve var kapı gibi sandbox, ben uzay temalı istemem felan diye kapris yapıosanız, yapmaın oynayın. Muhtemelen önümüzdeki yuzyil içersinde çıkıcak herhangi bir sandbox eveden iyi olmıcak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 İkinci vidyodaki koridor potansiyeli baya çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 stealth draining stamina? f*** that s*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yaptıkları en mantıklı hareket olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bencede drea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Nerde lan bu keyler? Kim ulan bu Erol Egemen!?!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 First Wave of Beta Invitations 03.26.2013 Check your e-mail! Today, we sent a small wave of invitations to The Elder Scrolls Online beta. Adamlar ilk wavei göndermiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar