Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bende direk kaydoldum, excellent da dedi bakalım gelicek mi invit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 excellent için ne yazdın arkadaş :P ben tüm olasılıkları denedim :D demek benimle olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bende sürekli hata veriyor gönderince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 guild bölümünü de doldurmak gerekiyo excelent için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Eve online ekonomisini, üretimini, pvp'sini (aman pve'si olmasın. hayatımda gördüğüm en dandik pve), alliance-corp (guild) sistemini, kısacası tüm oyun sistemini alıp bir fantastik mmorpg'ye uyarlayın. ondan sonra parmaklarınızı yiyor musunuz yemiyor musunuz bir bakın. Edit: şüphesiz skill sistemini de. en önemlisi de bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 paticik guildindeydim. beni neden seçmelisinizede 'çoq kalabalığız, süper reklam olur' didim. belki tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 daha önce birçok betada bulunduğumdan, tecrübeli olduğumu söyledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben Daggerfall'dan beridir The Elder Scrolls dünyası'nda olmaktan büyük mutluluk duyduğumu (ki yalan değil hani), üstüne 10 senedir büyük bir inatla devam ettiğim mmorpg'lerde iyi deneyimlerimin olduğunu ve beta için bir şansı hakettiğimi yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben elder scroll serisini ilk kez oynıcam daha önce hiç mmo oynamadım ve ilk bilgisayarımı 1 saat önce aldım daha 12 yaşındayım yazdım kesin gelicek beta invite çünkü hedef kitlenin kalbi rpsi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bende ''bu dünyada fazla zamanım yok kanser hastasıyım ölmeden önce oynamak istiyorum'' yazdım.status avarge'den excellente çıktı bir anda. afsdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben çok zenginim dedim, yarın bir gün oyun batar da f2p olursa 2nd toolbara falan gözüm kapalı para veririm sorun yok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 reampage said: Ben elder scroll serisini ilk kez oynıcam daha önce hiç mmo oynamadım ve ilk bilgisayarımı 1 saat önce aldım daha 12 yaşındayım yazdım kesin gelicek beta invite çünkü hedef kitlenin kalbi rpsi yaptım. skyrimi ecksbawks'da 1 günde bitirdim, chok guzeldi yha yazmayı unutmuşun, onu da eklesen bankoydu panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben komando olmak istiorumu işaretlicektim şıklarda yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Reampage'e beta gelirse bu oyundan cacık olmaz demektir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 MMORPG yapıyoruz diyorlar öte yandan oyun solo oynanabilinir olacak diyorlar. Ben hiç bişiy anlamadım arkadaş bu işten. FAQ larına yazmış adamlar '' multiplayer nasıl çalışacak '' diye. Ulan nası çalışacağı varmı?!?! Diablo 3 ne kadar mmo ise sanırım EsO da o derece MMO olacak. Başlıcaz tek başımıza eşe dosta davet atıcaz falan filan. Pvp yede sıra alırız. İster grupla al ister single al sanada mmorpg. Ağır fail olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 instanced questing olacak işte büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 age of conan=elder scrolls online işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yok abi questing i instanced yapamazlar barın barın bağırdılar open world diye. Way efendim yeni çağ teknolojileri varmış smart server diye. Age of Conan yaşadığım ilk hayal kırıklığıydı bu da ikinci olacak gibi duruyor. Beta alsada birileri anlasak nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Silphatos said: reampage said: Ben elder scroll serisini ilk kez oynıcam daha önce hiç mmo oynamadım ve ilk bilgisayarımı 1 saat önce aldım daha 12 yaşındayım yazdım kesin gelicek beta invite çünkü hedef kitlenin kalbi rpsi yaptım. skyrimi ecksbawks'da 1 günde bitirdim, chok guzeldi yha yazmayı unutmuşun, onu da eklesen bankoydu panpaSkyrimi 1 günde mi bitirdin? yau kaç ay oldu yükleyeli oyunu arada giriyorum hala quest buluyorum arkadaş :D O değilde oyun Guild Wars 2 gibi olursa oyuncu için ömrü en fazla 2 ay. Ne umutlarla almıştım o oyunuda 2 ay zor oynadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yanlış anlamışsın, bi daha oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Alıntı yaptığı mesajı okumamışım pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 nevarya said: Yok abi questing i instanced yapamazlar barın barın bağırdılar open world diye. Way efendim yeni çağ teknolojileri varmış smart server diye. Şunun sözünü veren kaç firma vardı allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 pvp olayi gw2 gibi, ama farkli olarak bi amaci var. IMPARATOR ben olucam diye ne kasar millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yeni bi mmo işte daha fazlasını beklememeyi öğrendik artık :) iki ayrı makinadan başvurdum ekselınt seviyesinde :p ikisine de gelirse en sevdiğim patiye vericem ikinciyi :D güzel video yapmışlar yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 video hafif kalıyor, film çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar