Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Hiçbir MMO çıktığı gün herşeyiyle tatmin edici olamaz, çünkü orada oyunu tasarlayan yirmi-otuz fikir babası oyunu oynayan binlerce kişinin gördüğünü göremeyebilir ve bu zamanla olgunlaşır, Wow'un da olgunlaşma süreci vardı ve topluluk olmadan birşeyleri sana yaptırmadığı için o dönemde kaybettiği oyuncular kesinlikle oldu fakat "yeni nesil" oyuncuları kazandığından hayatına devam etti bana göre, hala bir oyunun 100. expansion'ını alıp level kasmak bana açıkçası komik geliyor ama dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 (daha önce yapan varmı bilmiyorum) gw2'nin mmo dünyasına kattığı en güzel şey vista olayı. Yeni wow killer adaylarında larda görmek isteriz... Wow oynamıyorum,oynamıycamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 O level kasmada olmasa ertesi güne sıkılır insanlar. Biraz zaman geçirtmeli ki heriflerin aylardır çalışıp uğraştıgı mekanları falan gezip görelim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ya şimdi bu account bölümündeki WoW cliectı indirdikmi pandaria da inmiş oluyor degilmi başka bişi indirmeyecek bize yeterli yani. İlla patch ile update yerine temiz kurulum yapayım desem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yanlis yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 PArdon ya karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abso wow bölümüne yazsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ok yazdım oraya. Bunları silebilirsin istersen veya müstehak olsun bana diye tutabilirsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CtrlX Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 gitmeyin wow a ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ne yaparız biz sonra aman gitmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 7 saat 12 dakika. http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou08.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 lvl 125 açılıyormuş 2 güne kadar. bi yerden para bekliyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hı? ne? ne parası? ne levelı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 CtrlX said: gitmeyin wow a ya. millet wow a değil skill kullanmaya gidiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 www ye sıra beklerken panda kasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Anet community'i çok iyi monitör ediyor bence önerilen herşeyi değerlendiriyorlar. Bankadan craftingi getirdiler. Şimdi de oyunu TERA combatına çeviren combat mode addon'unu eklerler yada onaylarlar diye düşünüyorum. Gerçi şu botterlara müdahalede biraz kısılar starting story zone'unda lv41 olmuş bi eleman var mob başı 2xp ile. :)o Kozmetik olayı benimde pek hoşuma gitmiyor. Çünkü GW2 oturup saatlerce oynamak isteyen oyuncuya pek hitap etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben öksüz ben yetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Pandanın çıkışı server durumlarını hiç etkilememiş , hala aynı dolulukta serverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 patch geldi http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_updates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Zıplayarak kutladığım maddeler: Updated vendors in the Ascalonian Catacombs and Caudecus's Manor to sell level 80 versions of their unique skins rather than level 60 and 70. Players who purchased the level 60 and 70 versions will soon be given the opportunity to upgrade those to level 80 without having to use transmutation stones. Dungeons reward 20 tokens for completion and now reward an additional 40 tokens for the first time they are completed each day. This means that if players can complete all 3 chains of a dungeon in a day, they'll receive a total of 180 tokens, which is enough to purchase some of the smaller rewards. Dungeon tokens should be account bound. This will allow players to have a single character farm tokens for their other characters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 DeviantSun said: Updated vendors in the Ascalonian Catacombs and Caudecus's Manor to sell level 80 versions of their unique skins rather than level 60 and 70. Players who purchased the level 60 and 70 versions will soon be given the opportunity to upgrade those to level 80 without having to use transmutation stones. Zaten hangi salağın aklına gelmiş lvl 60-70 itemi falan koymak oraya cok merak ediyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bu arada obsidian shard ve dungeon tokenler en son patch ile patlamış, saçma sapan reward veriyormuş, stack olmuyormuş vs. Eğer bu sıralar karma ile craft item alacaksanız legendary vs için, bekleyin derim. World First Legendary yapacak amcanın elinde patladı aldığı shard'lar eskisi ile stack olup forge'a konamadığı için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Selam, Bugün Citadel Of Flames'in bir ve üçüncü bölümlerini guild ile yaptık, herkes ilk defa girdi bugün için, dört kişide altmışar "token" alırken ben ilkinden kırkbeş, ikinciden de otuz "token" aldım. Birşeyi iyileştirirken bu kadar batırmayı becermelerine hayranım, neydi günahım 45 "token" kaybettim? "Ticket" açtım bakalım nasıl dönecekler. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ben bugün CoF'un Magg yolunda, ilkinden 45, ikincisinden 10 aldım, sonra başka bir yolu yaptık, 2.5 saat falan sürdü, ondan da 30 token kazandım. nasıl bi saçmalıktır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Brisban Wildlands da Hidden Lake Skill Challenge buglı falan mı yoksa yapmanın başka bir yolumu var, 2-3 gündür yapamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar