Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Ben belki beleş oyunlar verirler diye oyunu demin aktive ettim. Amerika 1'den tek seferde girdim oyuna. Tutoriala da baktım. Su elektrik ve hizmetlerin tamamını diğer şehirlerden alabilmek mükemmel olmuş. O şehrin aktif olup olmamasının hiç bir manası yok. Her sabah çöpünü toplamaya araç yolluyorlar, düzenli su gönderiyorlar, her gün işçilerin oraya çalışmaya gidiyor falan. Bayağı iyi. Arada hiç kopukluk olmadığı için farklı haritalarda şehrin farklı parçalarını kurmak gayet mantıklı görünüyor. Hoşuma gitti bayağı. Tek şehir kurmaya çalışınca harita bayağı küçük ama elektriği ve çöp hizmetini dışardan alan işçi fazlasını başka şehirlere yollayan 5-6 şehrin mekaniğini yönetmek güzel olur. Ayrıca videolarda görmediğim kadar çok ayrıntı varmış. Hırsızlar iş yerini basıp alarmları çaldırtıyor da polisler olay yerine gelip hırsızlarla çatışıyor falan. Bayağı ayrıntı koymuşlar.

mascio said:

yine gitti sunucular.

ortak bi server bulup belli bi alana topluca çöksek diye düşünüyorum. kimler dahil olur? adam gibi bi alanı komple ihya ederiz topluca herkesin farklı görevi yapacakları olur.

Normalde direk damlardım ben ama oyunu kardeşime doğum günü hediyesi diye aldık. 20 küsürüne kadar öyle herhangi bir saatte oynamak mümkün görünmüyor =/
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

mascio said:

yine gitti sunucular.

ortak bi server bulup belli bi alana topluca çöksek diye düşünüyorum. kimler dahil olur? adam gibi bi alanı komple ihya ederiz topluca herkesin farklı görevi yapacakları olur.

Normalde direk damlardım ben ama oyunu kardeşime doğum günü hediyesi diye aldık. 20 küsürüne kadar öyle herhangi bir saatte oynamak mümkün görünmüyor =/

haha tamam zaten o süreçte yüz bin farklı şehir yapıp oyunu tam anlamıyla çözmeyi düşünüyorum. bi haritaya ben komple kendim çökerim bu süreç içerisinde. tematik şehirler falan mantığını tam kavrayamadım çünkü zaten toplasanız 3-4 saat oynayabildim suncuuların patlaması yüzünden.

başka gelmek isteyen olursa komünite oluşturalım. origin'den ekleşelim vb vb.
Sosyal ağlarda paylaş

zaa gelişiyorum sürekli, 150k nüfus, problem yok, kirlilik yok, yerimde var bi sürü sdf.

gayet iyi oyun :) zaten ev yapmaktan ziyade ticaret için uğraşıyorsunuz, bağlantı sorunum falanda yok şahsen benim.

http://img203.imageshack.us/img203/2938/spark20130310181920.png
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Sehir kurup. canavarlara yiktirip, sonra save yukleyemeyecegin SimCity.

Cuce said:

zaten delikanlı yönetici, yıktıktan sonra küllerinden tekra kurar sehri bir araya getirir derler toplar, loadlamaz

helikopter çıkarıp bütün şehri havaya uçurunca geri getiremeyeceğin bir noktaya ulaşabiliyorsun. :p

1990'da daha deprem spamleyip load ederdim, simcity'nin ayrılmaz parçasıdır o olay. bir de utanmadan simcity koyuyorlar adını. sc5 filan koysalardı da will wright'ın kültüyle karışmasaydı.

çocuklara meşhur/ünlü/ebeveyn ismi vermeyi saçma bulurum o yüzden, gidip seri katil veya soyguncu olunca berbat bir durum ortaya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

oyun anladıgım kadarı ıle sehırlerın bırbırı ıle olan ılıskısıne daha cok onem verıyor bundan dolayı yer azlıgı cok onemlı degıl kanımca twich izlemeye devam:)

teoride öyle ama uygulamada eh işte 70% :P

benim şehir 80k falan nüfusa ulaştı. önce biraz trafiği adam edicem. sonra turizmi adam edeyim diyorum. daha hiç belediye binasını genişletmedim. 2 tane belediye ek bina hakkım var. expo yaptım ama şu an masraf yazmasın diye kapalı. turizm oynayanlardan tavsiye bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Abi nerede en ucuz bulurum oyunu? Bugün gittim D&R'da 120 liraya satıyor hıyarlar. Playstore'da bile 100 lira.
Hindistan üzerinden alınca $27 gibi bir fiyata geliyor.Ben o şekilde aldım ve oynuyorum. http://www.reddit.com/r/SimCity/comments/1a07fy/buying_simcity_dirt_cheap_27_aud_instructions/
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

mainstream oyun kültürü zaten 1 senede tüketilip atılacak hale geldi sen neden bahsediyorsun arkadaş ehueh. civ 4 oynuyorum dediğinde anlamak lazımmış. hocam bitti o devir. modern warfareler diablolar falan devri artık. blizzard'ın yapmadığını EA mi yapacak yani. alışmaya bakın derim.

Alışmak yerine almayın, arkadaşlarınıza da aldırmayın. Crowdfunding oyunları gogo bu saatten sonra. Gerilla mücadelesi verin puanları 0 layın, yapabiliyorsanız aptal kitlenin almasına engel olun. Çünkü bu yol yol değil, bu yol vasatlık yolu.

bingildak said:
abi 10 yil once oynadiginiz hangi oyunu bugun oynuyorsunuz da 10 yil sonra bu oyunu oynama gibi bir fanteziniz var, neden yani, amac nedir ki? 10 yil boyunca bu kategoride hicbir seyin cikmayacagini mi varsayiyorsunuz, yoksa 50 dolar verirsem 10 yil oynarim mantigi mi? bu kadar ucuz olmayin.

Geçen gün gaza geldim arcanum kurdum. Bu kadar mı iyi olur bi oyun. Keza atarinin d&d packini aldım, tutuyla baldur1 oynuyorum tek tek bitireceğim. Şu forumda yapılacak muhabbet değil aslında, 100 tane eski oyun sayar millet hala bayıla bayıla oynanabilen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...