Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

carmack'in altına koymak için bir optimize_edemedi.jpg lazım.

bir de neyin hardware tartışması ağa bu benchmarkçı mıyız. fps fetişi olanın adresi belli zaten. exclusive oyunlara bakalım. o quantic dreams oyunundan şöyle bir 10 saniye versinler mesela ucundan acıcık. bir şöyle 10 dakika watchdogs oynasınlar falan ne bileyim. hep patates patates şeyler gösterdiler tanıtımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Carmack geçen yıl Rage'den çok pis darbe yedi bu konuda, çok boktan bir beta test sürecinden geçti o oyun ve normaldir.

Konsolda herşey stabil olduğundan oyun yapmak kolay ve yaptığını direk çıkarıyorsunuz demişti. PC'de ise bizim çalıştığımız aletlerde kusursuz performans gösteren oyun çeşitli marka/ürün/donanım kombinasyonlarında patlıyor demişti. Hatırlarsanız RAGE'den sonra ekran kartı driverlarından tutun da oyun içi patchlere kadar sonrasında deli gibi toplamaya kasmışlardı.

Yani burada konsolu övmelik bir durum yok, kendi hatasını örtme olayı var tamamen onu da kabul etmek gerek. Sen boktan bir beta test dönemi geçirmişsen ve PC'ye konsol kafasında oyun yapmışsan gidip KONSOL BU KONUDA İYİ!!! diyemezsin.

Carmack cidden çok koptu. Halen saygımız sonsuz da işte olmuyor. Rage'de düşündüğü çok güzel şeyler vardı, çok potansiyelli de bir oyundu ama patlattı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

Rage taş gibi oyun. Patlayan birşey yok ki.

Patladı abi, bana kalırsa da güzel oyun ama patladı.

Satış beklentilerini karşılamadı bile, sektöre darbe vurulacak dediler bir bok olmadı.

Oyun toplayana kadar zati rezillikler çıktı. Çıkışı zaten rezaletti vs.

Yapım sürecindeki heyecan oyun çıktıktan sonra yaşanamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya Sony maliyeti aşırı derece düşürdü. Piyasaya sağlam bir giriş yapmak için yine zararına da olsa düşen maliyetlerin de katkısıyla normale göre bayağı düşük bir fiyat bekliyorum ben,

Donanım ve oyundan uzunca bir süre darbe koyacaklardır ama kesin, şu kolların bile fiyatını merak ediyorum. Sokuk DS3'ler bile 150TL'den satılıyorken bunlar çok rahat 250TL olur gibime geliyor misal Türkiye'de
Sosyal ağlarda paylaş

turkiye de distributor firsatciligi var. yurt disi fiyatlara bakalim konusurken. 100 dolara ps3 oyunu satilan baska ulke yok.

su anda ps3, wii ve gecmiste bir sure xbox360 sahibi ve onlarca konsol oyunu sahibi birisi olarka, konsol sonunda blue ray playera dondu bende.

bu nedenle ps4 almayacagim sanirim. ayrica cok satarsa uzulurum. zira 7-8 sene konsolun suyunu sikmaya calisiyorlar, bu arada multiplatform butun oyunlar tarih oncesi speclerde kaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...