screwy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 rus key i alan var mı cdkeyshere gibi sitelerden varsa problemsiz calısıyormu diye sormak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 screwy said: rus key i alan var mı cdkeyshere gibi sitelerden varsa problemsiz calısıyormu diye sormak istedim Var GG'de. Aldım, yüklüyorum. Bir sorun olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yapay zekada bi embesillik mi var bende mi bi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 iyi yapay zeka ya. projectile lardan bombalardan filan tumble atıp kaçıyorlar. gerekli yerlere saklanıp ateş ediyorlar filan. veya varillerin yanında durursan patlatıyorlar. yani mükemmel yapay zeka örneği değil ama gayet yeterli. hiç sırıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yok az evvel bitanesi önümde dikildi öyle bana baktı da. ben de ona biraz bakıp sonra kafayı dağıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ahah bazen öyle aptallıklar yapıyolar ya herif çömeliyo mesela bişeyin arkasında, ama bişeyin arkasında filan değil öyle mal gibi duruyo, ateş de etmiyor sanki gerçekten bişeyin arkasında saklanıyormuş gibi sonra boom hedşak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 arada cesetler taşlar fln havada kalıyor =) ateş etmediğin bazı zamanlarda da farketmiyorlar seni fark etmeleri gerekirken ama çok sırıtan hatalar değil. arada bir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yapay zeka ilk oyuna gore gene daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 müziği güzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Sparkcaster said: abi robot arenası ne zormuş saatlerdir burdayım çok intense En keyif aldigim yeri orasiydi ya oyunun, ilk defa zorladi falan. Bu "true vault hunter" zorluguna da bi bakmak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 badass tokenlerini sıfırlaya biliyormuyuz, yoksa dağıtınca öyle kalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ya bu benim save i baya bi 3-4saat geriye atmış aboo ya senin cloudunu steam ne insanlara bilmediği şeyi soruyon, var mı bunu geriye almanın yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 benim saints row'da gitmişti o şekilde. cloud'tan pc'ye yapınca gidiyor pc en günceli oluyor hep. pc'den cloud'a kopyalayın sorarsa ya da hiçbir şey kopyalama diyin. seçeneği sorduğu sırada ise cloud ve pc için son save saatleri çıkıyor yanda. ona bakarakta yenisini seçebilirsiniz. --- bu arada skill verirken bir tane tree seçip hep ona mı yoğunlaşıyorsunuz yoksa ortaya karışık hepsine mi veriyorsunuz? axton için kaçıncı'yı önerirsiniz 3 tree içinden? ayrıca bu oyunun dlc'lerinde adam gibi içerik oluyor mu? season pass değer mi? eşya, xp, skin gibi salak salak şeyler değil de diablo gibi yeni harita fln getiriyorsa alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 lan bu son boss ne zormuş öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ilk oyunun expansionları hep güzeldi yeni item prefix vs dışında bolca görev, boss, underdome fln eklenmişti. 2. oyunun dlcleri için beklentilerim iyi ama ne yaparlar bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ever walkthrough 2 baya zor 2 tane bullywog badass var kesemiyosun solo hiç bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 general knoxx gibi buyuk dlcler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hesapta refund fln varken alayım bari. 14$ a geliyor. yoksa 30$ gözümde büyür dlc için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Spark oyun çıkalı 3 gün oldu daha 60 saati nasıl yaptın abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 said: One gun in particular emulates what it’s like to thrust a vibrator. It’s called Miss Moxxi’s Good Touch, and you can get it by leaving up to $15,000 in tips in Mad Moxxi’s tip jar at her bar. In addition to that, she’ll also give you Miss Moxxi’s Bad Touch. To truly experience what the gun has to offer, you’ll need to have a controller plugged in if you’re playing the game on the PC. With the Good Touch equipped, the controller with vibrate at a low level even when you’re not firing it. The fun part happens when you zoom in and out—it’ll vibrate much harder. Have fun with that. ahahhasadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yuhanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 oynanır ya bu. yalnız vurma hissi ekissi kadar iuyi dğeil, vurdunmu aha godum diyoduk ilk younda bunda o yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Cuce said: yalnız vurma hissi ekissi kadar iuyi dğeil, vurdunmu aha godum diyoduk ilk younda bunda o yok abi aynı şeyi düşündüm ya, yalnız olmadığıma sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ben de aldım 2. key i bu arada, bekle beni lvl50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 nereden aldınız 2. keyi? edit: bu arada 4. slot ne ara açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar