k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bu nedir ya lol tablonun ilk yarısı ve ikinci yarısı arasında dağlar kadar fark var. judd'ın buradan çok kolay finale çıkması lazım. üst tarafta çok pis savaş olacak haha. http://i.imgur.com/eqgVI3U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 istanbulda snooker oynicak neresi var? bostancıda bi mekan biliyorum sadece bir de hakemli mekan var mı hiç? topları falan dizcekler, puanı hesaplicaklar, uğraştırmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 aslında bu soruyu twitterdan direk emre yazıcıol veya emre özcan'a sorsan sorulur ya. hakemli falan istiyosun çünkü. bilse bilse en iyi onlar bilir :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 abi topları sokamadığı için millet genelde sorun olmuyor, 3 band oynar gibi oynuyorsun baya ahahaha ben ankarada champsta denemiştim bi kere aman allah muhafaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Öyle hakemli makemli mekan olursa saati en az 300 lira olur, kimse de gitmez doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 süper oynadığımından değil de iyi oluyor baya, diğer türlü insan beziyor. vietnamda vardı, genç çocuklar hakemlik yapıyor salonda çalışan. hakemlik dediğim, ayak işlerini yapıyor aslında. adamlar o kadar iyi ki hissedip uzatma, köprü falan bile getiriyor. bira söylersen onu da getiriyor. faulde tekrar bile yaptırdım, adam topları koydu geri yerine başka bi masada, amerikan oynuyorlardı. ama iskambil kartlarıyla falan da bişeyler yapıyorlardı. orda da mesela hakem kart işini halledip kurpiyerlik yapıyordu bi yandan. veya oyun sonu topları diziyor falan sen istesen de istemesen de varlar zaten, opsiyon değil. saat 5$ falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 snookeri izlemesi zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 oynaması da zevkli biraz oynayabiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 xaty said: süper oynadığımından değil de iyi oluyor baya, diğer türlü insan beziyor. vietnamda vardı, genç çocuklar hakemlik yapıyor salonda çalışan. hakemlik dediğim, ayak işlerini yapıyor aslında. adamlar o kadar iyi ki hissedip uzatma, köprü falan bile getiriyor. bira söylersen onu da getiriyor. faulde tekrar bile yaptırdım, adam topları koydu geri yerine başka bi masada, amerikan oynuyorlardı. ama iskambil kartlarıyla falan da bişeyler yapıyorlardı. orda da mesela hakem kart işini halledip kurpiyerlik yapıyordu bi yandan. veya oyun sonu topları diziyor falan sen istesen de istemesen de varlar zaten, opsiyon değil. saat 5$ falandı abi bu kölelik dsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 2 saat oynayıp bi sürü bira içip 18$ verdik iki kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 İşte TR'de 300 lira ödersin aynı sisteme. Kimse de ödemeyeceği için açmıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Murphy-Yan Bingtao ve Fu-Luca Brecel maçları keyifliydi baya. Fu'yu ne kadar sevsem de ikisinde de gençler kazansın istedim. İkisi de baya güzel oynuyorlardı. Özellikle Yan Bingtao'nun (17 yaşında) duygularına hakim olamayıp ani çöküşleri ve ani mutlulukları görmeye değerdi. Adam yan taraftaki maç yüzünden kaybetti resmen, hiç bir alkışta geri çekilip beklemedi diğer tarafı, akıllanmıştır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 saati 300TL'ye hakemliği ben yaparım bira fln da getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Bu isis ne? Edit: sponsoruymus isis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Holy said: İşte TR'de 300 lira ödersin aynı sisteme. Kimse de ödemeyeceği için açmıyorlardır. beylikdüzü'nde 3 sene önce oynuyorduk biz, amerikan 7TL'ydi saati snooker'dan 12TL alıyordu. Bira yoktu ama, muzlu oralet içiyorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Normal snookerdan bahsediyorsunuz. Hakemli ve sessiz sakin nezih bir ortamın olduğu yerde o fiyatı çekerler muhtemelen dedim ben. Hakem dediğin bildiğin saatlik tutuyorsun çünkü adamı. Snooker kuralları bilecek, yapışık topta müdahale edecek, topları dizmeyi bire bir yapacak falan bir adama da saati 200'den az istemezler diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben karin tokluguna yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 bilardo salonuna gidin abicim işte, çok elitsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 judd'ın çok kolay finale çıkması lazım dedik, adam elenmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ao1nP9A_460sv.mp4 şu hareket psde bana yapılsa kol kırardım sinirden sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 oha o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 cok iyiymis ama sabah seansinda elendi. yetemedi ronnie'ye. gerci sanssizlik da vardi, cok kritik bi yerde bi kick oldu sonra da gg oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ronnieyeboyle hareketler yapmamak lazim, sibirlenirse affetmiyor sgajsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 hey gidi robertson.. lol yuzunden kariyerini bitirmis LUL http://kotaku.com/snooker-champion-says-video-game-addiction-hurt-his-car-1794515845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 DarKRideR said: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ao1nP9A_460sv.mp4 şu hareket psde bana yapılsa kol kırardım sinirden sadfsda şunu görmemiştim, iyiymiş ama adam duygularına sahip çıkamadı. ne zaman kritik anda masaya dönse kusura bakma ronnie abi, buyur devam et dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar