küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Dark_Soul said: MMO geçmişin KO ve metin2 den ibaret sanırım. MMO oynamadım da bir ara Metin2 oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 aydınlatıcı cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 f2p mmo lar deneyimi olan birisi icin bu oyun zaten cok guzel bir secenek olacaktir. hatta wow disi mmo oyunculari da, oyunun wow la cok ortak yani olmasi ve wow hic oynamadiklarindan buna asina olmamalari nedeni ile, bazi ozelliklerini cok sevebilir. bunda kotu bir sey yok. burada kotu diyenin neden kotu, iyi diyenin neden iyi dediginin iletisilememesi sorunu var, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bir 'Star wars' evreni fani olarak oyunu aldım seve seve de oynadım , sıkılınca da bıraktım. Başlığın sorusuna itafen, hayır pişman değilim iyi ki de almışım, yıllar sonra FRF'deki eski dostları da görmüş, eskiler yad etmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çıkmasını yıllardır beklediğim için, 2008'den beri her haberini deliler takip ettiğim için hayatımda ilk defa bir oyunu CE aldım. hype fos çıkınca, oyunun bayık olduğunu farketmemin ardından 150 dolares bayıldığım için de deliler gibi pişman oldum. standard alsak gene bu kadar koymazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 küheylan said: Dark_Soul said: MMO geçmişin KO ve metin2 den ibaret sanırım. MMO oynamadım da bir ara Metin2 oynamıştım. ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ben doğduğuma pişmanım, sokmuşum oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 AMA SENİ SEVEN BİR TOPLULUK VAR BURDA AKİLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 DENO XUNN U BÖLÜMDEN BANLAMIŞSIN ÇOK KIRGINIM http://i.imgur.com/zGTWF.jpg böyle tatlı bir adamı banlamaya nasıl elin vardı anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 so gai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Akito said: AMA SENİ SEVEN BİR TOPLULUK VAR BURDA AKİLA beni uzaktan sevmek bi zkime yaramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aşkların en güzeli lan allahsız! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 şu son sayfadaki mesajlar nasıl bi dram yaşandığını gösteriyor, pişman olmak deyimi çook zayıf kalır swtor için. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 para ödemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Hangi mmorpgyi 2-3 aydan fazla oynadik ki, bir kaci haric, pisman degilim. Hatta cokda begendim 2-3 ay.. Sonrasi malum :) high end ciddi the end .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 mercenary çok zevkliydi.yalnızım diye bırakmıştım.tatlıydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 BioWare için üzüldüm bi' tek bu oyun adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bu cikacagina kotor 3 bunun cutscene single contenti ile ciksaydi, ama kulak toplama gorevleri ve matruska gibi icice koridor haritalar olmadan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hocam hala konuşuyorsunuz burada. Oyuna son zamanlar girip baktınızmı neler oluyor neler bitiyor. Rasgele bir yerlerden birşeyler duyup hala yazıp çiziyorsunuz oynamadan etmeden. Birton adam geldi f2p sayesinde adamlar cartel store sayesinde bayagı sağlam para kazanıyorlar bariz GTN deki itemları kıyaslarsam. Yeni content neredeyse her ay geliyor yeni wz da geldi class de tam oturmuş durumda. Raid dersen EC Nightmare Mode da Kephess le başa çıkmak da adam akıllı grup gerektiriyor. Halinden memnun birton adam var ama buraya gelip sizlerin hala aynı haltları konuşmasından giresim bile gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bakma bize sen takil keyfine bak, hangi oyunu begendigimizi gordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bubble stun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 başkalarının ne yazdığına çok takılmayalım lütfen, herkes fikrini belirtebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben tekrar yükledim oynuyorum.commando içimde kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Rejoin Today and Pre-Order the first Digital Expansion for The Old Republic™ now! diye mail atmışlar. görünce yemin ederim elim ayağım titredi, kaşım seğirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bana niye gelmedi o :( kkartı bilgilerini silenlere göndermiyorlar heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar