Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok böyle soğuk: -10.4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca bu soğuk yüksek basınç kökenli. Yağışsız, soğuk hava taşınıyor. Karadeniz üzerinden geldiği için hava akımı, denizden nem topluyor dolayısıyla yağış gerçekleşiyor. Zaten istanbul gibi yerlerde kar yağıcaksa ya kuzeyden yüksek basınç soğuk hava getiricek, aynı anda akdenizden de alçak basınç yağış gelecek ve bunlar birleşip kar yağdıracak (her zaman kar yağma olasılığı yok bu durumda)ya da en başta anlattığım gibi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

arkadaşım sabahları falan havayı koklayan adamı biz de dinliyoruz. gaz yapmayalım.

bünyamini dinlemiyorum uzun zamandır, öyle olsa derim zaten ondan duyduğumu. Türkiyede bile değilim, dinlemem gerek yok. Benimkisi hobi bi nevi. Zamanında çok okudum ettim bu konular hakkında, az biraz bilgim var.
Sosyal ağlarda paylaş

- İstanbul bu ülkenin en önemli şehri.

- İstanbul bu ülkenin en büyük şehri, nüfusun %20si bu şehirde.

- İstanbul'un bile -10'a düşmesi haber değeri taşır, haber olan -10'a düşmek değil buna İstanbul'un düşmesi.

Dolayısıyla İstanbul üzerinden yaklaşılması gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sevgili insanlar, tamam 7 kişiden biri istanbullu ama haberlerin 7 tanesinden 6 tanesi istanbulu veriyor. hadi 6 olmasa bile 4-5 diyelim. 7 kişiden 1 i istanbullu diye 7 kişiden 6sını farkettirmeden eziyorlar isyan ona.

insaf be. güney marmarada 5 şiddetinde deprem oluyor:

İSTANBUL DEPREMİ TETİKLENİR Mİ? İSTANBUL DEPREME NE KADAR HAZIR?

hiç deprem bölgesinde çatlak olmuş, bakkalın rafları devrilmiş, oradaki insanlar tedirgin olmuş, gaz çıkmış, gökyüzü pembeleşmiş, yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...