Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 barbu said: ankara köy. lol İstanbul daha beter köy ki?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ha doğru. istanbulda türkçe karakter yok :D
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abartı bir şey yok. Kuzeyde yüksek basınç var, soğuk havayı aşağı güneye doğru itiyor işte. Bu nedenle Türkiye'ye soğuk hava geliyor. Normal bir meteoroloji olayı.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mr_Hand said: barbu said: ankara köy. lol İstanbul daha beter köy ki? nesi köy ya.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bugün sabah 10'dan 3'e kadar sarıyer sahilde kar altında dış çekim yapan tek manyak ekip bizdik. Şifayı kaptım.
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ayrıca bu soğuk yüksek basınç kökenli. Yağışsız, soğuk hava taşınıyor. Karadeniz üzerinden geldiği için hava akımı, denizden nem topluyor dolayısıyla yağış gerçekleşiyor. Zaten istanbul gibi yerlerde kar yağıcaksa ya kuzeyden yüksek basınç soğuk hava getiricek, aynı anda akdenizden de alçak basınç yağış gelecek ve bunlar birleşip kar yağdıracak (her zaman kar yağma olasılığı yok bu durumda)ya da en başta anlattığım gibi olacak.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 arkadaşım sabahları falan havayı koklayan adamı biz de dinliyoruz. gaz yapmayalım.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 eve yeni geldim, dışarsı felaket ankara'da.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 @bayel ahah helal, sana pmt plaketi verdim panpa.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Myshkin said: Türkiyede 7 insandan 1 orda yaşadığı, bütün iş çevrelerini ve sanayiyi barındırdığı için olabilir. Bu kadar. haber okuyan 7 kişiden birini İstanbul'un kaç derece olduğu ilgilendiriyor o yüzden koyuyorlar.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ankara başkent olmasaymış Artvinin herhangi bi köyünden falan farkı olmayacakmış harbiden.
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mr_Hand said: arkadaşım sabahları falan havayı koklayan adamı biz de dinliyoruz. gaz yapmayalım. bünyamini dinlemiyorum uzun zamandır, öyle olsa derim zaten ondan duyduğumu. Türkiyede bile değilim, dinlemem gerek yok. Benimkisi hobi bi nevi. Zamanında çok okudum ettim bu konular hakkında, az biraz bilgim var.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: dedi gemlikteki çocuk Ankara başkent olmasa gemlik daha fazla haber olur ki sfdsafsfs Aponun avukatları geliyo ayda bir vukuat çıkıyo burda. Ankarada gül kartopu oynamasa kar yağmış mı yağmamış mı haberimiz olmayacak.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 - İstanbul bu ülkenin en önemli şehri. - İstanbul bu ülkenin en büyük şehri, nüfusun %20si bu şehirde. - İstanbul'un bile -10'a düşmesi haber değeri taşır, haber olan -10'a düşmek değil buna İstanbul'un düşmesi. Dolayısıyla İstanbul üzerinden yaklaşılması gayet normal.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 şimdi sevgili insanlar, tamam 7 kişiden biri istanbullu ama haberlerin 7 tanesinden 6 tanesi istanbulu veriyor. hadi 6 olmasa bile 4-5 diyelim. 7 kişiden 1 i istanbullu diye 7 kişiden 6sını farkettirmeden eziyorlar isyan ona. insaf be. güney marmarada 5 şiddetinde deprem oluyor: İSTANBUL DEPREMİ TETİKLENİR Mİ? İSTANBUL DEPREME NE KADAR HAZIR? hiç deprem bölgesinde çatlak olmuş, bakkalın rafları devrilmiş, oradaki insanlar tedirgin olmuş, gaz çıkmış, gökyüzü pembeleşmiş, yok.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yozgatı verecek değil ya istanbulu verecek tabi. kime ne yozgattan
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Uclardan ornek verme arkadasim. Yozgat'i haber yapin diye cirpinan yok. Butun haberlerin, cok bi haltmis gibi bangir bangir -10 olduuuuuu diye yirtinmasi sinir bozucu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 -21 oldu pencerenin önü. Üşümüyorum ama =)
Öne çıkan mesajlar