ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 gençler, emektar hoover makinem artık iflas etti. yeni bir kurutma makinesi alacağım. B sınıfı 7kg'lık dandik başlangıç serilerinden seçmeyi planlıyorum. özellikleri kağıt üzerinde aynı olan iki makineden bosch mu almalı, arçelik mi. bosch ~350 TL daha pahalı. özellikle arçelik kullanan varsa yorumlarını alayım. bir de istanbul bilişimde, dükkanlara oranla 100-150 lira daha uygun fiyatlar. buradan alsam garanti/kurulum vs. sıkıntısı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bosch da tr üretimse arçelik al, avrupa üretimse bosch al. Bunu alacağın bayii amcanın oğlu değilse öğrenemeyebilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kaçak elektrik mi bağlanttın neden b sınıfı baya çeker o cihazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 hooveri onartırsın bence ya zorlasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ucuz olsun diye b. A sınıfı olanlarda feature ve fiyat artıyor. Featurea ihtiyacım yok, fiyat ise roughly 5 yılda kapanıyor. 5 yıla kim öle kim kala. Hoover için son 1 yılda 3 kez servis geldi. Paso arızalanıyor, bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 butun sayfalari okudum forumdaki tum martha stewartlari yazdım bi kenara ajhsgdkjahdla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 MrLevie said: abi bence şahane bir alet ama, annem inatla kıyafetlerin havını aldığını ve kıyafetleri acayip deforme ettiğinden bahsediyor. Benzer makine kullanıyoruz galiba. Kurutmadan çıkardığın çamaşır ekstra 2-3 kat daha fazla ütü gerektiriyor. Hatta 3-4 elbise de farklı zamanlarda köşelerde avuçiçi kadar parçalama yaptığından bu yana soğudum makineden. İlk sayfadan bu yana okuyorum ve ben en dandik kurutucuyu aşmış olduğumu düşündüm. Hem elibise parçaladı hem de 4 saat civarı yıkayıp kurutuyor. Makineme bakarak eğer yer varsa çamaşır ve kurutma ayrı ayrı alınmalı. Bu iki özellik birleşecek diye saçmalıyor makineler. 2013 aralıkta almıştım makineyi 2000 tl ye. Keşke 1000-1800 çamaşır , 700-1000 kurutma alsaydım o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Samsungun kurutmali çamaşır makinesi var bizde, çok memnunuz,2:50 de en uzun kurutmali programı bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 LG'nin yikayip kuratan makinelerinden kullaniliyoruz biz, tavsiye ederim. Guzelce kurumus cikartiyor her seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Bende de hotpoint kurutmalı var. Buruşuk çıkartıyor ne yazık ki ütülemesi zor oluyor. Bir de çok sıcak kurutuyor, bazı şeyler kullanılmaz hale gelebilir etiketine dikkat etmeden atınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Benimki de arçelik. Sıcak olayı bende de var sanki fırından çıkıyor. Kurutma çok güzel bir şey ama çamaşır parçalanacak, 4-5 saat arası sürecek diye pek kullanası gelmiyor insanın. Kışın can kurtarır ama. Özellikle ipe çamaşır asınca çamaşırları buram buram pis hava kokan bi yerde yaşayan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Evde yer varsa çamaşır makinesiyle ayrı almakta fayda var. Ben zamanında Siemens bütünleşik aldım, ama kurutmalı program direkt +2.5 saat falan. Tekli kurutma makinelerinde normal bir programın bu kadar sürdüğünü zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 yıllarca beko kullandık bozulana kadar.( bozulmadı aslında, makine çok eski olduğu için kopan bir kayışın bizimkine uyan benzeri bulunamadı.) kullanımı çok pratikti. süreyi kendin istediğin gibi ayarlayabiliyordun. buruşturma ya da deforme etme problemi hatırlamıyorum. yeni bekolar hala aynı kalitede midir, hatta beko kur.mak. ver mıdır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 quixef said: +2.5 saat falan. Tekli kurutma makinelerinde normal bir programın bu kadar sürdüğünü zannetmiyorum. makineden çıkarayım dolaba atayım kadar bir kuruluk istiyorsan sürüyor gene 1 saat. yıkamayla 2,5 saat sürmesi normal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Artı 2.5 saat hocam :( Yani beyazlar 4 saati geçik sürüyor, renkliler 3 saat 45 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Valla bizim makinede +2 saatten +5 saate kadar gidiyor. Kurutmanın yavaş olması kötü bir şey değil aslında, ne kadar yavaş kurutursa o kadar az yorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 artı 2,5 saat sürmüyor bizdekide.Hatta hızlı kurutma falan var,hanım spor ayakkabılarını,terlikleri falan 15 dakikalık kurutmaya atıyor gayet yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Bizde var ama sadece havlu çorap ve dandik t-shirtleri kurutuyorum, düzgün kıyafetleri koymamak lazım. Havluya çok iyi oluyor ama, çok uzun sürüyor yoksa havlunun kuruması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Dün şundan aldık; http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/is%C4%B1-pompal%C4%B1-kurutma-makineleri/WTW83460TR.html Ağzımıza yüzümüze doluyordu tozlar ev içinde çamaşır kurutmaktan alerjimiz coştu iyice. Dün çalıştırdık ben böyle bir toz görmedim, 10 tane boxer çorap 1-2 kazak bişi attık, yumak yumak tüy topladık filtreden. Accık gürültülü çalışıyor makine ama fiyatına göre katlanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Guzel makina hayirli olsun. 1 yildir aynisini kullaniyorum, gayet basarili bir urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 O çıkan tozdan ziyade çamaşırları kuruturken yıpranan kumaşların parçaları. Bizde de yaklaşık 7 kg çamaşıra 1 avuç çıkıyor ondan. Görünüş direkt toz gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 evde 2 kisiyiz ona ragmen neredeyse her gun camasir yikaniyo istisnasiz. 2 haftada bir supuruyorum, hazneden cikan hav ile sac sakal karisik yine de aman aman bisi degil. hali yok, komple parke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Holy said: O çıkan tozdan ziyade çamaşırları kuruturken yıpranan kumaşların parçaları. Bizde de yaklaşık 7 kg çamaşıra 1 avuç çıkıyor ondan. Görünüş direkt toz gibi ama. aynen bunu ben de düşünüyordum. makine var bir tane 50 dakka sürüyor kurutması, resmen ütülü gibi tertemiz kupkuru ama sanki kıyafetleri eskitiyor. bu olay doğru mu atıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Holy said: O çıkan tozdan ziyade çamaşırları kuruturken yıpranan kumaşların parçaları. Bizde de yaklaşık 7 kg çamaşıra 1 avuç çıkıyor ondan. Görünüş direkt toz gibi ama. abi yalnız çorapların donların üzerinde bir gram tüy gözükmüyor, sanki yıkanırken falan yıpranıp üstünde kalan tüyleri de toplamış gibi. onları dökmese çamaşırların üstünde bi ton tüy kalıyordu. en güzel bunu t-shirtlerimle test edeceğim gibi. normalde her yıkamadan sonra şu tüy toplama bantlarından kullanmak zorunda kalıyordum ki eşim hep çamaşır deterjanı kullanıyor, düşük devirde ve sıcaklıkta yıkıyor ama hep leş gibi tüy içinde çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 nemli ve soğuk bir yerde yaşıyorsan nimet. ama o tüyler çamaşıra zarar veriyorsa iş kötü. bi ısıtıcılı üfleyen askılı kurutma makinesi vardı. onu çok seviyordum. 30 dk'da giysilerini kurutuyor ve giyilebilir hale getiriyordu. o bosch'un eski bir modelini kullandım. çamaşırları ütülenmiş gibi çıkartması çok güzel. giysileri titizlikle ütülemeye takıntılı birisi değilim. o yüzden o kadarı bana yetiyor da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar