Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19646320.asp Hani şöyle haber linki temalı başlık açmak genel olarak hazzetmediğim bir şeyde, wtf? o_O oldu surat ifadem okuyunca haberi. LCD kafasınıda geçmiş bu arkadaşlar. Hatta Crt yide. bildiğin katot tübü kafası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kahve de anlatsa, yancı olucaksın rahatına bakıcaksın diyip tosttan ısırık, çaydan yudum alır sırıtırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 mutfaktan çıkmayın demeyi unutmuş. üstüne bir de konuşma yapmak için mutfaktan çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 saçmalama dozu filan yok insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kadın haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şu kızı dövsen diğer yanağını döner ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 beynine osurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 said: İkinci evliliğini yapan Maraşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ren said: Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 GERGE said: said: İkinci evliliğini yapan Maraşlı ahaha thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ren said: Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bu kafada kadınla evli olsam boşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dizideki kadınlar dedin duşa soktun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kocası dayak atıp beyin kanaması geçirmiş zihniyetin ürünü bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bukadar cehalet ancak tahsille mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gerçekten de sınırsız cehalet + tahsil = http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2010/11/what-the-fuck-is-this-shit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım öm gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kızım olsa, farklı düşünürdüm; ama kadın doğruları söylemiş sanki şu şartlar altında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 huun said: kızım olsa, farklı düşünürdüm; ama kadın doğruları söylemiş sanki şu şartlar altında :P şartlarmı ? hmm şartlara göre uyum sağlamış diyorsun sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bu konu da Çınar ve Saz isimli güzide bir masalımız bile var çocukları diyor ki zorluklara boyun eğin çok diretmenin anlamı yok kırılırsınız sonra diyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 applev0dka said: Ren said: Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım Şu önyargıyı oluşturmamalısınız arkadaşlar. Bunun dışında kadın kendi cinsiyetini ezen seksist.Che Guevara'nın dediği gibi özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun köleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar