Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Şunu classic-ironman oynayın. Hiç kısa sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 valla alien base assault bitti, cok da kolay bitti, sanirim normal difficulty'de oynarken bu kadar kasmaya gerek yok gercekten. yeni oyun actigimda artik oyle acarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 normal difficulty evet kolay, fazla kolay çünkü alyen sayısı az ve agresif değiller. geri kaçıyorlar genklemek yerine. classic'te max rakama ulaşıyor ve agresyon normal ama bu sefer stat bonus alıyorlar, cart curt ölebiliyorsunuz saçma şekillerde. impossible daha da ötesi, full ciem editli ai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Valla öyle yada böyle benim bayağı hoşuma gitmişti oyun şu skyrim den bayarsam tekrar tüm DLC ler ile oynayacağım yine. Çakma x-com çıkarıp duracaklarına orjinal bişiler çıkarsınlar bunun gibi işte, biraz daha hür olsak tadından yenmezdi kesin. Birde sırf 1 savaş uçağı geliştirebilmeniz hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benim oyun 18 saat surmustu zorda. bir sonrakini no save mi tek save mi ne ondan denicem. dlc'lerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bitirdim. 18 saat playtime var ama 8'i afk idir. yalnız sonlara doğru epey baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hangi zorlukta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 achilerinden stalklarız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 normalde oynadığını söylemişti, doğrudur. uzatmadan gelen hikaye görevlerini yapınca kısa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Takımda bitane max level double tap-squadsightlı sniper olunca hertürlü kolay oyun ya.classic-ironman ilk oynayışımda bikere full takımım gitti operasyona gidemeyen yaralı bitane sniperım vardı adam tek başına yetiştirdi yeni takımı.assaultla run&gun sonra baktın çok adam çektin arkadan sniper fazlalıkları alıyo vs. final fight 1 mi 2 turn mü ne sürdü zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ironman oynamadğıma baya sevindim yalnız. son görevde bug oldu, her üniteyi öldürmeme rağmen son oda kapısından içeri giremedim. bi üniteyi mind control yaptığım için oluyomuş google ladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.gamersgate.com/DD-XCOMEU/xcom-enemy-unknown almayan kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Steam key veriyor değil mi bu site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 evet. xcom steamworks zaten herkes steam key veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 O zaman aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya onu alıyosun da milyon tane dlc'si var, hepsi kol fiyatlı. ben xmas gibi bundle olarak bekliyorum dlc'li falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Zaten alıp nadasa yatıracaktım. Uzun süre oynayamam herhalde. DLC'ler kayda değer mi? Eğer öyleyse beklerim. Yoksa DLC'siz oynayıp bitirip bir de DLC kurayım öyle oynayayım kafasına giremiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben oynamıştım ilk çıktığında ama çok kötüydü o zaman. yani bir xcom olarak çok kötüydü yoksa her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 'milyon tane' dlc filan yok ki, bir pre-order dlc'si var armor rengi, modeli filan ekleyen, bir de gereksiz 2-3 mission'lık bişi var. almasanız da olur gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Slingshot'da da extra customization var. Pek gerekli olmadıkları söylenebilir tabii, ama ben customization kısmından çok zevk aldığım için, DLCleri almasam olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 orası öyle, gameplay bakımından demiştim ben. yoksa estetik customization için olmazsa olmaz pre-order dlc'si en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 10 dolardı alacaktım dün 15 yapmışlar, milyon tane oyun var backlogda zaten seneye 5 olunca alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 slingshot dlc güzeldi 2-3$'a alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Silphatos said: 10 dolardı alacaktım dün 15 yapmışlar, milyon tane oyun var backlogda zaten seneye 5 olunca alınır Sen X-COM: Complete Pack'den bahsediyorsun sanırım. Onun içinde bu oyun yok; eski oyunları içeriyor. Edit: Pardon, ben yanılmışım, GamersGate'deki indirimden söz ediyordun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 evet ggde dün 10du sonra indirim oranını kısıp 15 yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar