Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Şunu classic-ironman oynayın. Hiç kısa sürmez.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 valla alien base assault bitti, cok da kolay bitti, sanirim normal difficulty'de oynarken bu kadar kasmaya gerek yok gercekten. yeni oyun actigimda artik oyle acarim.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 normal difficulty evet kolay, fazla kolay çünkü alyen sayısı az ve agresif değiller. geri kaçıyorlar genklemek yerine. classic'te max rakama ulaşıyor ve agresyon normal ama bu sefer stat bonus alıyorlar, cart curt ölebiliyorsunuz saçma şekillerde. impossible daha da ötesi, full ciem editli ai.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Valla öyle yada böyle benim bayağı hoşuma gitmişti oyun şu skyrim den bayarsam tekrar tüm DLC ler ile oynayacağım yine. Çakma x-com çıkarıp duracaklarına orjinal bişiler çıkarsınlar bunun gibi işte, biraz daha hür olsak tadından yenmezdi kesin. Birde sırf 1 savaş uçağı geliştirebilmeniz hayal kırıklığı.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benim oyun 18 saat surmustu zorda. bir sonrakini no save mi tek save mi ne ondan denicem. dlc'lerle.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bitirdim. 18 saat playtime var ama 8'i afk idir. yalnız sonlara doğru epey baydı.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 normalde oynadığını söylemişti, doğrudur. uzatmadan gelen hikaye görevlerini yapınca kısa oyun.
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Takımda bitane max level double tap-squadsightlı sniper olunca hertürlü kolay oyun ya.classic-ironman ilk oynayışımda bikere full takımım gitti operasyona gidemeyen yaralı bitane sniperım vardı adam tek başına yetiştirdi yeni takımı.assaultla run&gun sonra baktın çok adam çektin arkadan sniper fazlalıkları alıyo vs. final fight 1 mi 2 turn mü ne sürdü zaten lol.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ironman oynamadğıma baya sevindim yalnız. son görevde bug oldu, her üniteyi öldürmeme rağmen son oda kapısından içeri giremedim. bi üniteyi mind control yaptığım için oluyomuş google ladığım kadarıyla.
STY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.gamersgate.com/DD-XCOMEU/xcom-enemy-unknown almayan kalmasın.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 evet. xcom steamworks zaten herkes steam key veriyor.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya onu alıyosun da milyon tane dlc'si var, hepsi kol fiyatlı. ben xmas gibi bundle olarak bekliyorum dlc'li falan.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Zaten alıp nadasa yatıracaktım. Uzun süre oynayamam herhalde. DLC'ler kayda değer mi? Eğer öyleyse beklerim. Yoksa DLC'siz oynayıp bitirip bir de DLC kurayım öyle oynayayım kafasına giremiyorum pek.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben oynamıştım ilk çıktığında ama çok kötüydü o zaman. yani bir xcom olarak çok kötüydü yoksa her türlü gideri var.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 'milyon tane' dlc filan yok ki, bir pre-order dlc'si var armor rengi, modeli filan ekleyen, bir de gereksiz 2-3 mission'lık bişi var. almasanız da olur gayet.
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Slingshot'da da extra customization var. Pek gerekli olmadıkları söylenebilir tabii, ama ben customization kısmından çok zevk aldığım için, DLCleri almasam olmazdı.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 orası öyle, gameplay bakımından demiştim ben. yoksa estetik customization için olmazsa olmaz pre-order dlc'si en azından.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 10 dolardı alacaktım dün 15 yapmışlar, milyon tane oyun var backlogda zaten seneye 5 olunca alınır
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Silphatos said: 10 dolardı alacaktım dün 15 yapmışlar, milyon tane oyun var backlogda zaten seneye 5 olunca alınır Sen X-COM: Complete Pack'den bahsediyorsun sanırım. Onun içinde bu oyun yok; eski oyunları içeriyor. Edit: Pardon, ben yanılmışım, GamersGate'deki indirimden söz ediyordun herhalde.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 evet ggde dün 10du sonra indirim oranını kısıp 15 yapmışlar
Öne çıkan mesajlar