Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

normal difficulty evet kolay, fazla kolay çünkü alyen sayısı az ve agresif değiller. geri kaçıyorlar genklemek yerine. classic'te max rakama ulaşıyor ve agresyon normal ama bu sefer stat bonus alıyorlar, cart curt ölebiliyorsunuz saçma şekillerde. impossible daha da ötesi, full ciem editli ai.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla öyle yada böyle benim bayağı hoşuma gitmişti oyun şu skyrim den bayarsam tekrar tüm DLC ler ile oynayacağım yine. Çakma x-com çıkarıp duracaklarına orjinal bişiler çıkarsınlar bunun gibi işte, biraz daha hür olsak tadından yenmezdi kesin. Birde sırf 1 savaş uçağı geliştirebilmeniz hayal kırıklığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Takımda bitane max level double tap-squadsightlı sniper olunca hertürlü kolay oyun ya.classic-ironman ilk oynayışımda bikere full takımım gitti operasyona gidemeyen yaralı bitane sniperım vardı adam tek başına yetiştirdi yeni takımı.assaultla run&gun sonra baktın çok adam çektin arkadan sniper fazlalıkları alıyo vs.

final fight 1 mi 2 turn mü ne sürdü zaten lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

10 dolardı alacaktım dün 15 yapmışlar, milyon tane oyun var backlogda zaten seneye 5 olunca alınır

Sen X-COM: Complete Pack'den bahsediyorsun sanırım. Onun içinde bu oyun yok; eski oyunları içeriyor.

Edit:

Pardon, ben yanılmışım, GamersGate'deki indirimden söz ediyordun herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...