fenn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Biraz önce dikkatimi çekti amblemi değişmiş. Ayrıca tv esks,ne göre daha net gösterior sanki.hd dediklerimi bu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 star tv virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 logo güzel olmuş ama cnbc e ve show tv nin kullandığı renk geçişini çalmışlar. show da cnbc den çalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 csi ny, merlin, clone wars falan buraya mı geçmiş ne bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bi ben mi çok kötü olduğunu düşünüyom yeni logonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Yeni logo biraz büyük. Onu geçtim tanıtımında çalan parçanın sonunda logo çıktığında çalan melodi tam apaçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 star 1 -> inter star -> star tv -> star star 1 logosunu çok severdim ben, baya iyiydi o zamanlar. http://i.imgur.com/tCy04.jpg bu arada bi tane link buldum, adamda eski dergiler felan duruyormuş, orda 80'lerdeki hulk'un resmini gördüm, nostalji oldum birden. vay anasını lan... http://cihanstar.blogspot.com/2000/10/star-tv-ile-ilk-ozel-televizyonculuk-ve.html star cem uzan'dan akp'ye, aydın doğana geçti, şimdi yine el değiştirdi. el değiştikçe logo değiştiriyor adamlar. http://i.imgur.com/c5RlJ.gif http://i.imgur.com/6GBfD.jpg http://i.imgur.com/d85Lw.png yalnız, yeni logo çok kötü olmuş ya. stock footage gibi yapmışlar logoyu. piyasadaki diğer logolarla fazla benziyor olmuş. nedense "güzel dizayn olsun" diye adamın aklı nbc, cnbce, show tv tarzına saplanmış bi anda... http://i.imgur.com/AjM9y.jpg http://www.youtube.com/watch?v=cWNFde4a7OM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 iyi de Ntv satın aldı işte cnbce'ye benzetmişler o da ntv'nin zaten, dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 arjantinli bi firmaya yaptırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 logo rezalet ötesi. -star yazısı ambleme göre çok küçük -amblemin içindeki boşluktan yıldız oluşturma fikri çok riskli, yayın akışı içerisinde o boşluğa gelen renklere göre algılamak zorlaşıyor. -"star" yazısında character spacing çok yüksek. o kadar yüksek spacing yapıyosan daha elit duran bi font kullanırsın (misal trojan pro). yok illa kenarları rounded sans serif bi font kullanacam diyosan spacingi azaltırsın ki daha samimi bi duruş olsun. -star yazısı maviden siyaha gradient ve yazının al tarafı siyah olduğu için yine yayındaki görüntüden dolayı çoğu zaman okunmuyor. özetle, iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ginalynin yazdığı en ciddi mesaj olabilir bu. tarihe geçicek bir mesaj bence... adamın mesleği galibam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Logonun iğrenç olduğu yetmiyor gibi, ana haberde bütün program boyunca , sağ altta logoyla birlikte startv.com.tr yazısı ve üzerlerinde bir mouse imleci duruyor. İmleç de orantısız büyük ayrıca , ki orda takılmış pc gibi neden mal mal duruyor anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Kim yapıyor bu logoları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 afrikadan muzun içinde gelmiş bu logo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 doğuş grubu(cnbce,ntv,ntvspor,kral,e2) satın aldı Star'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Bursa'da AS tv diye yerel bir kanal var, yeni logo onu anımsattı bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Star Tv diyince aklıma gelen tek şey: Gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Bugün de 2012 filmini koymuşlar sdsadafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 fenn said: hd dediklerimi bu yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 logo web de güzel ekranda çok kötü biraz ufaltsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 fixmen said: Star Tv diyince aklıma gelen tek şey: Gerisi teferruat. başlıyor yeniden bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 O STAR yazısı insanlar logoya bir nebze alıştığında kaldırılacak. Ayrıca logo çok iyi... Kanal tanıtım videoları da kanallar arasındaki en iyi olan. Evet para alıyorum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Cystein said: ginalynin yazdığı en ciddi mesaj olabilir bu. tarihe geçicek bir mesaj bence... adamın mesleği galibam. oha alındım aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 logoyu az kücültüp sağa kaydırmaları lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ginaly said: amblemin içindeki boşluktan yıldız oluşturma fikri çok riskli, yayın akışı içerisinde o boşluğa gelen renklere göre algılamak zorlaşıyor. oha orası transparan mı. ben ekranda görmedim beyaz sanıyordum. zaten laf olsun diye güzel olmuş demiştim :D. şimdi aklıma geldi animasyona çok uygun. ilerde origami katlar gibi bazı atraksiyonlar yaparlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar