SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 xunn said: SeaGle said: sipeyskeyk said: guzel bir kadin kadın değil bayan bayan. Sonra niye forevırelonuz KARI DİYEYDİN BİDE. Bayan ne asıl. Kadın en dogrusu. Abi kadın doğru da adam kel en nihayetinde, eksi puanla başlıyor. biraz yağlaması lazım karşı cinsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hanımefendi diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Tonguetwister gibi hanımefendi. Hiç kasamam. Hem uzaktaysa bagırmak süper oluyor dişi kişi. "KADIN, ÇAY." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hani derler ya bu sene benim yılım işte 2012 benim yılım değil sdfs.benim olması gereken bazı yıllar vardı.ama geçti.2012 kesinlikle o yıllardan biri değil. 2012 den tek dilediğim 2011 gibi olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ZaugnaKhaldun said: Çetintaşsız bir paticik. Bu kadar hızlı gerçekleşen bir dilek görmedim. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Keşke başka bir şey dileseydim wsdsfsds. beyler bayanlar, bir ay rahatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 başka birşey dileseydin keşke p.s: çok hızlı post atıyorsun bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ahaha bu ne lan! şaka mı sfddsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hayırdır neden yörüngede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yaratıcı küfürler ediyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 kazı kazandan feza seyahati kazanmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 mezun olmak abi. hayatım boyunca öğrenci kalacakmış gibi hissediyorum artık. bitmeyecek sanki hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 iş bekliyorum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yeni yıldan beklentim, evlenebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 terra nova'daki badlands'te doğal yollardan oluşmuş wormhole var mı yok mu onun ortaya çıkmasını istiyorum. ikinci sezonu kabul edildi mi edilmedi mi onu da çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Sam said: ZaugnaKhaldun said: Çetintaşsız bir paticik. Bu kadar hızlı gerçekleşen bir dilek görmedim. ::o Dua kapılarının açık unutulduğu bi anda gelen muhteşem gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 İroni olsun diye mi banladınız adamı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yeni yıl eskisinden farklı olmuycak. ancak 22 aralığı iple çekiyorum. birkaç sene evvel "marduk gelicek çarpıcak" diyenlerin o gün ne diyeceğini çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 geçen mayıs'ta yaptıkları gibi yeni tarih verirler, bekleme boşuna heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Tuttuğum takım şampiyon olsunt tabii ki. Başka ne isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Birden fazlası var: - Yeni ev ve döşeme (umarım) - Para (gerçi biraz boş bi beklenti bu) :D - Okulu (y.lisans) bitirmek, zaten yaz sonuna kadar bitiremezsem bırakmam gerekecek. - sevgili zaten hep var listede :P - bol bol olmasa da gezip tozmak, iş olduğundan çok mümkün değil, artık olduğu kadar. - kilo vermek (üşengeçliği kırmak lazım :P) - spora geri dönüş (bkz. bi önceki madde) - bedelli ücret ve yaşın düşmesi ve o şekilde askerliği aradan çıkarmak (lortup pls düşsün, bak talep çok azmış hemen düşsün pls. 2-3 yıl düşürseler yeter.) - y.lisans bitirme sonrasına bıraktığım 20 civarı oyun, 30 civarı film ve 6-7 tane diziyi (dr.who, x-files, married&children, castle, flashforward vb) temizlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 nathing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 önemli olan benim ne beklediğim değil de 2012nin benden ne beklediği. elleşmeyin la bana. bozmayın raatımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 1.para 2.para 3.para par pa p ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Nekro said: 1.para 2.para 3.para par pa p ... benden çok yaşıcaksın aynısı olmasada bayağı benzerini yazmaya gelmiştim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar