yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Dinliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 shuffleda falan denk gelirse güzel oluo ama şöle güzel şeyler varsa paylaşın, sakin sakin dinleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 21.yüzyılda hala 16.yüzyıl müziği mi dinliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 He ya dinlerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 senko said: 21.yüzyılda hala 16.yüzyıl müziği mi dinliyorsunuz nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 senko said: 21.yüzyılda hala 16.yüzyıl müziği mi dinliyorsunuz Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Arkadaş: EEEEEEAAAAAAAEEE şuraya bi bakalım yeni beethoven çıkmış mı? Biz: (aynı şeyleri düşünüyormuşuz ki aynı anda) Olm geri zekalı mısın adam kaç yüz yıl önce ölmüş ne yenisi? ZEHAHAHA! O kadar da kültürsüzüz hea sdfşjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nie ya yeni klasik müzik yok mu fazıl say ne çalıo rnb mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dvorak olsun, albinoni olsun, bethofen olsun, çaykorski filan, carorff, wagner, ovye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ismail yk dinleyin daha iyi. en azından hareketli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Şu tarz şeyler dinliyorum bu aralar en çok: http://www.youtube.com/watch?v=P1ywyRbaMHg&list=FLURdnoie8KOEwwMbogkSD6g&index=11&feature=plpp_video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 şaka lan şaka dinlemiyorum, gıy gıy müzikleri mi dinlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kilise müziği tarzında birşeyler dinleyen var mı aranızda? ne şekilde arayıp buluyoruz? hep başlayayım diyordum, gerge çağrışım yaptırdı sağolsun bu gün başlayayım dinlemeye. aranayım işim de yok. el atabilen varsa iyi olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 pazarları klise'ye gidip dinliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 allegro tarzdaki klasik müzik eserlerini dinlerim.. büyük eksikliktir dinlememek, kendi adıma. en bilinenleri bende bilirim. favorim vivaldi four seasons.. özellikle ders çalışırken falan arkda çalsın.. ya da uyurken (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kitap okurken Mozart dinliyorum devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Dün gece buna baya bir kaptırmıştım feysbuktanda paylaştım gariban gariban duruyor kimse beğenmemiş :) http://www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 flut+gitar, gitar+piyano kombosunu severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Summer'ı da benden gelsin http://www.youtube.com/watch?v=g65oWFMSoK0&list=LL6pHAw2HSKAhEGvgjqIxL4Q&index=22&feature=plpp_video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kitap okurken açarım ben de. mozart ve vivaldi dinlerim genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Yh36PaE-Pf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sadece tarrega dinlerim. jo'da çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AIzKsNIRrV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bakis acisi cok iyiymis, 21. yuzyilda klasik muzik egitimi veren konservatuvarlar niye varki ozaman? Kapatalim gitsin hepsini, teori teknik falan bos isler bunlar zaten, direk r&b'den giris yapalim olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar