Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Sam

Öne çıkan mesajlar

gece 2 kere crash yedim nieyse, benden kaynaklı herhalde.

oyun çoook zevkli ki random insanlarla takıldım, ve co-opa açık insanlar. Arabaya gelicem beklio mesela falan filan.

pingimin kötü olmasına rağmen çok akıcı, bi kere fazla lagdan merdiven altına girdim arabayla ikimzde patladık :p.

velhasıl mütiş eğlenceli oyun
Sosyal ağlarda paylaş

crash olayı out of memoryden mi? eğer öyleyse bana da oluyodu bi ara, sonra youtube'dan fix buldum yaptım etti düzeldi bi daha da crash yemedim

http://www.youtube.com/watch?v=wzgOmy6vsoE

şuydu hatta
girilen komut falan ne işe yarar ne yapar hiç bilmem ama sorunumu çözdü, üstüne baya oynadım herhangi bi sorun olmadı, tavsiye ettiğim insanlardan da sorun yaşayan yok
Sosyal ağlarda paylaş

Abi AWD oldugu icinmi tam incelemedim ama bana verdigi ilk araba sokaktan cevirip aldigimdan cok daha rahat sanirim ilerde daha kullanilir arabalar acilicak, Yani o amerikan musclelar cift kabinler felan cok savruluo

dun 2v2 VIPli mission geldi ne eglendim ya 1rer live kala son 30 saniyede aldik oyunu waterda ne kovalamaca oldu arkadas, yanliz matchmaking bazen cok abuksubuk takim verebilio sanirim enforcererda bariz az oyuncu oldugundan
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

araba sürüş ölümcül ya.

reampage said:

Abi AWD oldugu icinmi tam incelemedim ama bana verdigi ilk araba sokaktan cevirip aldigimdan cok daha rahat sanirim ilerde daha kullanilir arabalar acilicak, Yani o amerikan musclelar cift kabinler felan cok savruluo

arabadan arabaya fark var baya.

gördüğüm en iyi araba dolton broadwing. taxi modelleri bundan yapılmış.
oldukça dengeli bir araç. hem rahat sürüş/kontrol imkanı var hem de kötü olmayan bir performansı var. etrafta bolca taksi bulabilmek de başka bir artısı.

cipler mesela nulander pioneer de oldukça rahat. sürdüğüm nulander pioneerler yeterince rahat dönüş imkanı sunuyorlar.

spor arabalar, örneğin patriot jericho ve charge cisco kontrol etmesi çok daha zor, en ufak bir dönüşte araba savrulmaya başlıyor.
sungnyemun moirai var, 4 kapılı aile arabası, arka tarafında iki tane hoparlör gözüküyor. o araba da en az spor arabaları kadar zor kontrole sahip. gereğinden fazla savruluyor.

patriot vegas denemiştim, o da kolay kontrol edilemeyen araçlardan.

sıkça denediğim araçlar bunlar.
dediğim gibi bazı araçları kontrol etmek çok daha zor. ancak rally yarış oyunlarına alışkınsanız eminim savrulmasını ayarlıyıp ona göre dönüşler yapabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

suangyemun çok kötü savruluyor ama onu bile kullanmayı becerdim nihayet, virajda direksiyonu kırdığınız tarafın hemen tersine de tekrar kırıyorsunuz heh, savrulacakken toparlıyor. en iyi ekip arabası kesinlikle nulander pioneer ama. sokaklarda bulunmaz zaten.

newbie arabasıyla devam edin bir süre çünkü spawn parası istemez ve yol tutuşu çok iyidir.

yeni başlayanlar önceki sayfalarda iki kere koyduğum videoya da bir baksın, advanced tutorial gibi birşey.

bir de yanılıp yenilip de stun gun almayın heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...