xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ZaugnaKhaldun said: Abi banlamışlar beni. Şaka gibi. Za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kıyafet aldım degısemıorm :/ bıde oyun cok guzel nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 social district'e git, orda wardrobe kiosk'u bul ordan değiştirebilirsin, unlock ettiğin kıyafetleri de alabiliyosun ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 eyw, bide nickler ney sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Xunn. Xunnnar diye ekle steamden önce tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ben bunu oynamistim bi ara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gece 2 kere crash yedim nieyse, benden kaynaklı herhalde. oyun çoook zevkli ki random insanlarla takıldım, ve co-opa açık insanlar. Arabaya gelicem beklio mesela falan filan. pingimin kötü olmasına rağmen çok akıcı, bi kere fazla lagdan merdiven altına girdim arabayla ikimzde patladık :p. velhasıl mütiş eğlenceli oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 crash olayı out of memoryden mi? eğer öyleyse bana da oluyodu bi ara, sonra youtube'dan fix buldum yaptım etti düzeldi bi daha da crash yemedim http://www.youtube.com/watch?v=wzgOmy6vsoE şuydu hatta girilen komut falan ne işe yarar ne yapar hiç bilmem ama sorunumu çözdü, üstüne baya oynadım herhangi bi sorun olmadı, tavsiye ettiğim insanlardan da sorun yaşayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gördüğümü ekledim panpalar sae, link açılmıo :/ ama memory deil galiba benim alet saçmaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Beyefendiler third party'nin hesabımı kullandığını iddia ediyorlar ve ticketı kapatmışlar; çok da fifi. Oynamam sanırım yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 nasıl ya? meh, kötü olmuş. kullanıyor muydu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 of kors not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 nick : eyth enforcer odeya eu ekleyin hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ZaugnaKhaldun said: Beyefendiler third party'nin hesabımı kullandığını iddia ediyorlar ve ticketı kapatmışlar; çok da fifi. Oynamam sanırım yea. zaugna aimbot zaugna aimbot zaugna aimbot zaugna aimbot zaugna aimbot zaugna aimbot zaugna aimbot zaugna aimbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Cok eglenceli oyunmus ole bi bakim diye indirdim kalkamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 araba sürüş ölümcül ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Serverside olduğu içindir. Biraz oyna alışırsın. Kimse NFS ayarında araba sürüşü beklemiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Abi AWD oldugu icinmi tam incelemedim ama bana verdigi ilk araba sokaktan cevirip aldigimdan cok daha rahat sanirim ilerde daha kullanilir arabalar acilicak, Yani o amerikan musclelar cift kabinler felan cok savruluo dun 2v2 VIPli mission geldi ne eglendim ya 1rer live kala son 30 saniyede aldik oyunu waterda ne kovalamaca oldu arkadas, yanliz matchmaking bazen cok abuksubuk takim verebilio sanirim enforcererda bariz az oyuncu oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 oyunu ilk defa oynayacaklar için şu video yardımcı olabilir: http://www.youtube.com/watch?v=io9XCkmZsLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 pronoit said: araba sürüş ölümcül ya. reampage said: Abi AWD oldugu icinmi tam incelemedim ama bana verdigi ilk araba sokaktan cevirip aldigimdan cok daha rahat sanirim ilerde daha kullanilir arabalar acilicak, Yani o amerikan musclelar cift kabinler felan cok savruluo arabadan arabaya fark var baya. gördüğüm en iyi araba dolton broadwing. taxi modelleri bundan yapılmış. oldukça dengeli bir araç. hem rahat sürüş/kontrol imkanı var hem de kötü olmayan bir performansı var. etrafta bolca taksi bulabilmek de başka bir artısı. cipler mesela nulander pioneer de oldukça rahat. sürdüğüm nulander pioneerler yeterince rahat dönüş imkanı sunuyorlar. spor arabalar, örneğin patriot jericho ve charge cisco kontrol etmesi çok daha zor, en ufak bir dönüşte araba savrulmaya başlıyor. sungnyemun moirai var, 4 kapılı aile arabası, arka tarafında iki tane hoparlör gözüküyor. o araba da en az spor arabaları kadar zor kontrole sahip. gereğinden fazla savruluyor. patriot vegas denemiştim, o da kolay kontrol edilemeyen araçlardan. sıkça denediğim araçlar bunlar. dediğim gibi bazı araçları kontrol etmek çok daha zor. ancak rally yarış oyunlarına alışkınsanız eminim savrulmasını ayarlıyıp ona göre dönüşler yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 suangyemun çok kötü savruluyor ama onu bile kullanmayı becerdim nihayet, virajda direksiyonu kırdığınız tarafın hemen tersine de tekrar kırıyorsunuz heh, savrulacakken toparlıyor. en iyi ekip arabası kesinlikle nulander pioneer ama. sokaklarda bulunmaz zaten. newbie arabasıyla devam edin bir süre çünkü spawn parası istemez ve yol tutuşu çok iyidir. yeni başlayanlar önceki sayfalarda iki kere koyduğum videoya da bir baksın, advanced tutorial gibi birşey. bir de yanılıp yenilip de stun gun almayın heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 pronoit said: araba sürüş ölümcül ya. alışıyosun bi süre sonra araba türlerini de öğrenince daha rahat oluyor ayrıca evet newbie arabası baya iyi, 2 kişilik olması ve çabuk patlaması kötü bi tek ama zaten tüm arabalar vurunca patlıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 inanılmaz lag var bende fps cok dusuyor, hele araba kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 fransızlarla dolu bir gruba dustum biraz önce fransızcam gelişti.. :D oynayan varsa bizde birlikte haraket edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 lagdan çok oyunun kendi kasışıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar