Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Sam

Öne çıkan mesajlar

STAR 556 akar her türlü ya. Düpedüz all-rounder olduğu için mi seviyorum bilmiyorum da, diğer tüm oyunlarda SMG'li flanker oynamama rağmen sevemedim SMG'yi.

Hatta sırf uzak mesafede birazcık daha etkili olabilmek için hunting sight almayı düşünüyodum ama ondan da vazgeçtim sanırım. Ya da alsam mı napsam, zaten shotgunlılara karşı pek fazla yapabilcek bi şey yok, e hunting sight olsun olmasın smg'ye karşı da durmak zor STAR'la.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

STAR 556 akar her türlü ya. Düpedüz all-rounder olduğu için mi seviyorum bilmiyorum da, diğer tüm oyunlarda SMG'li flanker oynamama rağmen sevemedim SMG'yi.

Hatta sırf uzak mesafede birazcık daha etkili olabilmek için hunting sight almayı düşünüyodum ama ondan da vazgeçtim sanırım. Ya da alsam mı napsam, zaten shotgunlılara karşı pek fazla yapabilcek bi şey yok, e hunting sight olsun olmasın smg'ye karşı da durmak zor STAR'la.

smg seviyorsan oca dene bence, ben en son baya akıyordum oca'yla.
uzun mesafe için de şimdi adını hatırlamıyorum ama magnum gibi bi pistol var, 3-4 atışta alıyor filan onu kullanıyorum.
ha ntac'e hunting sight 3 taksam nasıl olur merak etmiyor değilim ama para vs lazım :p
Sosyal ağlarda paylaş

mesela,
ALIG 762 alın, 3-point sling, heavy barrel, hunting sight takın, long range weapon olarak kullanın.
N-TEC 5 alın, cooling jacket, improved rifling, hunting sight takın, uzaktaki sniperları, yakındaki smgleri öldürün.
O-PGL 79R alın, cooling jacket, bandolier, 3-point sling takın, arabadan çıkıp kullanma özelliğiyle insanları bomba manyağı yapın.
OSMAW alın, 3-point sling, improved rifling, bandolier takın, etraftaki arabaları patlatarak missionları tamamlayın.
N-HVR 762 alın, hunting sight, improved rifling ve bandolier takın, çatılara çıkıp insanların çatıştığı kişilere odaklanın.
JG-840 alın, improved rifling, magazin pull, reflex sight takın, adamların yanına kadar rush atıp diplerinde zımbalayın.
OCA-EW 626 alın, cooling jacket, extended magazine, reflex sight takın, kısa sürede rakipleri öldürürsünüz.

onun dışında şu rehber de işe yarayabilir:

http://blackrabbit2999.blogspot.com/2011/06/apb-reloaded-weapons-guide.html
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

olm şu forumdaki agresifliğini biraz da oyunda sergilesen en azından birkaç kill daha fazla almış olursun. oyunda daha rahat ederiz.

>Bonepost
>Implying I ever get mad.
>Bonec shit tier with premium account in a F2P game.
>Implying I can't take his ass down with my hands up Xeno's ass.
>mfw

http://i.imgur.com/h6z0U.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada roket atar demişken sam için geliyor:

secret pro tactic: OSMAW + percs + joker secondary.

1. get into a car.
2. drive to enemy.
3. get out of the car and wait 0.01 seconds before you can shoot the enemy in his face with the osmaw.
4. if not dead yet, throw percs at him.
5. if STILL not dead, try to hit him with one shot out of the joker pistol's bursts.
6. get to car, resupply.
7. rince, repeat.
8. ???
9. profit.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda pay to wın denebilecek tek silah whisper, onun dışındaki herseyi slotlu silahlarla yapmak mümkün. smg kullanmak istemeyenin ödevi rol ilerletip modlara para biriktirmek ki premium bittikten sonra bile dag gibi para yaptım sadece grupla oynayıp AH'de don satarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Threat olaylari cok boktan bronzeken silver oldum, silverken mac kazanir kazanmaz bronza dustum sonra tekrar silver oldum bi missionda dc yedim yesile dustum simdi yesilim hala.

isin dahada kotu tarafi yesilde rank 195 adamdan rank 9 adama hepsi gelebilio karsina random missionlar cok uyuz edebiliyor, bi tarafta whisperli tipler oteki tarafta rank 9 havaya felan ates eden adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...