xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Okumadım ama kesin dünyanın en bariz şeylerini oyunu hiç oynamamış adamlara anlatıyor gibi birşeyler geveliyor değil mi? http://i.imgur.com/Jci3B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 STAR 556 akar her türlü ya. Düpedüz all-rounder olduğu için mi seviyorum bilmiyorum da, diğer tüm oyunlarda SMG'li flanker oynamama rağmen sevemedim SMG'yi. Hatta sırf uzak mesafede birazcık daha etkili olabilmek için hunting sight almayı düşünüyodum ama ondan da vazgeçtim sanırım. Ya da alsam mı napsam, zaten shotgunlılara karşı pek fazla yapabilcek bi şey yok, e hunting sight olsun olmasın smg'ye karşı da durmak zor STAR'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Dün sniper'a hunting sight taktım. Çok üzdü çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Kojiroh said: STAR 556 akar her türlü ya. Düpedüz all-rounder olduğu için mi seviyorum bilmiyorum da, diğer tüm oyunlarda SMG'li flanker oynamama rağmen sevemedim SMG'yi. Hatta sırf uzak mesafede birazcık daha etkili olabilmek için hunting sight almayı düşünüyodum ama ondan da vazgeçtim sanırım. Ya da alsam mı napsam, zaten shotgunlılara karşı pek fazla yapabilcek bi şey yok, e hunting sight olsun olmasın smg'ye karşı da durmak zor STAR'la. smg seviyorsan oca dene bence, ben en son baya akıyordum oca'yla. uzun mesafe için de şimdi adını hatırlamıyorum ama magnum gibi bi pistol var, 3-4 atışta alıyor filan onu kullanıyorum. ha ntac'e hunting sight 3 taksam nasıl olur merak etmiyor değilim ama para vs lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kimse benlen oynamak istemio nan ahahaha evet nubum =) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Pre-determined gruplar oluştu biraz ondan. Pop ve Zaugna'yı tut mesela yakaladıgın yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 mesela, ALIG 762 alın, 3-point sling, heavy barrel, hunting sight takın, long range weapon olarak kullanın. N-TEC 5 alın, cooling jacket, improved rifling, hunting sight takın, uzaktaki sniperları, yakındaki smgleri öldürün. O-PGL 79R alın, cooling jacket, bandolier, 3-point sling takın, arabadan çıkıp kullanma özelliğiyle insanları bomba manyağı yapın. OSMAW alın, 3-point sling, improved rifling, bandolier takın, etraftaki arabaları patlatarak missionları tamamlayın. N-HVR 762 alın, hunting sight, improved rifling ve bandolier takın, çatılara çıkıp insanların çatıştığı kişilere odaklanın. JG-840 alın, improved rifling, magazin pull, reflex sight takın, adamların yanına kadar rush atıp diplerinde zımbalayın. OCA-EW 626 alın, cooling jacket, extended magazine, reflex sight takın, kısa sürede rakipleri öldürürsünüz. onun dışında şu rehber de işe yarayabilir: http://blackrabbit2999.blogspot.com/2011/06/apb-reloaded-weapons-guide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 xunn said: Okumadım ama kesin dünyanın en bariz şeylerini oyunu hiç oynamamış adamlara anlatıyor gibi birşeyler geveliyor değil mi? o zaman şikayet etme pay to win diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Niye şikayetçi olayım ki, tek kuruş ödemediğim oyundan beklentim olmaz eglence dısında. Bu böyle diyoruz sadece. Git Int kas gel. http://i.imgur.com/bPW75.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 olm şu forumdaki agresifliğini biraz da oyunda sergilesen en azından birkaç kill daha fazla almış olursun. oyunda daha rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hohoho fena laf değil la hakkını ver zuun, saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bone said: olm şu forumdaki agresifliğini biraz da oyunda sergilesen en azından birkaç kill daha fazla almış olursun. oyunda daha rahat ederiz. >Bonepost >Implying I ever get mad. >Bonec shit tier with premium account in a F2P game. >Implying I can't take his ass down with my hands up Xeno's ass. >mfw http://i.imgur.com/h6z0U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu arada roket atar demişken sam için geliyor: secret pro tactic: OSMAW + percs + joker secondary. 1. get into a car. 2. drive to enemy. 3. get out of the car and wait 0.01 seconds before you can shoot the enemy in his face with the osmaw. 4. if not dead yet, throw percs at him. 5. if STILL not dead, try to hit him with one shot out of the joker pistol's bursts. 6. get to car, resupply. 7. rince, repeat. 8. ??? 9. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Obeyaya heavy barrel penalty vermiomus die okudum taktim bugun valla close rangeler disinda, assault rangeindekileri felan cok guzel vuruo ama fark edemedim hasar azaliomu azalmiomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Oyunda pay to wın denebilecek tek silah whisper, onun dışındaki herseyi slotlu silahlarla yapmak mümkün. smg kullanmak istemeyenin ödevi rol ilerletip modlara para biriktirmek ki premium bittikten sonra bile dag gibi para yaptım sadece grupla oynayıp AH'de don satarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 farcon punch! http://www.youtube.com/watch?v=P2FMDVLwvWA http://www.youtube.com/watch?v=FFtw7qW7Vcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 whisper cidden pay to win ya, onun disinda premium silahlarin %80i cop direk sabit modlar yuzunden 3 slotlu permanent obeya aldim, yerine gore mod sokup cikartarak degsitiriyorum silahi, gayet sahane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ulan gelmediniz ki şu freelancera :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Obeya cok hos silah waterda cok guzel oluo ama long range riflelardan tam performans alabilmek icin mission objektifleri yapicak iyi bi close range adam lazim ne yaptigini bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Premium almaya gerek var mı arkadaşlar? ne düşünüyorsunuz? baya vakit gecirtiyor bana oyun.. Bende obeya enforcer'im nick : eyth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 1 aylik alinabilir o 1 ayda zaten herseyini kasarsin modlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 premiuma verebilecek paran varsa al. yoksa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 gg den 15 liraya sırf su v20 mi ne o araç için aldım. para ve level kasma hızlansın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ya bu son patch ne böyle? silver threat için tek instance açık, o da dolu. yeşil threat için olan instance'a gireyim dedim %50 düşücek reward diyo, nasıl kıl oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Threat olaylari cok boktan bronzeken silver oldum, silverken mac kazanir kazanmaz bronza dustum sonra tekrar silver oldum bi missionda dc yedim yesile dustum simdi yesilim hala. isin dahada kotu tarafi yesilde rank 195 adamdan rank 9 adama hepsi gelebilio karsina random missionlar cok uyuz edebiliyor, bi tarafta whisperli tipler oteki tarafta rank 9 havaya felan ates eden adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar