ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 benim banım kendi kendine kalkmış, ekleyin ingame: zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Bugün zaugna da kaos squad'la işler nasıl yürüyor gördü. Gerçi lensleri çıkarıp sam'i taşırken 300 metre kala geldik sanıp durmam takıma zamana karsı yarısı kaybettirdi bir kere. Yastayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 zaugna henüz her şeyi görmüş sayılmaz oyunda adalet dağıtırken http://h5.abload.de/img/bollywoodg8uf.gif off 8 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Yok senin kadar kaşarlanmadı tabi daha. Yalnız bugün de baya aksiyonluydu. Senin yoklugunda partinin Bone'u ben oldum, sam ve viktor devrilen arabaları yüzünden rage'den rage'e koştu yine. Kontrolsüz güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 adamlar lawful good tabi vermiyorlar mermiyi kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 < yol bilmeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 gps yok mu koca oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 euh yok ama bi süre sonra alışıyorsun yav yollara, çok da devasa değil zaten districtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Bilmşyorum da olsa da kullanmazdım heralde, targetların hepsi yolların dışında falan heralde. Zaten benim devreleri yakan olay da o, o kadar çok kısayol var ki hangisinden araba girer hangisi nereye kadar gider bilmiyorum hiç, yol kısalması gerekirken uzuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 rofl saeros o hangi film, dört dörtlükmüş. ya çok bomba gidiyor oyun, kah yenip kah yeniliyoruz çok keyifli de bayağı rageliyorum bazen, kusuruma bakmayın heh. esasen araba sürerken map kullanmak gayet kolay, rotamı belirliyorum öyle düz yola çıkınca 3-5sn açıp. tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 SINGHAM SINGHAM singham singham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Sam said: çok keyifli de bayağı beni çağırmayınca keyifli oluyordur tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Beni dolu gruba çağırıyorlar diyorum bone, istersen digerlerine soyle bunu? Ben kendim grup toplamadım bu hafta hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Bone said: Sam said: çok keyifli de bayağı beni çağırmayınca keyifli oluyordur tabii :P Sen varsan girmiyorum. Can't deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 merak etme zaten oynamayı beceremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 polis akademisi pijamamla cok canlar yakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 greenlerde ruzgar gıbı eserken bronze oldum, financial districti cok svedim bi havalara girdim sora viktora dedim ben hazirim akalip kokalim, abi adamlar madara ettiler bei ahaehah. waterfront yaramadi bana, bu arada memory leake cozum var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Benimde social districte custom menulerine girmeye calisirken cokuo arada bi, bugun bir iki mission silver takildim sonra tekrar bronza dusurdu hep kazanmama ragmen threat olayi nasil calisio cozemedim bu aralar sorun var galiba goldlarin bazilari tam belli olmadigi icin yesil gozukuomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 evet son yamayla ciddi saçmaladılar, 195 adamlar green girip esiyorlar filan. can sıktı bayağı iki gündür. bakalım ne zaman düzeltebilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 e o zaman ben haybeye mı bronze oldum? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abi threat level olayını kafaya takma bence zevk almaya bak yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 öle deme milletle party ye girince madara ediolar :/ gerçi şu memory olayı önemli onu çözebilirsem güzel olacak, oyun başlarda kasmasken bi yarım saate cortluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Saeros said: crash olayı out of memoryden mi? eğer öyleyse bana da oluyodu bi ara, sonra youtube'dan fix buldum yaptım etti düzeldi bi daha da crash yemedim http://www.youtube.com/watch?v=wzgOmy6vsoE şuydu hatta girilen komut falan ne işe yarar ne yapar hiç bilmem ama sorunumu çözdü, üstüne baya oynadım herhangi bi sorun olmadı, tavsiye ettiğim insanlardan da sorun yaşayan yok abi şunu yap link açılmıyor demiştin sanırım öef url şeklinde giremedim ya. ht tp://www.youtube.com/watch?v=wzgOmy6vsoE şöyle dene bi de, aradaki boşluğu birleştirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Lan dün oyuna girdim, bi baktım threat seviyem gold ama character selection ekranında silver diyo. Hayırdır inşallah dedim, bi saat falan customization kastım, sonra bi bakim nolmuş karakter diye girdim rastgele bi district'e, otomatik olarak mission'a koydu, prestige düşmesin diye logout olmadım missionu bitirdim, kaybettik, threat seviyem bronze oldu. Gold'dan bronze'a düşmek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 onu sam'e sor iyi bilir euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar