Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 japonca yetememiş, ingilizce yazmış napıcan okuyup konsepti anla yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tüm hentai geçmişimde hiç Bible Black izlemek nasıp olmadı. Ne draması olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Akhlaur said: Abi keşke türkçe yazsaydın ya.İngiilizce biliyorum ama zor oluyor o kadar şeyi okumak. Türkçe iyi yazamıyorum ki. Çalşıyorum şimdi biraz yarın falan devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 o diil de Bible Black diyince hatirlayip bakindim Starless gecen mayis cikmis yahu, ilk duydugumda 2006 falandi, adam 5 senede bir visual novel anca cikardi yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 GERGE said: Tüm hentai geçmişimde hiç Bible Black izlemek nasıp olmadı. Ne draması olmuş. bible black oynamadan konsoldaki jrpg threadinde odur budur yapıyosun ya chrono triggera laf edip tartışasım geliyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 HellHound said: o diil de Bible Black diyince hatirlayip bakindim Starless gecen mayis cikmis yahu, ilk duydugumda 2006 falandi, adam 5 senede bir visual novel anca cikardi yuh... olsun 1024*768 desteği var !!1 yanlız femdom disciplineden beter bir sonraki oyunu tahmin etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gangrenin cevabını sevdim. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oh iyi, bana da sormuştu ama belli ki yeterince hızlı copy paste yapamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Senin ki yarına ya, şimdi çalışmam lazım, daha Ayberk'e nameless one çizicem. ama yarın çok adam yargılayacağım. Son Boss olarak Axedice yada kalabalıgın öfkesini çeksin diye Bone düşünüyorum. Son boss'un yancı zaten direkt Sam. Cuce de sam-tier falan olur herhalde. Gayet GUTS takıldı sordugumda. Bi 5 saat sustu, üsteleyince NE VAR LAN NE VAR İZLEDİM DE OYNADIM DA HÜEE diye patladı. Hadi bakalım nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Pompalı çizgi film oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Akhlaur said: Pompalı çizgi film oyunu. http://www.youtube.com/watch?v=EqOTU89cgC4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 özeti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bible black'i nası duymadınız ya yuh hentaici dediğin bb ile başlar olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ren'Py engine'la oyun yapsana bunu xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 olm sizin ananiz babaniz yok mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hamsilipilav said: Ren'Py engine'la oyun yapsana bunu xunn Hiç anladığım şeyler değil, al sen yap parası da senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 aquila said: olm sizin ananiz babaniz yok mu lan SDJGASJDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 HAHAAHHASDHAHSDHAHASDFAASFDAÜADSAASASDA~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 GOOD HEAVENS, JUST LOOK AT THE TIME!... http://images.wikia.com/alicesoft/images/2/21/Sengoku_Rance_-_Rance.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 AHAHAHA BU NE ABİ NASIL HAYATLAR BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 anlioruz ki xunn da butun patinin msn adresi var ahahahaah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 güzelmi altyazı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar