Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://video.haberturk.com/eglence/video/yarismaya-katilmak-icin-oyle-bir-sey-yapti-ki/56374 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kurulum esnasında hata verince ignore spamlayıp devam ettirirsen böyle bişey çıkıyo ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ahahaha kadın aklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Çok feci. Eskişehir'de fotokopi çektirirken yanda otel vardı o sırada da bu yarışma vardı. Kız deli gibi heyecanlı anneside ümit ediyordu kazanacaksın edeceksin diye. Çok iğrenç yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu kadinlar için bir hotfix fln gelmesi gerekiyor binlerce yıldır.. hala yayınlayamadilar su beyindeki acıklari kapatıcak bir yama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kadınların kadınlara hava atması hepsi gizli eşcinsel!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 applev0dka said: bu kadinlar için bir hotfix fln gelmesi gerekiyor binlerce yıldır.. hala yayınlayamadilar su beyindeki acıklari kapatıcak bir yama Bu vasita ile islam yayinlandi en son iste, tanri bile bu saatten sonra bunlari duzeltemiyecegini anladigindan en guzeli sorunun kapsadigi alani izole ediyim, karantina uyguliyim diye dusunmus demekki, dayaga filanda izin varki bole aptalliklar yapinca agzini burnunu kirin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 napmıs ya izleyemiyorum merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 abi ahahaha işin espirisi diyor bi de hhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 applev0dka said: bu kadinlar için bir hotfix fln gelmesi gerekiyor binlerce yıldır.. hala yayınlayamadilar su beyindeki acıklari kapatıcak bir yama Yok öyle bir yazılım dili. Divine Intervention gelse yine olmaz. Women; A problem for every solution. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 neyi satmış neyi kütüphanedeyim çok kısık sesle dinledim anlamadım neyi sattığını ha koltukları satmış. niye abarttınız lan koltuk satmış işte. ben de evi sattı elbise almak için falan sandım. nası satmış koltukları kocası fark etmeden ben ona şaşırdım asıl. bu tarz yarışmalara katılan standart insan aklı işte çok farklı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sunucu eleman daha sinir bozucuymuş lan dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Rahat sallıyo ya eleman... Koltuk satmış ta, sonra kocası fark etmemiş te... Sonra boşanmışlar da blablablab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Attention whore kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sonra niye kadına şiddet, reröre. ucunu salınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 döveceksin la bunları cidden evlenen adamda kafasını taşlara vurmuştur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 nie abi hatanın neresinden dönersen kardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Boşanmayı geçtim ailesi olsam soyadını alırım direk. Gezsin tek isim "Nil" olarak. Çocuğuma böyle bir eğitim verebildiğim içinde ilkokuldan okula yeniden başlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 koltuk virali. eski koltuklarinizi getirin yenisini... oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ne kadar gerizekalıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 niye be gayet basarili? :)o hoslanmadigim seyi satar yenisini alirim diyor iste. ben satacagima tursusunu kurup sonra yine alip evde yer birakmiyorum. keske satabilsem pehh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 birisi "adamın" ağzına yabaynan vurabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ıkıncı eli 1000 liraya giden koltuğu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 2.el de 200-300 tl ye koltuk takimi satiyorlar, acep islemeli filan bisi miydi de 1000tl etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar