Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 GW2 iyi hoş da, GW1 bir yerden sonra baymıştı. Yani nasıl desem, Tam MMO değildi tarzı. İleride belki yine bakarım da çok vaktim kalmaz heralde 2 oyuna, SW'yi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Rewendor said: GW2 iyi hoş da, GW1 bir yerden sonra baymıştı. Yani nasıl desem, Tam MMO değildi tarzı. İleride belki yine bakarım da çok vaktim kalmaz heralde 2 oyuna, SW'yi tercih ederim. GW 1 tam anlamıyla bir MMO değildi zaten,herkesin ortak olarak gezdiği yer çok azdı.PVP yönelik bir oyundu.İlk oyunu ben de bek oynamamıştım.Sağlam bir guild bulamadıkça epey sıkıcı oluyordu. 2.oyun çok daha farklı olucak.Oyunda epey bir pve content olucak.Kendi karakter hikayemiz gibi ufak ve hoş ayrıntılar bile olucak.Bir şanş verilmeyi hakediyor. SWTOR'u GW 2 ile beraber oynamayı düşünüyorum nasıl olsa GW 2 B2P olduğundan dolayı maddi sıkıntı olmaz da zaman konusunda problem yaşayacağım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 rewendor öyle olsa hiç bir mmorpg'yi oynamamamız lazım, hepsi çok kötü oyunlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yoo, WoW mesela gayet güzel kaliteli oyun. Zira GW1 de (tam MMORPG sayılmasa da) gayet güzel oyun. Aynı şekilde UO da basitliğine ve eksiklerine rağmen dönemine göre ve sandbox yapısıyla çok çok iyiydi. Eve online var mesela yine süper kaliteli bir mmorpg. SWG'yi hayatı boyunca bufflasan bu saydıklarımın yanına yaklaşabilecek bir oyun değildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 "Tatar Ramazan" said: GW2 dışında mmo oynamamaya yeminliyim. Zaten yıllardır ne çıktıysa 2-3 ayı bulmadan patlıyor, bu da anca Rift kadar götürür bence. bu biraz daha gider, rift ne ki star wars'un yanında :) hatta kötü değil vasat bile olsa sırf isminden dolayı gideri var. patlıcak diye almıyosan korkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 SWG nin kötülüğü bazı özelliklerini sevmemekten, insanlara çekici gelmemekten kaynaklanmıyor yanlız. Oyunun bozuk olmasından kaynaklanıyor. Çalışmayan bir combat sistemi vardı oyunun. BH terminalden görev alırsın gidersin. Adam suya kaçar hiçbirşey yapamazsın. Çünkü suyun içinde combat yapamıyorsun. Adam jedi/sith ama suyun içinde yüzüyor ölmemek için. grind yaptığı yere ev diker kaçıp içine girer. logout/login yapar üst üste terminalden düşer. Aylarca droidler çalışmadı track edilemiyordu adamlar. Buff denilen saçmalık vardı. Buffsız hiçbir halt yapamıyorsun çoğu armoru giyemiyordun. Buff olunca ise statların hiçbir özelliği kalmıyor istediğini istediğin kadar spamliyebiliyordun. Belli fix class comboları vardı. TK master , fencer vs. Sonsuz KD olarak ölüyordun mesela. yapabileceğin bişi yok. Jedi/sith ler arkasında korumayla dolaşıyordu çünkü oyunun başında onların da yapabileceği hiçbir şey yoktu. Saçma sapan onlar da KD ile ölüyorlardı. BH fixlendi bi ara. o sıra ağlatmaya başladılar işte tüm jedi/sithleri. Anında nerflediler gene. Gene bozular çalışan sistemleri. Saçma sapan dotlu silahlar, saçma sapan resistleri olan moblar ve sadece belli classların onları öldürebilmesi. Daha sonra food buffları falan geldi. onlar ise evlere şenlik. bu sefer KD , dizzy olmayan adamlar ortaya çıktı. 100% immunity direk stackleyip. Geonosian cave gelmişti patchle. hatırlıyorum millet kapısında oturur makroya bırakır kasardı. Aşağıya iner Acklay kesmek istersin ama dediğim gibi bazı classlar okadar dengesizdir swordsman gelir 2h hammerla çatır çatır keser sen daha yolu temizlerken. Bi ara rifleman olmuştum. prone pozisyonunda kullandığın bi shot vardı hatırlamıyorum adını şimdi. hiçbir şekilde agro almıyordun daha doğrusu moba vursan bile sana gelmiyordu öyle mal gibi bekliyordu. sadece onu spamleyerek öldürüyorduk. Daha sonsuz böyle bozuk combat sistemi vardı. Oyun daha alpha haliyken çıkmıştı ve işin kötüsü fixleyecek adamları kalmamıştı birkaç ay sonra. büyük ihtimalle ana kodları yazan grup ayrılınca bunlar beceremediler birçok şeyi o yüzden yeni combat sistemi vs kasmaya çalıştılar. SWG nin potansiyeli vardı, sunmaya çalıştıkları şeyler cidden çok güzeldi ve umarım ilerde başka bir firma SWG nin olmak istediği seviyede sandbox bir mmorpg yapar ama SWG kötü bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kumadam said: Arkadaslarinin oynadigi oyun iyi oyundur, arkadaslarinin oynamadigi oyun kotu oyundur. Sokakta cift kale mac yapmayi mi tercih edersiniz, yoksa tekbasina iki tas arasina sadece sut cekmeyi mi? Oyunlari oyun yapan arkadaslarinizla ortak yakaladiginiz enerji ve eglencedir, grafikler, sistem ise sadece zemin verir, eglence ise arkadasinla anlam bulur. Yillardir gordugum oyunlara oldugundan fazla anlam yukluyoruz, Bunlar sadece bir oyun ama baki olan arkadaslarinla oynarken aldigin keyif, Budur valla benim için bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 güzel belirtmiş arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 mani said: SWG nin kötülüğü bazı özelliklerini sevmemekten, insanlara çekici gelmemekten kaynaklanmıyor yanlız. Oyunun bozuk olmasından kaynaklanıyor. Çalışmayan bir combat sistemi vardı oyunun. BH terminalden görev alırsın gidersin. Adam suya kaçar hiçbirşey yapamazsın. Çünkü suyun içinde combat yapamıyorsun. Adam jedi/sith ama suyun içinde yüzüyor ölmemek için. grind yaptığı yere ev diker kaçıp içine girer. logout/login yapar üst üste terminalden düşer. Aylarca droidler çalışmadı track edilemiyordu adamlar. Buff denilen saçmalık vardı. Buffsız hiçbir halt yapamıyorsun çoğu armoru giyemiyordun. Buff olunca ise statların hiçbir özelliği kalmıyor istediğini istediğin kadar spamliyebiliyordun. Belli fix class comboları vardı. TK master , fencer vs. Sonsuz KD olarak ölüyordun mesela. yapabileceğin bişi yok. Jedi/sith ler arkasında korumayla dolaşıyordu çünkü oyunun başında onların da yapabileceği hiçbir şey yoktu. Saçma sapan onlar da KD ile ölüyorlardı. BH fixlendi bi ara. o sıra ağlatmaya başladılar işte tüm jedi/sithleri. Anında nerflediler gene. Gene bozular çalışan sistemleri. Saçma sapan dotlu silahlar, saçma sapan resistleri olan moblar ve sadece belli classların onları öldürebilmesi. Daha sonra food buffları falan geldi. onlar ise evlere şenlik. bu sefer KD , dizzy olmayan adamlar ortaya çıktı. 100% immunity direk stackleyip. Geonosian cave gelmişti patchle. hatırlıyorum millet kapısında oturur makroya bırakır kasardı. Aşağıya iner Acklay kesmek istersin ama dediğim gibi bazı classlar okadar dengesizdir swordsman gelir 2h hammerla çatır çatır keser sen daha yolu temizlerken. Bi ara rifleman olmuştum. prone pozisyonunda kullandığın bi shot vardı hatırlamıyorum adını şimdi. hiçbir şekilde agro almıyordun daha doğrusu moba vursan bile sana gelmiyordu öyle mal gibi bekliyordu. sadece onu spamleyerek öldürüyorduk. Daha sonsuz böyle bozuk combat sistemi vardı. Oyun daha alpha haliyken çıkmıştı ve işin kötüsü fixleyecek adamları kalmamıştı birkaç ay sonra. büyük ihtimalle ana kodları yazan grup ayrılınca bunlar beceremediler birçok şeyi o yüzden yeni combat sistemi vs kasmaya çalıştılar. SWG nin potansiyeli vardı, sunmaya çalıştıkları şeyler cidden çok güzeldi ve umarım ilerde başka bir firma SWG nin olmak istediği seviyede sandbox bir mmorpg yapar ama SWG kötü bir oyundu. hayır. daha iyi bir mmo olmadı, bu kafayla gidilirse de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 SWG bize o dünyada özgürce istediğimiz zaman istediğimizi yapma imkanı sağlıyordu. Oyunun güzelliği de buydu zaten. Buglar tartışılmazdı tabi ama bu adamların SWG ile yaptıklarına/yapmaya çalıştıklarına bakınca , hani bitirebilselerdi süper bir MMO olarak kalırdı. Şu da var taa o zamanlar adamlar çıkıp öyle bir oyun yapmaya çalışmışlar ama şu an ki piyasaya bakınca ona benzer hatta daha iyisini yapmak varken gitgide daha basit ,sıkıcı ve çabuk tüketilir bir hal almaya başladı MMO piyasası.( thnz for blizz ). SWG tartışmasını uzatmaya gerek yok hoş bir anı olarak kalıcak zaten... SWTOR ile Bioware zaten kendi açıkladı nasıl olacağını. WOW özellikleri taşıyan Casual bir MMO olacak. MMO ları artık günde en az 9-10 saat harcayacak genç kitleler oynamıyor. 30-40 yaşında hala deli gibi MMO oynayan ( ve asıl onlarda para olan ) büyük bir kitlede mevcut. Casual bir MMO yaparak adamların günde 3-4 saat olan boş vakitlerinde sıkıntı yaşamayacak şekilde oynamaları planlanmış. 1 arkadaşını bulursun 2 de companion çıkarırsın full grup takılırsın. SWTOR olayı bu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 SWG'nin eksikleri olduğunu kabul ediyorum , fakat şu an piyasadaki hemen hemen bütün oyunlardan + release olmak üzere olan swtordan bana göre çok daha özgün ve başarılı bir oyundu. Özellikle world pvp sistemi , kendine has grind sistemi / no lvl , no diablo style talent vs harikaydı. Ayrıca oyundan sosyal anlamda aldığım keyfi de bu güne kadar Anarchy Online dışında hiç bi oyunda almadım. Bunları 1997-2012 arasında çıkarılmış MMO ların %90'ını minimum 2 ay denemiş bir oyuncu olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 parayı casual oyuncu veriyor arkadaş =) star wars fanlarının yarısından çoğu 25 yaşından büyüktür..bu da işte çalışan,yuvasını kurmuş adam demek..e bu adamda işe gidecek,eviyle ilgilenecek.. akşam gelince 2-3 saat atıyorsa kral..bu oyuncu kitlesini tatmin etmesi için böyle bi oyun şarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kumadam said: Arkadaslarinin oynadigi oyun iyi oyundur, arkadaslarinin oynamadigi oyun kotu oyundur. Sokakta cift kale mac yapmayi mi tercih edersiniz, yoksa tekbasina iki tas arasina sadece sut cekmeyi mi? Oyunlari oyun yapan arkadaslarinizla ortak yakaladiginiz enerji ve eglencedir, grafikler, sistem ise sadece zemin verir, eglence ise arkadasinla anlam bulur. Yillardir gordugum oyunlara oldugundan fazla anlam yukluyoruz, Bunlar sadece bir oyun ama baki olan arkadaslarinla oynarken aldigin keyif, Valla 8 sayfayı oturup okudum.. Budur, başka birşey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiwele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Son iki hafta sonu testine girme şansına sahip oldum. İki testin toplamında 30 saatten fazla oynama imkanım oldu. Jedi Sage, Smuggler, Sith Inquisitor ve Imperial Agent sınıflarını denedim. Bu özetten sonra başlığa bağlı kalıp cevap vereyim: hayır, oyunu almayı düşünmüyorum, en azından ilk 6 ay. Nedeni basit; BioWare'inde belirttiği gibi, tekerlek yeniden icat edilmeye çalışılmamış, ki bu güzel. Ama yine BioWare diyorki yeni generasyon tekerlek sunucağız size. İş burda sislere gömülüyor iş. Diyelim ki WoW basit bir at arabasının tekerleği. SW:TOR ancak o tekerleğin çam ağacından yapılıp hadi bilemedin metal bağlantılarla tutturulmuş olanı olabilir, tek farkı kokusu, dokusu :p BioWare bize bir Boing-747 tekerleği sunmuyor. Bunu tespit etmek lazım. Paladin kılıcı yerine lightsaber. Affınıza sığınarak, çok afedersiniz, "bok değil kaka" derler buna. Oyunda yenilikçi herhangi bir unsur yok. Mesela "companions". Otuz oyuncunun otuzunda da aynı companion. Sizi klonlama merkezinde hissettiriyor. Hani kendimizi "hero" hissedecektik, farklı olacaktık ? MMO'da olay bir char yaratıp onu yaşatmak diil midir ? 55 tane benle aynı sage ortalıkta dolanırken karakterimle nasıl bir bağ kuracağım ? Space fight...Hiç girmeyelim... VO...Oyunun bu kadar "medicore" çıkmasının sebebi. 135 milyon doların büyük kısmını yiyip bitiren özellik. Yapılan iş mükemmel, sonuç harika. Ama nereye kadar ? Dialoglardaki ara seçimler her şekilde seni aynı yere götürecekse oturup bilmem kaç dakika neden film gibi seyredeyim. Ah, seyrederim tabii ama kaçıncı karakterimde beni kusmaya zorlar bu durum onu bilemem. Dünya(lar)... Ölü, boş, hareketsiz. Tek bir yaprak dahi kıpırdamıyor. Sizi içine çekemiyor. Çek silahını vur da vur. Çoğu NPC sizi farketmiyor bile, agroo mesafesi Taksim'den Bodrum'a uzanıyor :) Abarttım biliyorum... (beta sonrası değişecek deniyor). Detaylar uzar da uzar, yüzlerce iyi ve kötü sıralanabilir ama fikri aldınız sanırım. Aynı tas aynı hamam. Star Wars delileri için (ki ben de onlardanım ama...) bulunmaz ortam. RP nasıl olur bekleyip görücez. Gerçi RP-PvP server yok, bu da başka bir kelek durum. Maalesef oyun hakkında negatif düşünüyorum. Ama tabii bu benim düşüncem, müthiş zevk alarak oynayanlar da var kesinlikle. Ama kendi adıma başta da dediğim gibi 6 ay kadar beklemek niyetindeyim. Şimdilik görünen o ki, pek çok şey değişime uğrayabilir oyunda, iyi ya da kötü. Hepinize iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Tiwele said: Oyunda yenilikçi herhangi bir unsur yok. gerisini okumaya gerek yok, komik ve üzücü aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yani hakkaten bu oyunun betasını oynayipta almaktan vazgeçmek.... swgyi beğenmemek.... noluyor be size asdasd :) bozdunuz iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 2 haftasonu betasına da katıldım. Ben oyunu almayı, ya da en azından bir şekilde denemeyi düşünüyordum. Betalardan sonra almaya karar verdim. Hiç almayı düşünmeyen ve çok ilgilenmeyen bir arkadaşım vardı. Şans eseri bir yerden (Curse) key bulunca hadi oynayayım dedi. Beta'dan sonra o almaya karar verdi. İkimiz alınca Guild'un diğer üyeleri de almaya karar verdi, olaylar gelişti. Şimdi doğruya doğru, oyun süper bir devrim mi? Değil. Özellikle bazı oyuncuların hiç hoşuna gitmeyecek bir oyun. Sonuçta şu an temel olarak 2 tür MMO var; Sandbox ve Theme Park. Sandbox seven bir oyuncu SWTOR'da çok bir şey bulamaz, bir kaç hafta oynar sıkılır. Theme Park seven bir oyuncuyu çekecek bir oyun daha çok. O yüzden, oynadım beğenmedim diyen arkadaşlara ben garip karşılamıyorum. Yıllardır pek çok MMO oynadım, benim için oyunun kendisinden çok arkadaşlarımla oynayabilmem önemli. Bu oyun da arkadaşlarımla oynayabileceğim, iyi zaman geçirebileceğim bir oyun gibi geldi bize. O yüzden aldık. Sanırım Hardcore MMO oynayan bir insanı çok tatmin edecek bir yapısı yok. Ama o insanlar için de en azından Warzone kısmı bir MMO Counter-Strike havası yaratabilir, ki forumda teabagging jedi lafları geçmeye başladığına göre bazıları buna hazırlar, bu da bir miktar daha kitleyi çekebilir. Toplamak gerekirse, fırsat bulabiliyorsanız birinden bulup azıcık oynayın. Hatta küçük bir tüyo size, eBay'de vs.'de $5-10'a Preorder Key'ler satılıyor. Onlardan alıp, hemen kaydettirirseniz Early Access'te bir iki gün oynayabilirsiniz. Birazcık oynadıktan sonra sardıysa sizi, zaten alırsınız. Yok baktınız, somurtarak oynuyorsunuz, hiç zaman kaybetmeyin, ya eski oyununuza geri dönün, ya da yeni çıkacak oyunları bekleyin. Sonuçta MMO sıkıntısı yok, ufukta bile daha onlarca sağlam oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bazi arkadaslarim d3 geliyo diye hic bulasmak istemiyorlar swtora ama bi sekil girecem beyinlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiwele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sparkcaster said: Tiwele said: Oyunda yenilikçi herhangi bir unsur yok. gerisini okumaya gerek yok, komik ve üzücü aynı zamanda Oyun betada olduğu için gerçek anlamda bir kritik yapmam mümkün değil. Ama söylediğim gibi, bu yine de benim düşüncem. Senin için komik ve üzücü olabilir ama pek çokları için başka anlam ifade ediyor da olabilir. Oyunlara/olaylara bakışlarımız tamamen subjektiftir. Ben rakı içerim, sen bira içersin. Tatlar, kokular, renkler... Herkes için başka birşey ifade eder. Nefret etmene rağmen sırf arkadaşının gönlü hoş olsun diye rakı içer misin kusacağını bile bile ? Bunun gibi bir şey işte... Tamamını okumak ya da okumamak senin kararın, ama başkalarının düşünceleri senin için de birşeyler ifade edebilir. Sabit fikirli olmak her zaman bizi doğru sonuca yönlendirmeyebilir. Uzattım dimi ? Heh, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Rewendor said: Yoo, WoW mesela gayet güzel kaliteli oyun. Zira GW1 de (tam MMORPG sayılmasa da) gayet güzel oyun. Aynı şekilde UO da basitliğine ve eksiklerine rağmen dönemine göre ve sandbox yapısıyla çok çok iyiydi. Eve online var mesela yine süper kaliteli bir mmorpg. SWG'yi hayatı boyunca bufflasan bu saydıklarımın yanına yaklaşabilecek bir oyun değildi ama. allah iyiligini versin, sakaci seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 wow oynadım 4-5 sene, bıraktım 3 aydır falan oynamıyorum bişi betada oynamadım , gaza gelip de pre order da yapmadım ve almayı da hiç mi hiç düşünmüyorum, hele ki D3 yoldayken max 3 aya da patlar diyorum başka bir aoc yada aion olur raflarda yerini alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Diablo3 alıp şeytanın avukatı olacağıma SWTORu tek başıma oynarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 diablo çok hayal kırıklığı olcak ya insanlar bekliyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 wow şu aralar bitti bitecek gibi , bırakan adam vs çok çoğu da d3 geliyor diye arada swtor sevdasına tutulanlarda var da diablo çıkınca nolur onlar acaba :P eh 10 senede 1 oyun çıkarıyorlar , d3 de beklenti büyük ama sanmam ortada bırakacağını insanları + auction olayı patlatıcak gibi , ki asıl burdan voleyi vuracak sanırım blizz + d3 patlarsa blizzard da patlar komple , bu kadar büyük hata yapamazlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 skyrim gibi olcak, patlayacak demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar