monoscope Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 60 dolar ediyomu bu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 şu çatılardaki, bank altındaki veya arkada kalan hazineleri nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 29.90 eder. Oyun kolay harbiden. Hardcore oynuyorum. Pek bir sıkıntı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 arcane said: şu çatılardaki, bank altındaki veya arkada kalan hazineleri nasıl alıyoruz? ilerde çıkıo onları almak için gereken şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 abi sıçabilen var mı oyunda parmağımı kırıcam hala sıçamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 İŞEMELİ SIÇMALI MI OYUN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 controller baglayip yaptim, mekanik klavye ile beceremedim 10 kere deneyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben controller ile de beceremedim sıçmayı sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Madcat said: abi sıçabilen var mı oyunda parmağımı kırıcam hala sıçamadım. biri bunu imzasına falan koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben sıçtım hardcore da zorluk fark ediyor mu bilmiyorum da shit nuggets düşüyor inv'e kombatta atabiliyorsun disgust için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Saeros said: yalnız vendora sell junk butonu koymamaları kötü olmuş di mi abi ya sene 2014 hala tek tek item satıyoruz, stack sat demek bile daha zahmetli asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bingildak said: Saeros said: yalnız vendora sell junk butonu koymamaları kötü olmuş di mi abi ya sene 2014 hala tek tek item satıyoruz, stack sat demek bile daha zahmetli asdasd oyunun kötü diyebileceğin tek yanı orası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ilk görevde buttersla gezerken yanlış yere gelmişim 3 tane hoboyla kapıştım.nasıl gerildim anlatamam, buttersı öldürdüm bi de allahtan revive vardı da öyle kurtardım. büyüler çok güzel, reviveı taco koklatarak yapıyo asfda butterda hadi karşim iyisin der gibi heal basıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 probing'de siyahı 10 dakikada falan geçtim gamepadle. tüketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Moğol görevinden düşen bow uzun süre herkesi katlediyor. Baştan yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Oyunu bitirdim. Hardcore hiçbir zorluğu yok. Oyun zorluk ve puzzle işlenişinden çok makara dialog ve çıkan komik itemlere dayanıyor. Bildiğiniz herhangi bir south park bölümü izler gibi zaman geçiyor. Bu sebeple bir kere bitirmek yeterli. Diğer classları oynama isteği oluşmadı bende. 2 yan quest ve pokemonlardan birkaç tanesi kaldı. Yan quest olarak 1 tane don bulma ve 1 tane de evsiz öldürme eksik kaldı. Fighter ile oynadım. İlk olarak taş-kağıt-makas olan skill sonra havalı korna olan skilli full yapın. Başlarda taş-kağıt-makas skill ve moğol oku yeterli oldu. Budy olarak Butters sonrasında Stan en iyisi. Kyle'ı budy seçme imkanı gelince havalı korna skill ve Kyle'ın rain of arrows her gruba tek atıyor. Rain of Arrow havalı korna buff ve Kyle attack up buff ile 9k X 2 vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Sewers'da grafikler birbirine girdi, bozdum oyunu sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bende de bir kere ekran karardı budy değiştirdim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 böyle birşey işte. google'da aratınca çıkıyor zaten epey kişiye olmuş. http://i.imgur.com/JNCBa7I.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Sanırım aynı yerde bana da oldu ama sonra tekrar etmedi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 umarım. zaten bugün yama da gelmiş tekrar yaşayacağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bi tek al gore zorladı hc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 butters heal attı ve ben orda gülerken yere düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 güzeldi. turn based rpg oynamayı özlemişim, bir süre sonra sıkıyor combatı ama onun dışında story, dialoglar süper zaten south park bölümü izliyormuşsun gibi geçiyor. oyuna baya emek harcanmış ama bu kadar uzun sürmesine değmiş. sequel yada dlc gelsin ya şu settingte http://i.imgur.com/x1pGbJ0.jpg cartman cthulhu'yu summonlasın falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar