Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 "niye şu yok, niye bu yok" diyenler için, http://www.mobygames.com/browse/games/role-playing-rpg/list-games/ şu listedeki oyunların hiç biri yok. o yüzden merak etmeyin, en çok konuşulan oyunları eklemişler listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oyunlara bak yaşlandık ulan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Revangelis said: listede torment olmamalıydı ve en iyi ikinci oylaması olmalıydı İmzamı atarım ben bunun altına! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mortis said: baldur Skate bence en iyisi http://i.imgur.com/35Jg0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 baldur's gate fosho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kim o mass effecte oy veren sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 baldurs gate 1-2 ve expansionlarını düşününce kalplerini kırar listedeki diğer oyunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 axedice said: Bu arada bence rollercoaster tycoon da listede olmalıydı. Orda da bir lunaparkın müdürü rpsi yapıyorum, verdiğim kararlar lunaparkın başarısını etkiliyor. ahahahaaljkdsfhgkljdsgfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 gene biiir bir görüyoruz mesaj okumadan son sayfaya dalanları. "istenen oyunu yazın, ekleriz" demişim o kadar. neyse dur bakalım. yalnız hakikaten freedom force ne alaka anlamadım ama masq'a ekşiyin heh. xunn said: Abi Axedice'ın Sam'e verdiği stealth ayarlar güne mutlu başlatıyor. Teşekkürler. nereye baksan beni görür olmuşsun. <3 da o değil, 15 yılda tek geliştirme yapılmamış oyuna açılmış bölüm var forumda. "hangi tribünlere oynuyorsun" diye sorarlar axe'a heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sam said: nereye baksan beni görür olmuşsun. <3 http://i.imgur.com/eV5Ym.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 MW3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Arcanum'da bayağı sağlam oyundur aslında. Quest veren karakterleri öldürsen bile questleri bir şekilde devam ettirebilmek açısından olsun(şu an AAAAA title adıyla çıkan oyunlar bunu hayal bile edemiyor). Settingin büyü ve teknolojiyi harmanlaması olsun, bu tarzda çıkan kaliteli son oyun olmasıyla olsun. Çok geniş oyundu(orgy bile vardı be sdf) Oyu ona bastım. Hikaye anlatımıyla, settingiyle klasikleşmiş torment ve baldur's gate'i herkes biliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Viktor said: Listede freedom force var, mass effect var wizardry yok, ultima serisinden herhangi bi oyun yok, bir tane bile jrpg yok en babalarindan olanlardan bile Oldu olucak dragon eyc 2 de olsaydi listede hangi wizardy ve ultima söyle ekliyim. :p jrpg katarsak axe'a inme inebilir diye endişeliyim. daha kötü bir ihtimal önümüzdeki 10-15 sayfanın "ne rpg ne değil" konferansına dönebilecek olması. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 en iyi rpg, rampage!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 al-qadim the genie's curse, arena, battlespire, anachronox, arx fatalis, betrayal in antara, bloodnet, curse of the azure bonds, final fantasy 7, lands of lore 3, lionheart, menzoberranzan, nethack, ultima 8: pagan, pokemon yellow, quest of glory 5 dragon fire, stonekeep, wizards&warriors, odium yok o listede, nasıl olmaz? çok ayıp. gerçi planescape: torment varken kim onlara oy vericek ama bilmiyorum... bi de: http://youtu.be/oHg5SJYRHA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bone said: quest of glory 5 dragon fire Of bunun da hastasıydım. Hatta hala hastasıyım geçen indirip yükledim. Takır takır da çalışıyor uyumluluk sorunu çıkarmadan, Vista'da XP'de falan çalışmıyordu böyle sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Jrpg inme değil de kanser daha çok. Yavaş yavaş bedenine yayılıp acı içinde öldürüyor insanı. Şu güne kadar ne yazdıysam genç dimağlar bilinçlensin diye yazdım, yarın öbürgün fifaya araba yarışı diyenler çıkmasın diye uğraşıyorum. Bide sam ben scci değilim lolz, beni hep ordan vurmaya çalışıyosun da, ne biliyim civ5i seviyorum homam4ü seviyorum illa stratejiden geliceksen ordan gel. Yoksa starcraftı sadece 1 defa zorla, o da hikayesini görmek için bitirmiş adamım. Ama starcraft oynayıp Raynor rpsi yapmak, priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Jagged Alliance bu listede olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sadece oy vermek istediğiniz ama ankette olmayan bir oyunu öm'den iletin ilk mesaja yazdığım gibi. 0 oy alacak 100 tane oyun eklemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Revangelis said: listede torment olmamalıydı ve en iyi ikinci oylaması olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Baldur,Arcanum ve Morrowind arasında gittim geldim Baldur 2 ye verdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 axedice said: Jrpg inme değil de kanser daha çok. Yavaş yavaş bedenine yayılıp acı içinde öldürüyor insanı. Şu güne kadar ne yazdıysam genç dimağlar bilinçlensin diye yazdım, yarın öbürgün fifaya araba yarışı diyenler çıkmasın diye uğraşıyorum. Bide sam ben scci değilim lolz, beni hep ordan vurmaya çalışıyosun da, ne biliyim civ5i seviyorum homam4ü seviyorum illa stratejiden geliceksen ordan gel. Yoksa starcraftı sadece 1 defa zorla, o da hikayesini görmek için bitirmiş adamım. Ama starcraft oynayıp Raynor rpsi yapmak, priceless.. sırf sana inat ekleyesim var jrpg ve srpg, viktor güzel bir sunumla casus belli versin yeter ki. :p aslında tactics ogre'de mass effect 2'den daha çok değişik son var, çıkarılacak tezek fırtınasına vakit ayırabileceğimi hissetsem ekleyebilirdim kendim heh. benim kastettiğim nokta forumda savunucusu neredeyse olmayan şirketlerin oyunlarını hedeflemen, halbuki hepimiz biliyoruz ki bu aydınlatmaya çalıştığın kitle 15 değil 25 yıl aynı oyunu oynar ve "mükemmel bu zaten, neden değişsin ki" der. sana "evet haklısın, bravo" deseler bile buna dediğine gerçekten katıldıkları için değil, nefret ettikleri şirkete karşı bir paragraftan uzun yazılabilmiş, argüman olarak nitelendirilebilecek bir yazı bulmuş olmaları. direkt sana belden altı çalışmak istesem hala wow oynamana işaret ederim, "7 yıl aynı oyunu oynarken ne konuşuyorsun" derim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahahahahaha jrpg yok sdfsdfasfasdfasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Planescape Torment (ki buna oy verdim), Mask of Betrayer (listede var mı ki), Morrowind, Kotor 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 en sonunda axe'le sam'i bi duvara işeticez en yükseğe tırmandıran kazancak. gerçi axe'in 10 cm kadar boy avantajı var ama sam'in de kendine göre bilinmeyen avantajları vardır belki bilemiycem. neyse artık kader... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar