yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Sadece xbox değil, tüm espora patlatırlar bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Sanki kurşunu konsol atıyor allaam yarabbim ya :D bişe olmaz. Silah lobisi adamın zaten. Örtbas ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 dışardan biri değilmiş yav, turnuvada elenmiş herif elenince psikopata bağlayıp taramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 dünyadan haberler'e de öyle yazılmış da neresi abi bunun nerdrage olduğunu söyleyen kaynak? şöyle konularda kaynaklı haber atın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 okuya okuya geliyorum tartışmayı daha 83. sayfadayım 2 şey sorucam 1- bu adam neden banlanmamış ? 2- hikayeli oyunu oynamak ile wikiden okumak "aynı deneyim" diyen adamla neden tartıştınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 "Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass kullanıcılarına gelen bir mesaj ile öğrenilen bu zam ile birlikte, 15 Ekim 2018 tarihinden sonra aylık 29 TL olan Xbox Live Gold ve Game Pass ücreti 59 TL’ye yükselecek. Aylık üyeliktense daha ekonomik bir fiyat sunan 12 Aylık Xbox Live Gold ücreti ise 179 TL’den 439 TL’ye yükselmiş olacak." ohş %150 zam tekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 zam degilde kuru güncel almislar sanki hahah itunes sikertecek bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 spotify kaç oldu acaba ya ödeyip duruom bi de aile zımbırtısındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 4K OYON OYNOYOROZ OMO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Sisteme üye 150 kişi falan vardır onlar düşünsün 4kcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Spotify aylık 13 ödüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 saksıya niye 439 lira subscription ödicez lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 senko said: spotify kaç oldu acaba ya ödeyip duruom bi de aile zımbırtısındayım Spotify'da aile üyeliği hala 20.99 TL. Türkiye'den alıyorsan bence hiç dokunma böyle devam etsin, mevcut kurlarla Türkiye daha cazip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 türkiye aynen steam'i de türkiyeye çevirttim (nası başardım hiçbi fikrim yok) psn de türkiye. Bu tür şeyler türkiye'de daha hesaplı oluyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 bizi bırakın xbox u olanlar rahat rahat ağlasın. gerçi goldu bırakmıştım ben gamepass varken gerek duymamıştım son aylarda ama artık xbox un esprisinin yarısı gitti şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 diğer yarısını da geçen hafta rave'in banlanması ile kaybettik ztn. hiçbi esprisi kalmadı xbox'un :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 bombilo said: saksıya niye 439 lira subscription ödicez lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Borastus said: bizi bırakın xbox u olanlar rahat rahat ağlasın. gerçi goldu bırakmıştım ben gamepass varken gerek duymamıştım son aylarda ama artık xbox un esprisinin yarısı gitti şu an gamepass de aylık 29'dan 59'a çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 oynayacaklarımı hızlıca bitirip kapatayım sonra birikince tekrar acarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Xbox One is getting mouse and keyboard support next month The floodgates are opening. https://www.pcgamer.com/xbox-one-is-getting-mouse-and-keyboard-support-next-month/ :D Umarım kontrol aletinin oyunlara verdiği zarar son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 valla xplatform ile gayet mantıklı bi alete dönüşür xbox ortalama bir gaming pc muadili olarak. benim ps ile ilgili en büyük şikayetim xplatforma bu kadar soğuk bakılması. o da tamamen sony'nin mallığı. adamlar kendi sistemlerini asla açmıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 kizillelma said: Xbox One is getting mouse and keyboard support next month The floodgates are opening. https://www.pcgamer.com/xbox-one-is-getting-mouse-and-keyboard-support-next-month/ :D Umarım kontrol aletinin oyunlara verdiği zarar son bulur. kontrol aletinin herhangi bir zararı yok. xbox'a desteğin gelmesi de pek bişey değiştirmez, oyunların desteklemesi gerekiyor. call of duty vs gibi oyunların'da destekleyeceğini düşünmüyorum. ha destekler klavye mouse kullananları PC oyuncularıyla cross-play'e atabilir de genel olarak commumity'i bu şekilde bölmek istiyecek mi oyun developerları esas soru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 https://www.microsoft.com/en-US/p/play-pro-evolution-soccer-2019-free-for-a-limited-time/bnm7dm2n4mwl pes2019 beleş https://www.microsoft.com/en-us/p/play-playerunknowns-battlegrounds-full-product-release-free-for-a-limited-time/c4ff5wjxxq2m beleş pubg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 pes ohaymis da, hani bu pc + xboxda oynanmiyomuydu, nie pc ye indirilemiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 çünkü bunlar online oyun ve microsoft oyunu değil, xbox live gold üyelik olmadan oynayamıyorsun bunları, adam o yüzden sadece xbox a beleş dağıtmış gerekli anlaşmaları yapıp. sende oyunlar beleş diye livegold alacaksın oynayacaksın vs pc de oynanabilen oyunlar microsoft un oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar