Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi portal 2 varken skyrim'e oy vermissiniz, portal 2 skyrimden daha iyi rpg lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dedi butun oyunlarini iksboksta oyniyan insan... http://images.memegenerator.net/instances/400x/9954177.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ahmet eğer sen de aynı yöntemle "gerçek bir erkek" olduysan, bence vazgeç bu sevdadan. Çocuğun da başını yakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Viktor said: dedi butun oyunlarini iksboksta oyniyan insan...ahaha napiyim lan oyunlari pc'ye alip sonra "KONSOLDAN PORT YAPMISLAR AQBQCQDQ" diye aglayayim mi. http://4.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/S_5H2vdZdAI/AAAAAAABSi0/HpNrhmT3INo/s1600/Haters_Gonna_Hate_09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 axedice said: Ahmet eğer sen de aynı yöntemle "gerçek bir erkek" olduysan, bence vazgeç bu sevdadan. Çocuğun da başını yakma. http://i.imgur.com/Tjswf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aaaaaaaaaaaa hic yakismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 anlaşıldı size gene bir "pc oyunculuğu ne halde" başlığı lazım, zamanı gelmiş. bu arada ortaya genel ifadeler kullanırken lütfen dikkat edelim kullandığımız sözcüklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ********* çok mu genel oluyor sam? evet holy, bir de lütfen her chan terminolojisini director's uncut edition gibi birebir taşımayalım buraya. teşekkürler -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bu son 1 aydir baya single player manyagi oldum yaa birsuru oyun cikti guzel bf3 oynadik ardindan mw3 geldi o bitti skyrim o bitmeden ac revelations sora ustune batmen arkam city uzun zamandir bu kadar cok single playeri arka arkaya oynamammistim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Gönlümden portal2 demek gelsede skyrime verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 I was going to vote for Portal 2 then I took an arrow in the knee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 portal güzelde sıkıo bea, aynı şeyler bi yerden sonra. Uğraşıp devam etmedim bile oyuna. oynadıklarım arasından witcher 2 ve skyrim arasında kaldım hmmm, witcher çoğu açıdan çok daha iyi bi oyun olsada skyrim resmen harcanmış bi oyun olsada skyrim daha zevkli b'ooolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 diablo diyenler olmuş önceki topiklerde o çıksaydı buraya anket açıcak veya yazıcak vaktimiz olmıcaktı ki, neden bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Portal sıkıyorsa ya ingilizce falan bilmiyorsunuz, yada hayatınız karanlık ve basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kendini tekrar ediyor hocam, portal açıp bulmaca çözüosun arada espriler falan var, işte asıl hikayeyi öğreniosun falan filan. da o bulmacalar sıkıo bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Suark said: portal güzelde sıkıo bea, aynı şeyler bi yerden sonra. Uğraşıp devam etmedim bile oyuna. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 0 alan kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 starcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Seele said: starcraft 2 Game of the decade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 xunn said: Seele said: starcraft 2 Game of the decade. yuh ben de başlığa girmeden starcraft 2 alta da bunu yazayım diye düşünüyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 aslında çok net bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ohş double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Baya verimli gecti bu sene aslinda, kisisel fikrim eksileri artilari ile toplasam skyrim eheh. Ps. Little big planet 2 ye bir oy gitmis olmasi gozumden kacmadi, o sessiz tekil arkadasa saygilarimi sunuyorum. Ps2. Aklima geldi sonra vazgectim ama dayanamadim simdi soracagim...minecraft oyun mu, program mi? Oyunsa listeye ekleyin plx. Programsa CV ye eklenir mi? XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar