Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(2011) Game of the Year

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:

dedi butun oyunlarini iksboksta oyniyan insan...
ahaha napiyim lan oyunlari pc'ye alip sonra "KONSOLDAN PORT YAPMISLAR AQBQCQDQ" diye aglayayim mi.

http://4.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/S_5H2vdZdAI/AAAAAAABSi0/HpNrhmT3INo/s1600/Haters_Gonna_Hate_09.jpg
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahmet eğer sen de aynı yöntemle "gerçek bir erkek" olduysan, bence vazgeç bu sevdadan. Çocuğun da başını yakma.

http://i.imgur.com/Tjswf.png
Mesaj tarihi:
anlaşıldı size gene bir "pc oyunculuğu ne halde" başlığı lazım, zamanı gelmiş.

bu arada ortaya genel ifadeler kullanırken lütfen dikkat edelim kullandığımız sözcüklere.
Mesaj tarihi:
********* çok mu genel oluyor sam?

evet holy, bir de lütfen her chan terminolojisini director's uncut edition gibi birebir taşımayalım buraya. teşekkürler -sam
Mesaj tarihi:
bu son 1 aydir baya single player manyagi oldum yaa birsuru oyun cikti guzel bf3 oynadik ardindan mw3 geldi o bitti skyrim o bitmeden ac revelations sora ustune batmen arkam city

uzun zamandir bu kadar cok single playeri arka arkaya oynamammistim valla
Mesaj tarihi:
portal güzelde sıkıo bea, aynı şeyler bi yerden sonra. Uğraşıp devam etmedim bile oyuna.

oynadıklarım arasından witcher 2 ve skyrim arasında kaldım hmmm,
witcher çoğu açıdan çok daha iyi bi oyun olsada
skyrim resmen harcanmış bi oyun olsada

skyrim daha zevkli b'ooolm
Mesaj tarihi:
kendini tekrar ediyor hocam, portal açıp bulmaca çözüosun
arada espriler falan var, işte asıl hikayeyi öğreniosun falan filan.

da o bulmacalar sıkıo bi yerden sonra.
Mesaj tarihi:
Baya verimli gecti bu sene aslinda, kisisel fikrim eksileri artilari ile toplasam skyrim eheh.

Ps. Little big planet 2 ye bir oy gitmis olmasi gozumden kacmadi, o sessiz tekil arkadasa saygilarimi sunuyorum.

Ps2. Aklima geldi sonra vazgectim ama dayanamadim simdi soracagim...minecraft oyun mu, program mi? Oyunsa listeye ekleyin plx. Programsa CV ye eklenir mi? XD
  • Yeni Oluştur...