Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kapak olan birşey yok da ikide bir bu ad modum shitstormlar baydı, uğraşmak istemiyorum şu anda. yoksa aynı şeyi aynı kişiye daha önce de söylemişim, (arama çalışıyor neyse ki) lakin bugün gerekti yaygara sanırım. ne var ki bu vesileyle "hayır biz forumdakiler için söylemedik o lafı" dendiğinde ne kadar samimi olunduğunu da görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 -Deno- said: assassin's creed'i de oynayayım öyle karar vericem. ama gene de assassin's creed'e verdim çünkü dünya üzerindeki en iyi storyline'a sahip. işte bu kadar. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ^ This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ac de güzel ama bi bastion değil ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 deus ex ~.~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 MW3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oynamadım hala deus ex. zaten aylardır mac tepesindeyim sonunda geldi desktopum <3 ayrıca türkçe klavyenin gözünü seveyim oh baaaa monitör oh baa geniş geniş klavye SONUNDA SKYRIM !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bu yıl cok basarılı oyunlar cıktı.. her birini farklı bir kategoride degerlendirmek gerektigini dusunuyorum ama illa bir 1. secilcekse Skyrim.. Deus ex özellikle cok göz artı edilmis..leziz bi oyun oysaki.. Witcher 2 gayet basarılı.. yani: 1- Skyrim 2- Deus ex 3- Witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 O değil de bu yılki Vga awards'da Dragon Age 2'nin olup Witcher 2'nin olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben de assassins creede oy verdim ama skyrimin önde olmasından da şikayetçi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 diablo gelse alamazdı ki assassin's creed de iyi değil bu arada, hiç oynayasım gelmiyor yani ne canını çektiriyor adamın ne de istanbul dışında etkileyici bişeyi var. mw3 gibi aynı oyun o da. hikaye mekan sunum falan 80-85'lik oyun. goty demek için koyu fanboy olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 razzRaziel said: zelda'yı seçen hanginiz lan çıksın ortaya, pis nintendocu sdfs Viktor said: millet wii ciktigindan beri wii icin ozel yapilmis zelda oyunu bekliodu, oyun skyrimle ayni donemde cikinca gumburtuye gitti direk AHAHAHAHAH bu arkadas secmis http://www.youtube.com/watch?v=RFt0uhQoOqM&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Deus Ex ve Witcher daha iyi oyunlar kanımca Skyrimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 qlrblrq said: O değil de bu yılki Vga awards'da Dragon Age 2'nin olup Witcher 2'nin olmaması http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/126/314/3cd8a33a.png?1306264975 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 -Deno- said: assassin's creed'i de oynayayım öyle karar vericem. ama gene de assassin's creed'e verdim çünkü dünya üzerindeki en iyi storyline'a sahip. işte bu kadar. Hiçbirşey dememe gerek yok. http://i.imgur.com/y6M5H.jpg Hadi bu veledin oynadıgı oyun sayısı 3, senin mazaretin ne erhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hamsilipilav said: qlrblrq said: O değil de bu yılki Vga awards'da Dragon Age 2'nin olup Witcher 2'nin olmaması http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/126/314/3cd8a33a.png?1306264975 best pc games'de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 @xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 xunn said: -Deno- said: assassin's creed'i de oynayayım öyle karar vericem. ama gene de assassin's creed'e verdim çünkü dünya üzerindeki en iyi storyline'a sahip. işte bu kadar. Hiçbirşey dememe gerek yok. http://i.imgur.com/y6M5H.jpg Hadi bu veledin oynadıgı oyun sayısı 3, senin mazaretin ne erhan? oynadığım oyun sayısı 333 olacaktı. dudakları büze büze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 http://cheezcomixed.files.wordpress.com/2011/06/koma-comic-strip-who-doesnt-love-solid-snake.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 skyrimden başkasına oy verenlere akıl fikir free giveawaymiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Son karesinde brad'in üstünde MGS ünlemi olsa god tier olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 skyrim güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 portal 2'yi bitirdim de, cidden çok acayip bir kafa o ya. böyle bulmacalardan oluşan bir oyuna efsane bir metin yazmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar