aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 azdırıyo beni rmah. para basacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 İnsanları soğutuyor demiştim. Ben sana insan değilsin demedim. İnsanları soğutuyor dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Viktor said: millet wii ciktigindan beri wii icin ozel yapilmis zelda oyunu bekliodu, oyun skyrimle ayni donemde cikinca gumburtuye gitti direk AHAHAHAHAH şu: http://www.destructoid.com/legend-of-zelda-skyward-sword-looks-incredible-on-pc-216101.phtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ha pardon, ben yanlis anlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bone said: bf3'ü betadan beri oynuyoruz. mesela 25'inde atıyorum diablo 3 çıksa bu sefer onu oynayacak insanlar, bir anket daha açsan "diablo 3 is the goty" çıkacak. birincisi bf3 beta çıkalı 1,5 ay ancak oldu, hiçbir şey değil bu süre. dahası bu süre zarfında oynamaya devam ettiyse kişi neden daha 3-5 gün oynadığı oyuna oy versin? ha yok oyun çıkarken bıraktıysa/almadıysa e o zaman o kadar beğenmedi belki? çünkü ayı dolmadı çıkmasının, alanın hala oynuyor olması gerek. esgeçtiğin önemli birşeyse dice ve valve gibi şirketlerin aksine bethesda'nın forumun en nefret edilen şirketlerinden biri olması, oyun çıkana kadar ve çıktıktan sonra da ne kadar yerden yere vuruldu hepimiz biliyoruz. buna rağmen böyle bir sonuca ulaşmış olması portal 2 veya bf3 gibi forumda düşmanı olmayan oyunların oylarıyla kıyaslayınca herhalde anketin sağlamasını veriyor olsa gerek. tabii bir de single-player oyundan bahsediyoruz ki en çarpıcı olay bu belki de, multinin sosyal çevre faktörüyle kendine bağlama şansı olmayan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi bildigin insanlar BF3 aldatıyor Skyrim'le. Ben öyle hissediyorum en azından, herkes dönecek BF3'e çünkü Multi. Şu dönemde Multi oyunu yenmen çok zor süreklilikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 e demek istediğim buydu zaten, buna rağmen skyrim en çok oyu alıyorsa belki de gerçekten goty olduğu içindir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gercekten goty olmak ne, magara duvarlarina mi yazilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 En cok oyu almasının sebebi Diablo'nun gecikmesi sdgsdf. Let the game begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Oylamayı 1 ay sonra yapsak net bf3 alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bence GOTY'yi hak etmiyor BF3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 2011 goty skyrim, DF in super grafiklisi, ne gelisim ne gelisim :P yerimizde sayiyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bence dark souls'un gameplay'i skyrim'le top diye oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 assassin's creed'i de oynayayım öyle karar vericem. ama gene de assassin's creed'e verdim çünkü dünya üzerindeki en iyi storyline'a sahip. işte bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 diablo veya starcraft'ın süper grafiklisi de olabilirdi kanuni. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Darqainu said: Bence dark souls'un gameplay'i skyrim'le top diye oynar abi cogunda ps3 yok ondan bilmiyorlar bi oynasalar oturup skyrim oynamazlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sahiden ben bu oyunu almayacaktim , konusunun da baslarinda oyunun icerik eksigine falan herkes sovuyodu. Gecen hafta konuya tekrar bir baktim , herkes fanboi olmus ben de heralde oyun release'de sasirtti diyip gaza geldim aldim dun. Tamam sandboximsi olmasi guzel, mal mal etrafta kosturup ot mot toplayip crafting vs yapiyorsun ama combati falan cok les ya. Interface zaten bitik. Nasil gecmiste game of the year olmus bir seriyi bu kadar yamuk yapabilmisler acaba. Adamlar resmen konsola mi pc'ye mi uygun yapalim derken apisip kalmislar gibi bir ortam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 geri alıyorum sözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sam said: diablo veya starcraft'ın süper grafiklisi de olabilirdi kanuni. (:P) Sorunum genel zaten. Hep ayni tipin biraz daha iyi grafiklisi seslisi. Yaslandim yenilik istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sam said: "en iyi sınıf uninstall wizard olacak" diyene de, gülene de kapak oldu işte oyun nihayetinde. leş diyince hakaret oluyor ama rahatlıkla kapak oldu diyebiliyoruz öyle mi yazıklar olsun senin gibi moda da seni buraya mod yapanlara da hayır espiriye espiriyle karşılık veriyor tamam bu adam bile artık muhabbet edilebilecek biri oldu dedim, bana da yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kapak olmak tabiri hakaret olarak kullanılmaz ki? forumda taa yıllar önceden beri kullanılıyor sorunsuz, hatta insanlar kendileri için bile kullanıyor haksız çıkınca bir konuda. anlamadım neden böyle ofansif algıladığını ama özür dilerim bu kadar gücendiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sam kendi kurallarindan muaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gereksiz sert olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 same kapak oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar