Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(2011) Game of the Year

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

bf3'ü betadan beri oynuyoruz.

mesela 25'inde atıyorum diablo 3 çıksa bu sefer onu oynayacak insanlar, bir anket daha açsan "diablo 3 is the goty" çıkacak.

birincisi bf3 beta çıkalı 1,5 ay ancak oldu, hiçbir şey değil bu süre. dahası bu süre zarfında oynamaya devam ettiyse kişi neden daha 3-5 gün oynadığı oyuna oy versin? ha yok oyun çıkarken bıraktıysa/almadıysa e o zaman o kadar beğenmedi belki? çünkü ayı dolmadı çıkmasının, alanın hala oynuyor olması gerek.

esgeçtiğin önemli birşeyse dice ve valve gibi şirketlerin aksine bethesda'nın forumun en nefret edilen şirketlerinden biri olması, oyun çıkana kadar ve çıktıktan sonra da ne kadar yerden yere vuruldu hepimiz biliyoruz. buna rağmen böyle bir sonuca ulaşmış olması portal 2 veya bf3 gibi forumda düşmanı olmayan oyunların oylarıyla kıyaslayınca herhalde anketin sağlamasını veriyor olsa gerek.

tabii bir de single-player oyundan bahsediyoruz ki en çarpıcı olay bu belki de, multinin sosyal çevre faktörüyle kendine bağlama şansı olmayan bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahiden ben bu oyunu almayacaktim , konusunun da baslarinda oyunun icerik eksigine falan herkes sovuyodu. Gecen hafta konuya tekrar bir baktim , herkes fanboi olmus ben de heralde oyun release'de sasirtti diyip gaza geldim aldim dun.

Tamam sandboximsi olmasi guzel, mal mal etrafta kosturup ot mot toplayip crafting vs yapiyorsun ama combati falan cok les ya. Interface zaten bitik. Nasil gecmiste game of the year olmus bir seriyi bu kadar yamuk yapabilmisler acaba.

Adamlar resmen konsola mi pc'ye mi uygun yapalim derken apisip kalmislar gibi bir ortam var.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
"en iyi sınıf uninstall wizard olacak" diyene de, gülene de kapak oldu işte oyun nihayetinde.

leş diyince hakaret oluyor ama rahatlıkla kapak oldu diyebiliyoruz öyle mi

yazıklar olsun senin gibi moda da seni buraya mod yapanlara da

hayır espiriye espiriyle karşılık veriyor tamam bu adam bile artık muhabbet edilebilecek biri oldu dedim, bana da yazıklar olsun
Sosyal ağlarda paylaş

kapak olmak tabiri hakaret olarak kullanılmaz ki? forumda taa yıllar önceden beri kullanılıyor sorunsuz, hatta insanlar kendileri için bile kullanıyor haksız çıkınca bir konuda.

anlamadım neden böyle ofansif algıladığını ama özür dilerim bu kadar gücendiysen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...