Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 notebook + cüzdan + saat + anahtarlık. başka da bi özel eşyam yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Liebe said: calvin klein gözlüğümü kurtarırdım bi tek.zamanında aptalca bi dünya para ödeyipte hiç kullanmadan mahvolmasına hayatta izin vermem. Nasıl kullanacaksın ki zaten? Verildigi paranın hakkını nasıl cıkarıyor güneş gözlüğü? İş görüşmelerine falan temsilci olarak yerine katılıyor olması lazım o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 cüzdanı alır çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Eski kiz arkadaslarimla fotolarimin oldugu albumleri alirdim. yani hic bisey almazdim. galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Eşşek kadar gitar, bisiklet falan koymuş birisi. Nasıl taşıyacaksa.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Teleskopumu, EQ kundağını kurtarırdım evdeki en paalı şey bunlar. macbook'um, iphone 4s'im yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 eşyaların yanına karısını yatırıp, eşya listesi arasına madde olarak koymasına güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Herkeste bir leica... Su amerikalilar yok mu... ayrica this Location: Kauda, Sudan Occupation: farmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 site bozuk resimler çıkmıo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bilgisayarımın kasasını alırım, bi de monitörü alırım üstüne. kitaplarımı çok seviyorum ama uğraşmam yani, gider yenisini alırım olol. bi de yangın söndürücüyü alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hayvanları kesinlikle.ev nufusunun yüzde 60ı hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 atkı koleksyonumu. net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 15. sayfadayım 1 tane cizgiroman kurtaran yok. hepsi yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 konsept dısı ama birinci öncelik (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kimler Aile üyeleri + kedi (OEH) Neler Bilgisayar (çevre birimler dahil) Enstrümanlar ve çevre birimleri Para kumbarası Gerisi halledilir bir şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 fede said: cüzdanı alır çıkarım ^ budur... bide bulursam cep telefonu itfaiyeyi ararim yetisirler belki bisiyler daha kurtulur (islanip bozulmazlarsa eger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 evimi bastan yakmam kaldı ki yaktıysam söndürürüm apartmanın diğer kısımlarındaysa o zaman göthüm göthüm kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 goldbären said: hipster virali hepsinin de bi ipad i var ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-AOaWXuTkzJ0/TqTdMyqk0QI/AAAAAAAAwI8/oM8_xKkJ3xs/s720/Chris%252520.jpg defterin üstündeki çekirdekleri de kuş kendisi kurtarıyor herhalde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 herkes gitar,gözlük,pc falan demiş de ilk kendii kurtarmalı insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 o pclerin %98 i apple ve zaten katılanların yarıdan epey fazlası grafik tasarım vs nerede bi gay meslek var onun mensubu. bu tip insanların hayatta en değer verdikleri şeylerinin apple ürünleri ve gözlükleri olduğuna inanmamamız için bir sebep göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 LucifeL said: herkes gitar,gözlük,pc falan demiş de ilk kendii kurtarmalı insan :) e tamamda kendini kurtarmadan o nesneleri kurtarma şansın pek yok zaten =) kendini kurtarıp evden böyle ufak tefek çok ağır olmayan nesnelerden neleri kurtarırdınız diye sormuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 notebook + cüzdan + hdd bu üçünü çabuk yapabildiysem ve kaçabileceğim yer varsa amfiyi de alabilirim. ama deprem olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 esya yeniden alinir, bide yangindan kurtarayim diye ugrasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 öyle yazdıkları gibi bir milyar eşya taşıyabilecek kadar vaktim varsa değişir ama sadece 2-3 hafif şey kurtarabileceksem telefon, ipod & psp, kredi kartı & para, terabyte anime & oyun olan disk çantası ve harici hdd'leri kaçırırım. yok daha ağır şeyler kaçırabiliyorsam pc, ps3, birkaç kitap/manga filan da eklerim herhalde. evde canlı kimse varsa kendi kaçsın ben ne uğraşıcam heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar