Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eviniz yanıyor olsaydı ilk neleri kurtarırdınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

calvin klein gözlüğümü kurtarırdım bi tek.zamanında aptalca bi dünya para ödeyipte hiç kullanmadan mahvolmasına hayatta izin vermem.

Nasıl kullanacaksın ki zaten? Verildigi paranın hakkını nasıl cıkarıyor güneş gözlüğü?

İş görüşmelerine falan temsilci olarak yerine katılıyor olması lazım o paraya.
Mesaj tarihi:
bilgisayarımın kasasını alırım, bi de monitörü alırım üstüne. kitaplarımı çok seviyorum ama uğraşmam yani, gider yenisini alırım olol. bi de yangın söndürücüyü alırım
Mesaj tarihi:
Kimler

Aile üyeleri + kedi (OEH)

Neler

Bilgisayar (çevre birimler dahil)
Enstrümanlar ve çevre birimleri
Para kumbarası

Gerisi halledilir bir şekil.
Mesaj tarihi:
https://lh4.googleusercontent.com/-AOaWXuTkzJ0/TqTdMyqk0QI/AAAAAAAAwI8/oM8_xKkJ3xs/s720/Chris%252520.jpg

defterin üstündeki çekirdekleri de kuş kendisi kurtarıyor herhalde haha
Mesaj tarihi:
o pclerin %98 i apple ve zaten katılanların yarıdan epey fazlası grafik tasarım vs nerede bi gay meslek var onun mensubu. bu tip insanların hayatta en değer verdikleri şeylerinin apple ürünleri ve gözlükleri olduğuna inanmamamız için bir sebep göremiyorum.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

herkes gitar,gözlük,pc falan demiş de ilk kendii kurtarmalı insan :)

e tamamda kendini kurtarmadan o nesneleri kurtarma şansın pek yok zaten =) kendini kurtarıp evden böyle ufak tefek çok ağır olmayan nesnelerden neleri kurtarırdınız diye sormuşlar...
Mesaj tarihi:
öyle yazdıkları gibi bir milyar eşya taşıyabilecek kadar vaktim varsa değişir ama sadece 2-3 hafif şey kurtarabileceksem telefon, ipod & psp, kredi kartı & para, terabyte anime & oyun olan disk çantası ve harici hdd'leri kaçırırım.

yok daha ağır şeyler kaçırabiliyorsam pc, ps3, birkaç kitap/manga filan da eklerim herhalde.

evde canlı kimse varsa kendi kaçsın ben ne uğraşıcam heh.
  • Yeni Oluştur...