Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 insan dediğimiz kımıl zararlısı gibi bişi... hayvanı alıp kafasına vura vura öldürüp bir de bundan keyif alan bir ırk... http://www.youtube.com/watch?v=sTg5Ldqm8ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 o eli indir once 1 adamlar normal degil gordukleri karsisinda artik babalarini dudukleyecek duruma gelmisler.memleketlerine gidince kendilerini oldurmeye calisiyorlar.sen ne bekliyorsun insanliktan cikmis adamlar ne anlatiyim daha... kolay degil adamlar olmemek icin olduruyorlar. artik kimi neden oldurduklerini farkinda degil kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 3-5 çapulcunun (3k-5k da olabilir) yaptıklarını bir ırka mal etmek nedir ya? PS : Hoş bone insanlık olarak nitelendirmiş ama olsun genel bir mesaj benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Beni irite eden olayın pis amerikalılar şeklinde kahrolsun amerika ve emperyalizm tadında dışa vurumu.Amerikanın kahrolmasına bir şey dediğim yokta bu ifadeye yüklenen duygu bütün dış güçlerin bizi yok etmek istiyen düşman olduğu paranoyasıyla harmanlanmış milliyetçi kapalı toplum psikolojisini anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YTeQlprmRsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 hedehodohop said: Beni irite eden olayın pis amerikalılar şeklinde kahrolsun amerika ve emperyalizm tadında dışa vurumu.Amerikanın kahrolmasına bir şey dediğim yokta bu ifadeye yüklenen duygu bütün dış güçlerin bizi yok etmek istiyen düşman olduğu paranoyasıyla harmanlanmış milliyetçi kapalı toplum psikolojisini anımsattı. Alakası yok adamların yaptığı katliamlar ortada.Tutup da amerikan halkı hıyardır vs diyende yok,olay direk askerlere yönelik.Dış güçler bizi yok etmek istiyor paranoyası değil 21.yydayız ve eskiden olduğu gibi iktidarın otoritesini destekleyen organ her zamanki gibi ordu. Amerikan ordusunda ki askerlerde ellerinde bulundurdukları güçle hertürlü ahlaki duyguyu işgal ettikleri ülkede ihlal ediyorlar. Sadece bölgenin sahip olduğu ahlaki normlara değil evrensel ahlaki normları da çiğnemekten zevk alıyorlar. Çünkü Amerikanın sisteminde geleceği olan adam,ahlaki erdemleri bulunan adamlar er olarak askere girmiyor veya ailesi tarafından gönderilmiyor.Komuta kademesi vs eğitimli. Adeta western filmi havasında bir kaç kötü asker var,onlarında psikolojisi bozuk kıvamında aktarmak ayrı komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ahlaki erdem ne ara la savasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 EE ben bunların aksini mi iddia ediyorum ? Bana rasyonel veriler sunuyorsun ; ama zaten en başta işin psikolojik ve duygusal boyutuyla ilgili bir önerme yaptım.Elmayla armudu karıştırmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 pfff edit: bi de soyle seylerin paylasilmasina gerek yok. tartisilicak bi konu yok cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ya yaptiklari hayvanlik da su videoda cocuklari konusturmalari cok komedi ya =) bir de ormanda bir hayvan sesi geliyor ya, predator geldi galiba diyor, orda koptum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 @o kendini biliyor amerikan düşmanlığını çevirip milliyetçiliğe, oradan da demokratik haklarını arayan masum mayıncı-molotofçu vatandaşlarımıza zulme bağlanama bir adım kaldı ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Dünyada hebele hübele çocuk,bebek,çombalak öldürüyorlar siz bunu garip karşılıyorsunuz hebele hübele Şu zihniyetten ne zaman kurtulucaz çok merak ediyorum,insan hayvan ot bok püsür canlı ulan canlı,garip,üzücü,insani duyguları olan biri için tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 şurda ki yapılanı haklı çıkarmaya çalışmak için şu vidyodakiler kadar beyin yoksunu olmak lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bununla kurbanın arasında ki farkın sadece işlem bitince bizimkiler et dagıtıyor bunlar dagıtmış mı eti dagıtmamış mı bılmıyorum kadar bir fark oldugu ortada. Bu amerikalıların yaptıgı igrenç, bizim yaptıgımızda bir o kadar igrenç. Can çekişmiyor yaaee bizimkiler demesin şakirtler gelip kafası bile koptuktan sonra koşturan koyunlar görüyoruz hepsi can çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kafası koptuktan sonra nasıl acı duyabilir bir hayvan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ben gülerek kahkaha atarak kurban kesen bir müslüman görmedim, adam orda dini vecibesini yerine getiriyor yani manevi bir huzur duyduğu için o eylemi yapıyor ve nihayeytinde hayvanı da yiyor. Yani öyle olması lazım. Bu dallamalar zevk için sırf yapabildikleri için bir canlıyı gülerek zevk alarak acı çektirerek öldürüyorlar. Fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi tamam da niye? var mı akılına mantıklı bişi gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mithat said: Bununla kurbanın arasında ki farkın sadece işlem bitince bizimkiler et dagıtıyor bunlar dagıtmış mı eti dagıtmamış mı bılmıyorum kadar bir fark oldugu ortada. Bu amerikalıların yaptıgı igrenç, bizim yaptıgımızda bir o kadar igrenç. Can çekişmiyor yaaee bizimkiler demesin şakirtler gelip kafası bile koptuktan sonra koşturan koyunlar görüyoruz hepsi can çekişiyor. biraz okuyun öğrenin ya.. savunucaksanız bişeyide adam akıllı savunun , yaş kaç bilmiyorum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 He diyorsunuz ki dini vecibe ile can alınca sorun yok. O hayvanın kafayı bizde anestezi ile falan dogramıyoruz. Dini sebepler size uygun gelebilir fakat bana gelmiyor bir hayvanı elınde bıçak veya başka kesici artık ne varsa onla dogramak size insani gelebilir ama vahşet edici geliyor bana. Amerikalıların yaptıgı şu olay zaten igrenç fakat gülerek eglenerek hayvan kesen görmedim diyenlerin çoğu ya yalan soyluyor ya da hayatında hiç kayvan kesim yerlerinde bulunmamış bu sene direk izlemelik yer yapmışlardı o kadar eglenceli gelıyor bir çok insana yakında tribün falan olacak durum o. Evet adamlara aferin demiyorum ama bizim yaptıgımızda en az şunun kadar igrenç. Üzgünüm müslüman kardeşler birligi hayvan doğramanızı hiçbir zaman benim gözümde mantıklı kılamayacaksınız. Ayrıca şunu belirtiim vejeteryan zırvalıgı yapmıyorum elbette koyun falan kesilir gayet inek öküz hepsi kesilir yenir et seven bir insanım fakat bunu bayram halinde çoluk cocuk hep beraber kutlayarak yapıyorsak hani 'ya yemegim önüme gelsinde nasıl geldigini bilmiim' kafası degilde 'hehehe gördün mü kafa koptuktan sonra 2 metre gitti hayvan kafasız şekilde' şeklinde yapıyorsak psikolojik sorun var demektir ve bu sorun birebir şu beyzbol kafalı mal amerikalılar ile aynı. Ayrıca 3-5 askerlikten kafayı yemiş psikopat amerikalı yüzünden 'OMOROKOLULAR HEDE HODO' yapmayalım isterseniz cahil insanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 amerikan askeri de ne popüler şu dünyada herifler ne yapsa olay oluyor gündem oluyor. Acaba dünyada da böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mithat said: He diyorsunuz ki dini vecibe ile can alınca sorun yok. O hayvanın kafayı bizde anestezi ile falan dogramıyoruz. Dini sebepler size uygun gelebilir fakat bana gelmiyor bir hayvanı elınde bıçak veya başka kesici artık ne varsa onla dogramak size insani gelebilir ama vahşet edici geliyor bana. Amerikalıların yaptıgı şu olay zaten igrenç fakat gülerek eglenerek hayvan kesen görmedim diyenlerin çoğu ya yalan soyluyor ya da hayatında hiç kayvan kesim yerlerinde bulunmamış bu sene direk izlemelik yer yapmışlardı o kadar eglenceli gelıyor bir çok insana yakında tribün falan olacak durum o. Evet adamlara aferin demiyorum ama bizim yaptıgımızda en az şunun kadar igrenç. Üzgünüm müslüman kardeşler birligi hayvan doğramanızı hiçbir zaman benim gözümde mantıklı kılamayacaksınız. Ayrıca şunu belirtiim vejeteryan zırvalıgı yapmıyorum elbette koyun falan kesilir gayet inek öküz hepsi kesilir yenir et seven bir insanım fakat bunu bayram halinde çoluk cocuk hep beraber kutlayarak yapıyorsak hani 'ya yemegim önüme gelsinde nasıl geldigini bilmiim' kafası degilde 'hehehe gördün mü kafa koptuktan sonra 2 metre gitti hayvan kafasız şekilde' şeklinde yapıyorsak psikolojik sorun var demektir ve bu sorun birebir şu beyzbol kafalı mal amerikalılar ile aynı. Ayrıca 3-5 askerlikten kafayı yemiş psikopat amerikalı yüzünden 'OMOROKOLULAR HEDE HODO' yapmayalım isterseniz cahil insanlar gibi. arkadaşım işte okuman lazım öğrenmen lazım dediğim şey budur.. Hayvanı öldürmenin en sağlıklı ve en iyi yolu keskin bir bıçak ile 1 kerede boynuna ordaki atar damara atılan kesiktir , anestezi dediğin zırva hayvana yapıldığı zaman hayvan vücudundaki kanı akıtamaz ve yemek açısından sağlıklı bir şekilde kesilmiş olamaz.. Ayrıca yapılan testlerde hayvanın en az aldığı acıyı islami usullere göre kesim şeklinde olduğu saptanmıştır.. kayafa beyzbol sopası ile vurup haha hoh diye eğlenmek ile , sırf kompleksinden ve islam karşıtı görüşlerinden dolayı bu 2 olayı bir tutman acınası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 normalde nası kesilio bu hayvanlar bu nokta önemli eğer anestezi yoksa normalinde kurban kesmedede bi vahşilik söz konusu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 suBzer0 said: Ayrıca yapılan testlerde hayvanın en az aldığı acıyı islami usullere göre kesim şeklinde olduğu saptanmıştır Tam olarak hangi testler? Kestikten sonra koyunlara mı sormuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Degil mi elini kesenler mi istersin kaçan bogalar mı. Herkes 'islami usül' ile kesiyor dimi zaten. Yemiyelim birbirimizi adam bismillah diip geçiriyor hayvana direk bu kadar kafası olan adamlar he herkes böyle mi diceksin yok mu bunun ustası elbette var ama kaç kişi ustada yapıyor kaç kişi kendi yapıyor biliyoruz. Çok gördüm öyle hayvanı rezil eden adamlar o yüzden bana anlatmayın 'islami usül' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar