GEd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aquila said: DOVLOT KONDO YOPOYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Biraz mantıklı olalım, KCK karşı neden göze altılar oluyor? Teroristlere destek olduğu için , kimler gözatlına alındı ? Genelde kürt kökenli vatandaşlarımız Bu gözaltını kim yaptı Polis ? Derin devlet neresinde bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 önce 2 patlama olmuş, akabinde çatışma başlamış. çok yaralı var deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 twitter akıyor zaten. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/2047/0/1/dolapdere-de-olaylar-cikti.aspx http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=290046 artık diyecek laf yok zaten bunlara. "ama onlar barış istiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben yakındayım ama duymadım bi şey battlefield seslerine karışmış olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Goarth said: Biraz mantıklı olalım, KCK karşı neden göze altılar oluyor? Teroristlere destek olduğu için , kimler gözatlına alındı ? Genelde kürt kökenli vatandaşlarımız Bu gözaltını kim yaptı Polis ? Derin devlet neresinde bunun ? mantıklı olalım diye seslendiğin adam haberi duyar duymaz DÖVLÖT BÖYLE YOPUYOR diyen bir adam çok fazla birşey beklememek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 çok yazık, polisimiz şu şerefsizlere biber gazı atmaktan başka birşey yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Üniversite okuyor olsalardı ağızları bile kırılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ulan daha yarım saat önce geçtim oradan otobüsle. daha güzel kaynaklar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Napolyonn said: derin devlet deyince aklına ne geliyo. men in black ten fırlamış yaratıklar mı? yoksa ortalığı karıştıran dalavereciler mi? ergenekon mu kaldı ahauıahaıaha MIBden fırlamış yaratıklara inanmak daha inandırıcı bence sizin inandıklarınızdansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ahmedinejad said: said: emniyetin karşısındaki star büfe'den tost alıp eve geçtiğim an yapılmış saldırı. kapıyı açmamla evin sallanması bir oldu. 3 kez patlama, sonra çatışma sesleri. ambulanslar... semtten bir arkadaş durumuna "marketler yanıyor" yazmış. ben korkudan evde mal mal oturuyorum. arada balkondan bakıyorum o kadar. burada resmen ateş hattında yaşıyoruz bu yaşta amınakoyayım! bugün de isveçtekilere bundan bahsediyordum, "master bitince geri dönünce ne yapmayı planlıyorsun?" diye sordular, "inşallah gitme durumum olmaz" dedim. "niye ki" diye sordular, her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. budur işte üstteki olay. adam belki karakolun önünden geçerken ölecekti orda, "istatistik" verilerinin bir parçası olcaktı. yani halen şu hükümet hiç bir ceza almadan yoluna devam ediyor ya, işte o halka her şey müstahak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bone said: her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. gerçekten böyle mi yaşıyoruz sanıyorsun? kaç kişi böyle yaşıyor? etrafımda hiç göremiyorum böyle yaşayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 26 yillik omrumde bigun oyle kalkmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 eksiye gidip paticiki sikayetten, daha buyuk mevzulara gecmis adam, artik yurtdisina gidip turkiyeyi sikayet ediyo, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 xaty said: gerçekten böyle mi yaşıyoruz sanıyorsun? kaç kişi böyle yaşıyor? etrafımda hiç göremiyorum böyle yaşayan.. aquila said: 26 yillik omrumde bigun oyle kalkmadim. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 münferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bone said: her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. Hangi paralel evrendesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 polislere spor oluyor artık bu olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bone said: her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. liiv britniy eloğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hani lan haber linki falan yokh mu? ayrıca bütün mesajları okudum. Bonec, sen haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 aquila said: 26 yillik omrumde bigun oyle kalkmadim. acıtasyon yapmış ya o kanatlarda işe yarıyabilir. ama etrafında türk varsa gülerler amda heheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bone said: bugün de isveçtekilere bundan bahsediyordum, "master bitince geri dönünce ne yapmayı planlıyorsun?" diye sordular, "inşallah gitme durumum olmaz" dedim. "niye ki" diye sordular, her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. budur işte üstteki olay. adam belki karakolun önünden geçerken ölecekti orda, "istatistik" verilerinin bir parçası olcaktı. yani halen şu hükümet hiç bir ceza almadan yoluna devam ediyor ya, işte o halka her şey müstahak :( aslında söylediklerindeki mallık bi kenara, "onlar özgürlük savaşçıları amağ"ya karşı bu tarz bi propaganda yapılabilir. ben sevdim. argadaşlarım batlıyo her gün ='<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bone said: her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. 80lerin beyrutunda yaşıyor sanki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 İNTİKAM ALINACAK RAAD OLUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar