Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Yahu fps bölümü mü BF3 bölümü mü bir türlü anlayamadım. Hiç bir oyuna bu kadar farklı başlık açıp, hiç bir oyun için bu kadar tantana yapmamıştık. Nedir bu bf3 çılgınlığı? Paticik kendine gel! Diyerek sözlerimi sonlandırıyorum ve benle aynı fikiri paylaşanlar olduğunu tahmin ediyorum. ok kib bye
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Oyunu almamak için direniyorum şu an ama beta'sını çok sevmiştim ve önümüzdeki hafta tatil...
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 My little pony [XBLA] başlığını açmak istedim yönetim izin vermedi
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kafan mı guzel Sadece 4 tane bf3 topici var
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hem i ban thee hem de remove thyself makrolarıma bastım
Creus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kal vas atsan daha yerinde olurmuş. hatta eve kısıtıp bineğine kestirsen vs.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 oyun için desktop toplayacam sıfırdan sen neden bahsediyorsun assdfsdf
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Cystein said: Yahu fps bölümü mü BF3 bölümü mü bir türlü anlayamadım. Hiç bir oyuna bu kadar farklı başlık açıp, hiç bir oyun için bu kadar tantana yapmamıştık. Nedir bu bf3 çılgınlığı? Paticik kendine gel! Diyerek sözlerimi sonlandırıyorum ve benle aynı fikiri paylaşanlar olduğunu tahmin ediyorum. ok kib bye kıskanç fakir nolcak.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Creus said: kal vas atsan daha yerinde olurmuş. hatta eve kısıtıp bineğine kestirsen vs. uğraşmaya değmez ya ama ufak kutu ve çalılarla sıkıştırıp lamama kestirebilirdim rahatça, ne zevkli bir lamerlikti o ya huaheuhu veya paralyse sonra crosswall üzerine firewall. uo oynayasın geldi ya ahah
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Xenocide said: Cystein said: Yahu fps bölümü mü BF3 bölümü mü bir türlü anlayamadım. Hiç bir oyuna bu kadar farklı başlık açıp, hiç bir oyun için bu kadar tantana yapmamıştık. Nedir bu bf3 çılgınlığı? Paticik kendine gel! Diyerek sözlerimi sonlandırıyorum ve benle aynı fikiri paylaşanlar olduğunu tahmin ediyorum. ok kib bye kıskanç fakir nolcak.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Cystein said: Yahu fps bölümü mü BF3 bölümü mü bir türlü anlayamadım. Hiç bir oyuna bu kadar farklı başlık açıp, hiç bir oyun için bu kadar tantana yapmamıştık. Nedir bu bf3 çılgınlığı? Paticik kendine gel! Diyerek sözlerimi sonlandırıyorum ve benle aynı fikiri paylaşanlar olduğunu tahmin ediyorum. ok kib bye emin misin cys? 2001'den beri bir sürü farklı fps'ye topic açılıp yüzlerce, binlerce post atılmışlığı oldu. ilk defa değil son da olmayacak. güzel oyun sonuçta, ne yapalım beğenmeyelim mi? hayır troll maksatlı yapıyorsan bile oldukça anlamsız ve gereksiz şu yazdıkların.
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi bilmiyorum ya bi şey çok popüler olunca daha yüzüne bakmadan nefret ediyorum. içimdeki hipster kitty işte bunu yaptıran bana... call of duty'i "KAL/KEL OF DATİ" diye okuyan halkımın ve 13 yaş ortalamalı playerların devamlı övmesi üzerine yıllarca oynamadım. tiskindim. şimdi bf3 öyle. bir bf3dür bitmedi. bizim tf2 clanındaki çocukları bile dövücem pataklıycam. tokat atınca BEFÜÇ diye ses gelicek. nefret ettim ne bf3müş lan. dinini kendi içinde yaşayamayan dakikada bir BİSMİLHLHLHHH diye mırıldanan adamlar gibisiniz lan.
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hala oyunu satın almadın ve konusmaya devam ediosun
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ayrıca hepinizden zenginim. "acaba oyun boktan olur mu lan?" diye göt korkusundan aylarca beta oynadınız. sonra beğenen aldı "ÖTTÜRÜRÜM PARAMI" diye dolaşıyor. ben daha strongholddan SS düşmeden nete çektim pre-purchase. ha oyun boktan olabilir param var aldım bye
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://img16.imageshack.us/img16/2458/headdesk.jpg
Creus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 giderek kötüleşiyor ya. /summon silp abi crosswall+firewall pls.
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cystein said: Yahu fps bölümü mü BF3 bölümü mü bir türlü anlayamadım. Hiç bir oyuna bu kadar farklı başlık açıp, hiç bir oyun için bu kadar tantana yapmamıştık. Nedir bu bf3 çılgınlığı? Paticik kendine gel! Diyerek sözlerimi sonlandırıyorum ve benle aynı fikiri paylaşanlar olduğunu tahmin ediyorum. ok kib bye bf3 alırsan bizimle oynayabilirsin hatta konusabiliriz bile
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cystein said: ayrıca hepinizden zenginim. "acaba oyun boktan olur mu lan?" diye göt korkusundan aylarca beta oynadınız. sonra beğenen aldı "ÖTTÜRÜRÜM PARAMI" diye dolaşıyor. ben daha strongholddan SS düşmeden nete çektim pre-purchase. ha oyun boktan olabilir param var aldım bye strongholdu paranla almadığın gerçeğini söylesem mi oh wai....
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cystein said: ayrıca hepinizden zenginim. "acaba oyun boktan olur mu lan?" diye göt korkusundan aylarca beta oynadınız. sonra beğenen aldı "ÖTTÜRÜRÜM PARAMI" diye dolaşıyor. ben daha strongholddan SS düşmeden nete çektim pre-purchase. ha oyun boktan olabilir param var aldım bye ayrıca hepinizden zenginim. /summon secindi çok fena dövcek
Öne çıkan mesajlar