df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://kotaku.com/towing-cop-cars-stabbing-sharks-and-other-gta-myths-pu-1367991554 çok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 inyormaynd said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a3YMOqQ_700b.jpg Abi yok ya, ben çok daha kolay kaçtım bu polislerden bilmiyorum, oyun sonundaki 5 yıldız durumunda bile gayet kolay kaçılıyor yani. Bir kere her şeyden önce cones of vision olayı var, dolayısıyla polise görünmemek için nereye doğru gidebileceğini iki polis arasında sıkışmamak için nereye ne hızla kaçman gerektiğini hesaplayabiliyorsun vs. Oturup çatışmadım ama, heistler hariç o anlamda diyorsanız bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ayfuriyt pc'den açamıyoruz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hatta polis meselesinde şöyle bir durum da var, gir herhangi bir çalılığa gizleniyorsun bulamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 df said: http://kotaku.com/towing-cop-cars-stabbing-sharks-and-other-gta-myths-pu-1367991554 çok iyi =) http://www.youtube.com/watch?v=NvEp11B83wM (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oyundaki detaylar ÇOK iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi ben nedense en çok türbülans olayına hasta oldum ya sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi aynen bunu yazıcaktım ben de unutmusum. turbulans ve gamepad'in titresimi nedense ucaktaymıs hissi veriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 nefret ettim ben ondan ya.hele o submarine taşırken ne işkenceler çektirdi bana. favori karakterim franklin.specialı çok zevkli. edit : rampage görevlerini de hiç sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 *redneck rampage esprisi icin bile orda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi oyun bomba gibi olmuş, 2 saat oynadım da aiming nedir öyle ya. hep pc'de oynadım diye mi alışamadım anlamadım da, sıkıntılı olmuş yani düzgün nişan almak. şimdi değiştiricem o 3 mm'lik crosshair diye geçinen noktayı (rdrd'de, max payne'de de böyleydi diye hatırlıyorum, rockstar çok iyi sanıyor herhalde bu halini), sensitivity ile de oynicam. yabancı forumlarda da ağlaşmış millet. iki zencinin küfürleşmesi de bu kadar yaratıcı olabilirmiş, lügatıma 50 farklı küfür ekledim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Goering said: GTA V'i PSN'den aldım ben, 1 tane download hakkı duruyor: PSN'den FIFA 14 alan varsa, kardeşlikten parasız halledelim =) GTA oynayin, FIFA 14 oynatin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 -Deno- said: abi oyun bomba gibi olmuş, 2 saat oynadım da aiming nedir öyle ya. hep pc'de oynadım diye mi alışamadım anlamadım da, sıkıntılı olmuş yani düzgün nişan almak. şimdi değiştiricem o 3 mm'lik crosshair diye geçinen noktayı (rdrd'de, max payne'de de böyleydi diye hatırlıyorum, rockstar çok iyi sanıyor herhalde bu halini), sensitivity ile de oynicam. yabancı forumlarda da ağlaşmış millet. iki zencinin küfürleşmesi de bu kadar yaratıcı olabilirmiş, lügatıma 50 farklı küfür ekledim lol. Abi ben anlamıyorum, L2'ye basınca adamın direk ağzına götürüyor zaten silahı, neyini beceremediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 https://vine.co/v/hrd955Elgh6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Claiborne said: df said: http://kotaku.com/towing-cop-cars-stabbing-sharks-and-other-gta-myths-pu-1367991554 çok iyi =) http://www.youtube.com/watch?v=NvEp11B83wM (tu) haeohako adamlara bak nelere kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi şimdi bir sorunum var, air emu ya yatırım yaptım 400k, flyus uçaklarını patlattım bir dolu, param maksimum 25k arttı. FlyUs ın stockları bayağı düşmüşken onların stocklarını aldım flyus dışında uçakları düşürdüm falan ama eksiye indikçe indi kafayı yiyecem yardım edin nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 laaann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o stocklar tam düzgün çalışmıyor. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor diye okuduydum bir yerde. Lester'ın assassinationlar hariç tabii. Onda onun dediklerine göre yatırım yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 istanbulda en uygun elden nereden alabilirim simdi baktim dnr baya fiyat cekmis gibi yada internetten mi siparis etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sahibinden.com üzerinden gnd bilişim diye bir yerden aldım. yerleri kadıköyde 2 günde geldi. 167tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 progamer said: o stocklar tam düzgün çalışmıyor. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor diye okuduydum bir yerde. Lester'ın assassinationlar hariç tabii. Onda onun dediklerine göre yatırım yapın. ne diyolar? onu yapalı yıl oldu yeniden başladığımda yaparım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oyun çok fena başından kalkamadım sabahtan beri . yıllık iznimi alacağım bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 GwindonSurion said: progamer said: o stocklar tam düzgün çalışmıyor. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor diye okuduydum bir yerde. Lester'ın assassinationlar hariç tabii. Onda onun dediklerine göre yatırım yapın. ne diyolar? onu yapalı yıl oldu yeniden başladığımda yaparım artık yok hani LEster söylüyo ya hangi şirketin başındaki admaı öldürceğini, rakip şirketin kim olduunu. Adamı öldürmeden rakibin hisselerini al sonra fiyatları yükseldiğinde sat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ulan 12 saattir oynuyorum kalkmadan. kişisel rekorum resmen. bi yemek yedim arada, mecburi wc harici kalkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar