jungle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 "Kargo takip kodu kargo firması tarafından saat 18.00 - 20.00 aralığında oluşmaktadır." dediği için küfretme eylemimi 20:01 e kadar erteliyorum. sonrasında fantastik bir biçimde "küfür" lugatımı kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gg'den aldıgım kargo bugun geldi, baslıyorum simdi oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 -Deno- said: pc ve ps 3 multiplayerlarda beraber oynanabiliyor mu farkli platform olsa da? oyleyse ps 3 alayim yia bekliyemem 4 ay. şu soruma cevap verin allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 -Deno- said: -Deno- said: pc ve ps 3 multiplayerlarda beraber oynanabiliyor mu farkli platform olsa da? oyleyse ps 3 alayim yia bekliyemem 4 ay. şu soruma cevap verin allahsızlar "No. The technology exists, but Microsoft and Sony do not co-operate. It's a definite no. Sorry, " nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 -Deno- said: -Deno- said: pc ve ps 3 multiplayerlarda beraber oynanabiliyor mu farkli platform olsa da? oyleyse ps 3 alayim yia bekliyemem 4 ay. şu soruma cevap verin allahsızlar 4 ay sonra pc içinde alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Benimki kargoya verilmiş Aral tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ewt benimkide verilmiş yarın elimizde olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Arkadaşlar aranızdan kaç kişi 30 dolara aldı oyunu elleri görebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-yLHz87swcSY/T4w7pxfaU6I/AAAAAAAAZP4/_y_WODNprFk/s640/RUNE_hands.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Xaenin said: Arkadaşlar aranızdan kaç kişi 30 dolara aldı oyunu elleri görebilir miyim? isedim ve daha yikamadim ellerimi, el ele tutusalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 benimki de verilmiş ama araldan almadım. 167tl ye geldi. aynı iş pepsi kod fln olmadan ib de. pre orderın bi anlamı yokmuş kısaca fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://i.imgur.com/T25a0Xr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hmmm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=GEEmz5Jh6i0 eğlenceli sdjkdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Hoh internetten nerden alirim diye ararken, Prizma Market'e gordum. Bildigin super market. Finlandia vs. Baltik ulkelerinde var. Domates almaya gittim, 60 euro'ya GTA5 aldim marketten. 23:00 e kadar acik isteyene alayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 aldığınız physical copy'den hangi kodlar çıktı? serial, online kod falan çıkmadı di mi? Sadece atomic bilmemne dlc kodu çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Evet bana o çıktı da heralde ülke muhabbetinden dolayı çalışmadı TR PSN'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kK5AKvDrymk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 800 milyon dolar para yapmış oyun 24 saatte. En çok satan GTA ve Take-Two oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kod falan cikmadi ya. Cd'yi koydm calisti. Cd Key Kod falan var sanmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 800 milyon dolar 13-15 milyon satılmış oyuna denk geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lPYmvOOVclQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://i.imgur.com/PbiI9uP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dün kadıköyden spotçulardan aldım. akşam bi taraftan cs oynarken bi taraftanda gta oynadım. başım döndü renkler çok canlı kaldırmadı kafam. yaşlanıyo muyum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bi yandan cs bi yandan gta oynadığın için olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oh be geldi sonunda bilmiyordum içinden harita vs çıktığını hoş bir sürpriz oldu. zeplin için kod da çıkmış. cd kutusu açılmış ama önceden sebebini anlamadım. heralde sorun çıkmaz. çıkarsa fena patladım fsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar