Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ahmedinejad said: meanwhile in japan http://t.co/tiIY5wJG asdfsdfas japonlar cok aci cekti ama nuke derprem tsunami vs derken adamlarim yasama sevinci kalmadi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bu atkıları da teröristlerin boynunda görmeyelim 2-3 hafta sonra? İnşallah düzgün dağıtılır. Gerçekten atkı bere yapılacak en iyi yardımlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Seele said: ahmedinejad said: meanwhile in japan http://t.co/tiIY5wJG asdfsdfas japonlar cok aci cekti ama nuke derprem tsunami vs derken adamlarim yasama sevinci kalmadi valla. said: 5 yaşındaki bir çocuğun "Ganbatte Türkiye (Başar Türkiye)" notu posta kutusuna atılan zarflar arasında en çok dikkati çekenlerden. seviyorum ya su adamlari ahahahahah. SUGOI SUGOI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kesinlikle insan ırkından değil ya Japonlar. uzaylılar insanları genetik olarak yaratıp dünyaya bırakmışlar , bu japonları başımıza göz kulak olsun diye dikmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 belkide japonlar uzaylıları diğer galaksilere göz kulak olsun diye yapmışlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 dusuncelihayvan said: 33 hn 531 plakalı ford connect marka bir araç gelip, gelen yardımları doldurup gitmiş. Tv den falan görülmüş herkes şikayet ediyor şimdi. abi ztn yardımlara gidenlerin cogu depremzede değil.çakal çukal tayfa yardım yogg diye çullanıyor kamyonlara. devlet ne yardım etmeyi biliyor.halk yardım almayı. depremzedeleri tespit edip versenize adam gibi.kapış mantıgıyla yardım mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 dusuncelihayvan said: bu atkıları da teröristlerin boynunda görmeyelim 2-3 hafta sonra? İnşallah düzgün dağıtılır. Gerçekten atkı bere yapılacak en iyi yardımlardan. Teröristler bu yardımları çalip gider de aylar sonra terorist olulerinde bu malzemeler bulundugunda devlet yardim sahiplerine yardim ve yatakliktan dava acarsa cok komik olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 devlet zaten yardım yapıyor teröriste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 öehh!! Giden yardımların arasında kolilerden g-string, prezervatif, deniz şortları parmak arası terliklelr falan çıkıyormuş. Millet kullanmadığını atıyormuş koliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 japonların ne teknolojisini ne ahlakını alamadık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 istanbul ve cesitli illerin belediyelerinden gonderilen yardimlari van belediyesi dagittirmiyormus. verin biz dagiticaz yardimlari diyip aliyorlarmis. neden acaba. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 pkk ya veriyolar ondan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 van belediye başkanı hapis cezası almış ve hala başkan devlet buna bişey yapması laızm http://www.van.bel.tr/index.php?action=haber&haber_id=846&kat_id=43&dil= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bölge lideri gibi davran. 7.2 deprem bir şehrini dağıtmaya yetsin. Ülkeler yardım teklif etsin, asi çocuk gibi reddet. İnsanlarına yardım etmeye yeteme. Ülkelerin yardımlarını, yetememiş bir asi çocuk olarak kabul edeceğini duyur. Burası Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/planet/19087982.asp Japonlar baya yardım etmiş. okumadan direk yazarsam böyle olur sevgili patidaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bugüne kadar 40 milyar liraya ulaştığı tahmin edilen deprem vergisinin akıbeti açıklanmıyor. 7 milletvekili konuyu Meclis’e getirdi, sadece iki önergeye üstü kapalı cevap verildi. Marmara depreminden sonra ‘’Bir kereye mahsus’’ denilerek konulan ancak 12 yıldır kalıcı hale gelen ‘’Deprem Vergisinin akıbeti’’ merak konusu oldu. Vergiden toplanan gelirin bugüne kadar 40 milyar liraya ulaştığı tahmin ediliyor. CHP milletvekilleri Ensar Öğüt, Ahmet Ersin, Berhan Şimşek, Hüsnü Çöllü, Yaşar Ağyüz, Tanju Özcan ve Atilla Kart, 2003 yılında bu yana konuyu TBMM’ye taşıdı ancak tatmin edici bir cevap alınamadı. 1999 Marmara depremi sonrası, ek gelir, ek kurumlar, ek emlak, ek motorlu taşıtlar ile özel iletişim ve özel işlem vergisi getirildi. 2003’de diğer vergiler kaldırılırken, Özel iletişim vergisi kalıcı hale geldi. 2011 itibariyle deprem vergisi olarak toplanan paranın, 40 milyar liraya ulaştığı hesaplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Biri deprem vergisi mi dedi? Reji kafayı çiziyor "zorunlu oldu" dendiği anda. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Merak etmeyin birazdan ericcantona,balon,napolyon falan gelir. E yardım edildi ya daha ne istiyosunuz!!11!!1! demeye başlarlar o parayı kullandılar işte yardımda tokide heryerde halka yardım ettiler halkı kalkındırdılar halkı yücelttiler halk şuan şampanya içiyor farkında degilsiniz demeye devam ederler sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Depremzede olmasak yerdik o lafları ama geçelim bunları.Yalova çınarcık mağdurlarına yardım mı edildi, karton sigara,popkek sonrasında alt yapısız prefabrik evlerde kalındı yalova çınarcık yolu üstünde daha sonra zorla atıldı millet araziden :) but noooo nothing happened Van got more sad story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 İnsan oğlu kuş misali 17.30dan vandan hareket ettim 20.00de behzat amirim ile galadaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 başbakan çıktı açıklıyor. ulan sırf şu depremi halletsin koyu akpli olucam. anlattıkarı güzel ama umarım yine lafta kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Gerçekten güzel yardımlar yapıyorlar ama bir çok yerden. Bazı şeyler geri gelmeyecek olsa da yine de sevindirici. En son da İş Bankası, Van 100. yıl Uni. için öğrenci yurdu yaptırma kararı almış. Fazla da sesleri çıkmıyor, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Yeşil inşaat da 100 tane ev yapacakmış. Bunlar güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DUXOTO1ewDc?feature=oembed" width="459"> uvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Rewendor said: Bir okuyun: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25901501 Gerçekten muhteşem, okunduğunda göz dolduran mesajlaşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar