OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 oturdum wotunu okudum ve meh diyorum. Bone said: kameraları buluyorsun, patlatıyorsun, ama kaç kamera olduğu kaçını patlattığımızı yazmıyor mesela. illa oyun yapımcıları elinden tutacak bin tane waypoint koyacak değil mi? press x to finish değil işte mis gibi lan acaba deyip tekrar kontrol ediyorsun. Oyun sana yardımcı olursa ne anlamı kalıyor oyundaki en güzel özelliği yazmamışsın CoD&BF bebeleri yüzünden hayatımıza giren adamı vurduğunda yha isabet ettim mi acaba ya çok sefilim dedirten beyaz hit/damage marker "X" yok. Bu direk +35 puan verir bir FPSye bana göre. yapay zeka ve silah çeşitliliği konusunda haklısın. Ama mermi konusunda cıx. Mouse 1 kırmazsan yere düşen lootlarla birlikte çok güzel yetiyor. pff o değil de her map 8 kez ölüyorsun ... aaa pardon karıştırdım asf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 oynayan var mı şuan? geleyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 her map 8 kez ölen silph lan ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 her map değil lan bi o caddeli son anda patladığımız mapte 8 kez öldüm amma aynı zamanda en fazla npcyi de ben kestim her map, bavulun içine girip saklansam ölmem tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 kurşun yetmiyor ki lan bana, açgözler gibi dalıyorsunuz her loota. levelım da yok ki extra ammo gibi özellikler halen unlocked. bi shotgun açayım da çok rahatlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 kuek oyna boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hehe görmüyormusun arada adamaların yanına sprint atıp geliyoruz mermi almak için :) Ben adamı vurduğumu uçan şapka/kasklarından anlıyorum. Oyun gear eksikliğinden ilk başlarda baya zor geliyor da bir kaç silah vs. açtın mı rahatlıyorsun. Mermi her zaman sıkıntı. Oyun eğlenceli. Adamı uçakla kaçırmalar, helikopterle kasa çalmalar Hollywood filmlerini aratmayacak senaryolar var her mapte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Silphatos said: kuek oyna boşver gel shotgun açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 topla takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bu oyun güzel ya. Ama daha bol görev lazım. Sürekli aynı yerde dönmek baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 benim öğrenesim var şu oyunu. aldım aylardır yatıyor nadasta. atarsanız dürtün steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 az önce ilk defa oynadım. co-op eğlenceli her zamanki gibi ama sp oynanmaz. ona göre alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bide herkes konuşsa daha iyi olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 indirimden yararlananlar veya kenara koyup unutanlar şimdi coop vakti. steam id : cemposta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben oynayabilirim, aldım ama hiç oynamadım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 CthuLhu ile yarın akşam diye konuştuk bakalım eklesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ok bende indiriyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bende gelebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tam beklediğim gibi çıktı dlc'i de çaktım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 cart'a koydum almayı unuttum akü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 DarKRideR said: cart'a koydum almayı unuttum akü,Amazon'da hala 5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gelir ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 amazonda 5$ alsam mı diye düşünüyorum da. wolfpackde almak gerekiyor mu 3$ o da? of nefret ediyorum şu dlc davasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yok, zaten base seni en az 200 saat idare eder sürekli oynarsan. pub baıyo ama arkadaşınla falan oynaman lazım zevk almak istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kikoskia ve helloween ile payday http://www.youtube.com/watch?v=F1pDT80UW7s bundan iyisi ammoniac lathspell jahrein ile oynamak diye tahmin ediyorum. (silphatos olmasın ama, o konuşmuyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar