barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kolaya alıştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 evet ya kola baya zararlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 LÜTFEN http://pikof.com/di/E358/its-time-to-stop-posting.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kaç tür ölüm tehlikesi atlattılar sayabilen oldumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 "adam pisliğin teki çıktı rıza baba" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Saeros said: başrolde kameraman var bence gizli özne gibi Hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 blackhavvk said: kaç tür ölüm tehlikesi atlattılar sayabilen oldumu. götlerinde c4 patladıydı bi kere (gerçekten götlerinde, sandalyenin altına kurmuşlar sdfg), hiçbiri ölmedi top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Kaç adam pisliğin teki çıktı sayamadım. Rıza baba da sayamamıiştır kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Warhero said: Aluriel said: polisiye bir dizi arıyorum yeni başlamak için. tavsiye edermisiniz bunu? Yüzlerce bölüm izlemeye katlanabilirsen olur. CSI 14. sezona girmiş, ondan çok bölümü vardır bu dizinin. trt 1'de yayınlanan csi miami çogzeldi mesela. türkçe dublajını da adam gibi adamlara yaptırmışlardı. olsa da izlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 game of thrones u bırakıp bunu izlemeye davet ediyorum herkesi, orjinal en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mc_Lovin said: Warhero said: Aluriel said: polisiye bir dizi arıyorum yeni başlamak için. tavsiye edermisiniz bunu? Yüzlerce bölüm izlemeye katlanabilirsen olur. CSI 14. sezona girmiş, ondan çok bölümü vardır bu dizinin. trt 1'de yayınlanan csi miami çogzeldi mesela. türkçe dublajını da adam gibi adamlara yaptırmışlardı. olsa da izlesem. trt'de muthis dublaj sanatcilariyla hazirlanan ve "kanit pesinde" olarak yayinlanan csi, csi: las vegas; yani ilk csi'ydi. gil grissom (nam-i diger "bugman") karakteri basroldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Sparkcaster said: game of thrones u bırakıp bunu izlemeye davet ediyorum herkesi, orjinal en azından Hahaha sapsal sey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 asdffsa benim mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Durumu kritik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 yapma....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GbvddJY3klM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Diziden çıkarsa gg olurlar ya, adam tek komedi unsuru dizinin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 BEYLER RIZA BABAYI VURMUSLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 o sezon finali neydi öyle be :( ps: o patlamadanda kurtulurlarsa mesih olmaları muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Helal Maiv..cidden helal. Arka Sokaklar sezon finali tartışabilecek kaç kişi var ki şu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 cok iyiydi sezon finali cidden 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Hepsi saclari bozulmadan kurtulur, merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 İngilizce alt yazısı çıksa keşke de izleyebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bu dizinin başarısının sırrı Kanal D'nin tekrar bölümlerini ana haber bülteninden önce yayınlamasıdır. İşten eve geliyorsun tv'yi açınca bunlardan başka birşey yok çoğu kitle için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Alakası yok askerde tüm erler/komutanlar izliyordu amk bi bu bi survivor hemde ağzından sular akarak birde samanyolu mu kanal 7 mi bi kanalda bi yüzbaşı vardı immortal, "bişi tepe"ydi sanki adı hatırlayamadım ama nasıl izliyorlar sanki got, wire falan izliyorlar amk.Reklamları geçmiyordu lan çevirmiyorlardı kaçırırız diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar