forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_1l_lDej3kl0/S-1EHosO03I/AAAAAAAAAII/UnXDAPJxklQ/s1600/arkasokaklar.jpg http://www.imdb.com/title/tt0845088/ Gamze geri dönmüş111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 geri döneli bi olmuştu, çocuk bakıyorlardı felan, sonra boşandılar gitti mi noldu takip edemedim. Şevket Çoruh'u çok seviyorum o yüzden izliyorum diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hayırlı izlemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Şevket Çoruh ziyan oluyor farkında değil, Memati bile kendi başrolünü çekiyor, bu adam ziyan oluyor burada 10 yıldır inatlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi memur gibi oldular artık neden düzenlerini bozsunlar ki... yalnız şuna diikakt ettim kimse izlemiyor sözde ama akşam eve gelindiğinde yemek yerken herkesin televizyonunda açık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Gamze Özçelik hem Fatih'te hem bu dizide mi oynuyor? "Tatar Ramazan" said: Şevket Çoruh ziyan oluyor farkında değil, Memati bile kendi başrolünü çekiyor, bu adam ziyan oluyor burada 10 yıldır inatlan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://img211.imageshack.us/img211/4671/90709167kk7.jpg şu kız büyüdü serpildi biraz daha devam ederse dizi teyze olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: Şevket Çoruh ziyan oluyor farkında değil, Memati bile kendi başrolünü çekiyor, bu adam ziyan oluyor burada 10 yıldır inatlan. para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 devlet kadrosuna alsınlar ya. müdürlükten falan emekli olurlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 yalnız şu dizi şuan hala çevriliyorsa kesinlikle yayın saati mucizesidir. ulan dizinin tekrarlarını öyle bir zamana koyuyorlar ki o saatte izleyecek hiç bişi olmuyor. sırf arkada görüntü olsun falan diye arka sokaklar açık tutan kaç milyon insan vardır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 veletler abi olmuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi denk geldim mi gayet oturup izliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 polisiye bir dizi arıyorum yeni başlamak için. tavsiye edermisiniz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bazı bölümleri filler ama izlenmesi gereken bi film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bu filmi duymuştum, polis karısına yalan söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 gamze'yi niye öldürmüşler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Boşandığı adamla aynı dizide evli rolü yapıyordu hala ve sultan olmak istemiş, öldürtmüş kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Aluriel said: polisiye bir dizi arıyorum yeni başlamak için. tavsiye edermisiniz bunu? Yüzlerce bölüm izlemeye katlanabilirsen olur. CSI 14. sezona girmiş, ondan çok bölümü vardır bu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 7 yıl borumu , bizim keko polislerde bunları izliyerek büyüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Tum kadrosunun figuran oldugu tek dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 başrolde kameraman var bence gizli özne gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ciddi ciddi boyle bir konu mu var ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hep bunlar yanlış beslenmeden doktor hanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Beyin hucrelerinize yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar