ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben de ulaşamıyorum kocaman ellerimle. ulaşmaya çalışınca telefon elden kayacakmış gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yaratici cevaplariniz yok gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ortasindan kavrican telefonu, dort parmak telefonun arkasinda ortalicak sekilde dagilicak, alta dogru yogunlastirirsan parmak dagilimini, yetismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o değil de her seferinde arka cebime koyup unutup üstüne oturucam diye 3.5 atıyom.. öle bişey olsa götümü keserim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 1.78 boyum var sdfs büyüyünce belki uzanır ellerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 turlu turlu huyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 napalım samsungun canı sagolsun ARTIK BENDE HERKES ELİNDE AYFON KELİME AVI OYNARKEN ONLARA KATILABİLİCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 1 hafta önce Swiftkey keyboard yükledim, mis gibi oldu. Artık otobüste biryere tutunurken diğer tek elimle kolaylıkla mesaj yazabılıyorum. Yihuu. Alışınca acayip iyi oluyor zaten program. Hiç özen göstermeden, ultra hızlı klavye kullanarak cümlelerimi yazabiliyorum. En güzeli ise zamanla sizin yazış tarzınızı öğreniyor ve klavyede yazmadan bile cümle kurmaya başlıyorsunuz. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Hem bunu hem de swype ı kullanan biri var mı? Arada fark var mı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Red said: abo micro sim card almaya gittim bide 12 tl bayıldık iyimi sdfs köntör gönderim mi panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 telefonla ilgili son çözemediğim konu arka planda çalışan geyikler örnek veriyorum 1 uygulama açayım bellekten kapatırken 24 uygulama kapatıldı diyor.hepsi birbirini mi tetikliyor nedir.heer seferinde bunla mı ugrasıcam ayrıca gogıl maps falan baktım devamlı arkada calısıyor.bunları tamamen kapatmanın yolu yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Home tusuna basılısı tutup recent app'leri görebilirsin. Açtığın uygulamanın bir quit'i varsa basmaya özen göster. Fakat arkada uygulama açık kaldı diye de endişe edecek bi durum yok. Bırak çalışsın. Pilde ya da performansta bir kayıp olmuyor. Android gerektiğinde kapatıyor onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ya son 2-3 gundr dikkat ediyorum msj geldgnde bazen msj sesini tam calmıyor, whistle ayarlı mesela. ıslıgı yarida kestgi fln filan oluyor denk gelen oldu mu hic ? bide bu hep olmuyor 10 msj'da 1-2 max ayarladan bsyi yanls mi yaptm die kurcaliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aga bi foto çekiosun %1-2 sarj gidiyor nasıl iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ekime kadar bekleyin ya da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 applev0dka said: ya son 2-3 gundr dikkat ediyorum msj geldgnde bazen msj sesini tam calmıyor, whistle ayarlı mesela. ıslıgı yarida kestgi fln filan oluyor denk gelen oldu mu hic ? bide bu hep olmuyor 10 msj'da 1-2 max ayarladan bsyi yanls mi yaptm die kurcaliorm :D o whistle ayarlıyken bende de oluyordu. değiştirdim şimdi başka kullanıyorum sırf bu yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 applev0dka said: ya son 2-3 gundr dikkat ediyorum msj geldgnde bazen msj sesini tam calmıyor, whistle ayarlı mesela. ıslıgı yarida kestgi fln filan oluyor denk gelen oldu mu hic ? bide bu hep olmuyor 10 msj'da 1-2 max ayarladan bsyi yanls mi yaptm die kurcaliorm :D Bende mesaj gelince hiç uyarmıyor (whistle falan ayarlı) ne yaptıysam olmadı artık mesaj gelince mavi led ışığı yanıp sönüyor ordan anlıyorum nasıl çözümü varsa söyleyin bende çözeyim telefoncuya götüremedim bi türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 whistle bende de bozuk ama şöyle, bi kişiyle eğer 20-30dan fazla mesajım varsa zil sesi yarıda kesiliyor. onun dışında hep tam çalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Whistle'ı değiştirdim yinede çalmıyor ne sorun olabilirki whatsupta falan çalıyor oysa ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ayarlardaki ses düzeyindeki ayarlar ne durumda, baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hepsi %80 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şöyle hataları gördükçe stiv in iskeleti mezarında gülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 DadashNik0F said: whistle bende de bozuk ama şöyle, bi kişiyle eğer 20-30dan fazla mesajım varsa zil sesi yarıda kesiliyor. onun dışında hep tam çalıyor.. aynen net sundan dolayi, hatunla msjlasırken yarida kesilio ses, baska birnden msj gelnce tam calıyor whistle ile ilgsi yok sanrm, arada msj kutsunu bosaltmk gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Esh said: şöyle hataları gördükçe stiv in iskeleti mezarında gülüyo. Düzelttim sebebi cehaletmiş. Bildirim diye bi toggle varmış o kapalıymış açtım cillop gibi geliyor herşey. ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mayhem said: o değilde 0ne sayesinde bir flip cover aldım üf süper oldu alet ha ben yapıcam seni süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar