Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Of ayfon almayip sefil olanlarin gozyaslarindan forum yaptilar xda developers diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sende guru olcan, almadan önce demedin alma diye. Bu hallere dusurdun beni afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Korax said: sabonis said: oturup 10 tane 0.5 mm'lik vida mı sökücem rakı masasında. veya hatta onu geçtim otobüste falan dshufdhasufh 3 tane :) abi kac kere batarya degistiriyoruz sanki. 1.5 yilda 2 yilda zaten telefon degisio. Konusulmustu bunlar konularda bi dunya. Neyse yau, tercih meselesi illaki :) dışarda diyorum. incecik pil, cüzdanda taşıyorum ben. bütün gün dışarda olacaksam, çat çıkarıp %100'lük pil koyuyorum içine. yap bakiim rakı masasında hadi göreyim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yaptı sanki edit: edit geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Black_Lupin said: Film izleyebildiginiz gun gelin ayfoncular yada batarya değiştirme icadiniz olunca şaka maka bi iphone kullanıcısı olarak aradığım şeylerden biri bu. madem pil gitmiyor, alırsın incecik pillerinden üç tane, bittikçe değiştirirsin. iphone'da pil bittiyse harici şarj bağlamak dışında hiç bi opsiyonun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 neyse baktım olacak gibi deil bastim formati totalde 10dk içinde hersey bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Benim hatun bunu son sürüme yükseltmiş. Kamerası çalışmıyormuş güvenlik ilkesi gereği kamera çalışmıyor diyormuş. Var mı bunun çözümü acilinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 biri bana şu ikisinden hangisini almam gerektiğini söylesin pls s3 mü? s4 mini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Neyse sd kartı çıkarıp takınca düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Nako said: biri bana şu ikisinden hangisini almam gerektiğini söylesin pls s3 mü? s4 mini mi?Ben de merak ediyorum bunu. Bi de siyahı en ucuz şurda var http://www.teknolojix.com/samsung-i9300-galaxy-s3-cep-telefonu-fiyat-black Güvenilir mi bu site? Sonra bi sorun çıktığında kırk takla attırmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 6 ay önce 1,100 e aldım. Hala 1,100-1200 civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Nako said: biri bana şu ikisinden hangisini almam gerektiğini söylesin pls s3 mü? s4 mini mi? samsunk alma diyoruz hala s3 s5 diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Samsunk alma diyonuz da ne tavsiye ediyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Htc al, xperia al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 xperia z,htc one yada biraz bekle nexus 5 fakirsen nexus 4 ben değişiklik istiyorum diyorsan lumia serisi de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Htc'nin tasarımı, Xperia serisinin de dokunmatik hassasiyeti kötü. Google noobluk etmeyip Nexus'un 32gblik versiyonunu çıkarsa kesin alırdım. Neyse Nexus 5'i bekleyecez heralde. Ne zaman açıklayacaklar çıkış tarihini? Bi de bu Nexus 5 saf Androidle gelecek dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 çıkış tarihini bilmiyorum ama evet saf android olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Yeni konu mu açsam bilemedim. S3 Kullanıcılarını bekleyen BÜYÜK tehlike: Dinleniyorsunuz asdf https://www.facebook.com/gokhan.ozcetin.14/videos/1064921713537452/?permPage=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 NFC chipi sökmüş salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 samsung topiginde herkes samsung alma demis aljsdjlasdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Auril said: NFC chipi sökmüş salak şöyle resimli falan gösterelim de, burda da var tonla samsung hater, millete yayıp artislik yapmak isterken rezil olmasınlar. http://cdn2.ubergizmo.com/wp-content/uploads/2013/03/galaxy-s4-nfc-battery.jpg http://www.etradesupply.com/blog/wp-content/uploads/2013/08/Galaxy-S3-battery-with-NFC-connector.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar