Law Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Black_Lupin said: yeni aldım i9300 S3 android 4.1.2 olarak geliyor şuanda kendi external yüklediğim swiftkeyboard whatsapp shazam gibi app ler fakat bana feci yavaş geldi.. şimdilik telefona alışma sürecindeyim birde micro sd siparişi verdim alet geldikten sonraki 1 hafta içinde kesinlikle root edip bi rom altıcam çünkü bu şekilde anne modunda çalışıyor olmamış kısacası. stabil olması olayına katılmıyorum hiçte stabil değil. ama telefon cidden über. tasarımıyla malzemenin yapısıyla ve verebildikleriyle nexustan falan daha iyi. Aynen telefon o kadar da hızlı değil (4.1.2 stock hali), rehberin açılması bazen 2 saniye sürüyor, iphone 5 i var arkadaşın bariz daha hızlı menulerde gezinme olsun, uygulama açma olsun vs. Bu hali bana yetiyor 1-2 saniye geç açılması erken açılması sorun değil ama telefonun gerçek potansiyeli için rom yüklemek lazım, yani izlediğim birkaç cm10 yüklü s3 videosunda öyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Evet kesinlikle makina sahip olduğu potansiyeli kullanmıyor stock rom ile.. Stock olarak kullanırken neredeyse tüm servisleri durdurdum. Şuanda ortalama günlük kullanımda şarj 2gün gidiyor ancak gereksiz tüm işlemleri bu haliyle kapatmak imkansız eğer koraxhanın yüklediği tarzda bir rom yüklersem çok işlevsel olacaktır. Hala default olarak kullanıyorum. Bu son dönemde yaşadığım kablo problemi sayesinde gatanti ve muamele olayınıda görmüş oldum baya sıkıntılı bir süreç şayet birşey olursa. Kablo değişikliği talep ettim aldığım yerden komple makinayı istediler. Eğer uygun görürseniz kablo değişimi yaparız sncak garantisi biter dediler bayaaaa sıkıntı kısacası. Rootlamadan önce bisüre kullanmak lazım sman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Gece rootladim makinayi gayet super hizlandi flan filan yalniz appleri yedrklemedim simdi play store Dan indirmeye calisinca zaten yuklu gibi gosteriyo yokmu bunun big cozumu? Tekrar lndirmek istiyorum google play due dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 gözükür bida tıkla installed yazan yere yüklesin, önemli dpeil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yok abi yuklemiyo tus gri gorunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 browserdan açtığı zamanda mı aynı şeyi yapyıyor ilginc, bende rom değişince arada kalan applar vardı bir daha install diyordum yüklüyordu. olmadı relog at playstorea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Abi bir yükleyemedim gitti şu CM 10 rom. Sürekli hata veriyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Şuan stock rom var üzerinde. Şunu anneye anlatır gibi anlatacak bir babayiğit yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ben rootlayıp rom manager appını kurum ordan cwm kurup ordan sonra cwmden herşeyi rahatça halletmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Rom dosyasını nereden indirdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://get.cm/?device=i9300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 eyvallah dostum ben kendim dosyaları indirip yapmaya çalışıyordum. Rom Manager yükledim kendisi yaptı herşeyi. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 farklı romları denemek istersen clockwork recoveryde kur bence, çok rahatlık. rom manager kurduruodu galiba zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Evet kurdurdu kendisi. Valla kurtuldum bir ton Samsung ıvır zıvırından en çok ona seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 4.2.2 sürümünde google sopa bağımsız Official değil o yüzdendir komple bir paket olarak indirdim güncelledim oldu sıkıntı yok şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Modu yukledikten sonra gapps yukledin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 S3 aldım ben de. şimdi samsungda garanti olayları nasıl oluyor? custom rom yükleyecem ama geri dönüşü (garanti için) var mı? bir de temiz ve hızlı bir rom önerisi? slimbean kullanıyodum eski telefonda ama zırt pırt güncelleme çıkarıyor eleman sinir olmaya başladım(her seferinde de full wipe diyo paşa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 slim'in haftalık güncellemeleri var da kapatabilirsin stabil bi versiyondan sonra, stabil versiyon yoksa zaten hiç yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 telefona henüz bir şey yapmadım. bekleme modunda bataryada sıkıntı yok fakat telefonu kullanmaya başlayınca pili hızlı sömürüyor gibi geldi. sebebi hakkında fikri olan var mı? ekran parlaklığı otomatikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 slim süper stable 7.0 için bekliorum 6 var şuanda stable, cm10.1 bir stable çıkmadı note 2'ye hep nightly slim o yüzden en iyi bence 6.0 için konuşuyorum. 7 mükemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 valla telefona custom rom kurmak istemiyorum bir süre. belki daha sonra. şimdilik sadece rootladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu nightly cm 10 rom biraz fazla şarj götürüyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Telefona slim bean kurdum ama telefonu kullanırken pil çok hızlı tükeniyor. Neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 betterbatterystats ile kontrol et bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu sıra telefonun şarj olmasında bir problemim var 1 gün sürüyor tamamen şarj olması bir fikri olan var mı konu ile alakalı ? kullanırken korkarak kullanıyorum telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 pil patlamış olabilir belki? bi de usb değil prizden yapıyon di mi. gerçi usb bile olsa 4-5 saatin yukarısı saçma biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar