pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 menteş mi okuyon qeqe hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 darkwingduck said: Cok tatlisin ^^ 20 gunde bok ettin. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Nasıl da gittin ama. Çok güzel gittin lan. göt gibi bırakıp gittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ona küçük budalalıklar yap kör biteviye sığlık bunu gerektirir topraktan müptezellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 seviyom. mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Numarani kaybetmisim ya, atsana bana ozelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 360 saat boyunca oynadığım sürede karşılaştığım en yavşak adamsın ve tabi ki bir arapsın. hayır da, "komşun 201 level ptera'mı öldürmüş" diyerek adamın base'ini giganto ile yokettin tamam. benim base'imden ne istedin allahlı. bak allahsız demiyorum sana. allahsız olsan yapmazdın. isis misin birader? niye haftalarca uğraştığım, özene bezene her bir duvarını boyadığım güzelim evimi yıkıyosun. şerefsiz. yumurta vardı lan dolapta. kız arkadaşımla hatchliyoduk. 208 lvl t-rexti anası babası. perşembe derslerimiz olmadığından oturup yetiştirecektik biz o trexi. ona yuva yapacaktım. ama sen ne yaptın? benim gibi serverda herkese elinden geldiğince yardım etmeye çalışan adamın geldin evine gigantoyla girdin. arapsın diye illa ara sıra ALLAK AKBAR diye bağırıp bişeyleri kırıp dökmen gerekmiyor. bütün server fransız idi. bir müslüman sen ve kabileden birkaç adam var idiniz. ve de müslümanlığını yaptın. ondan sonra gelip yıktığın yerde gezerken WHY DID YOU DO THIS? diye konudan girip, ilerleyen dakikalarda WHERE ARE YOU FROM? diye sorduğumda verdiğin SAUDI ARABIA cevabına OF COURSE. HOW FUCKING TYPICAL diye karşılık verince ben shit talk yapmış oluyorum. shit talk tabi ki yapacağım bre deyus. bre zebani. shit hakkında shit talk yapacağım tabi ki. mesela bazen tuvalete öyle bir sıçarsın ki aklın durur. ondan "shiiiit" diye tepki verirsin mesela. sonra beynin çark eder durumu. "hehe, literally" diye gülersin, kikirdersin havaya yükselen acı baharatlı koku eşliğinde. çünkü shite shit demişsindir. anlıyon mu? anlamıyon. steam profiline de çok güzel bi not bıraktım zaten. bütün server online iken drama çıkarıp islam is cancer diyerek fransızlara da kötüledim seni ve kabileni. çoluğun çocuğun ölsün azez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 hangi oyun lan bu asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Ark galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Ohooo base i yıkılan bu kadar curse atıyorsa bizim pati tayfası olarak 3 ayrı türden kanser olmamız gerekirdi şimdiye. Serveri terorize ettik agafaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Tabi bunlar yerine gore guzel hadiseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 günaydın elhamdülillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 TheRiverBelow said: 360 saat boyunca oynadığım sürede karşılaştığım en yavşak adamsın ve tabi ki bir arapsın. hayır da, "komşun 201 level ptera'mı öldürmüş" diyerek adamın base'ini giganto ile yokettin tamam. benim base'imden ne istedin allahlı. bak allahsız demiyorum sana. allahsız olsan yapmazdın. isis misin birader? niye haftalarca uğraştığım, özene bezene her bir duvarını boyadığım güzelim evimi yıkıyosun. şerefsiz. yumurta vardı lan dolapta. kız arkadaşımla hatchliyoduk. 208 lvl t-rexti anası babası. perşembe derslerimiz olmadığından oturup yetiştirecektik biz o trexi. ona yuva yapacaktım. ama sen ne yaptın? benim gibi serverda herkese elinden geldiğince yardım etmeye çalışan adamın geldin evine gigantoyla girdin. arapsın diye illa ara sıra ALLAK AKBAR diye bağırıp bişeyleri kırıp dökmen gerekmiyor. bütün server fransız idi. bir müslüman sen ve kabileden birkaç adam var idiniz. ve de müslümanlığını yaptın. ondan sonra gelip yıktığın yerde gezerken WHY DID YOU DO THIS? diye konudan girip, ilerleyen dakikalarda WHERE ARE YOU FROM? diye sorduğumda verdiğin SAUDI ARABIA cevabına OF COURSE. HOW FUCKING TYPICAL diye karşılık verince ben shit talk yapmış oluyorum. shit talk tabi ki yapacağım bre deyus. bre zebani. shit hakkında shit talk yapacağım tabi ki. mesela bazen tuvalete öyle bir sıçarsın ki aklın durur. ondan "shiiiit" diye tepki verirsin mesela. sonra beynin çark eder durumu. "hehe, literally" diye gülersin, kikirdersin havaya yükselen acı baharatlı koku eşliğinde. çünkü shite shit demişsindir. anlıyon mu? anlamıyon. steam profiline de çok güzel bi not bıraktım zaten. bütün server online iken drama çıkarıp islam is cancer diyerek fransızlara da kötüledim seni ve kabileni. çoluğun çocuğun ölsün azez. https://www.youtube.com/watch?v=xzpndHtdl9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 http://i.imgur.com/Hey3dNl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Mutluluktan uçma hissi yaşarken nasıl bir anda bu kadar değersiz hissettirebiliyorsun hayret ediyorum. Dengem bozuldu artık. Devam etmek herşeyi düzeltecek mi yoksa daha mı kötü hale getirecek hiçbir fikrim yok. Keşke elimde bir sihirli değnek olsa da bizim için kullanabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 senin yuzunden tas gibi hatunu ektim salak kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ya neden aramıyorsun? = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 sevgili olalım mı?(üsttekine değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 insallah alttakine de degildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bunu belirtme geregi duyduguna gore onceki mesaji masa'ya hitaben yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Metin abi ne yaptın nasıl bir andropoza girdin, sen böyle değildin, koskoca adamsın kendinin fotoğraflarını çekip çekip koyuyorsun anlmasızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 iyice mala bağladınız diyeceğim olmayacak, yıllardır aynı tas aynı hamam. sizden ne köy olur ne kasaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Nefes almak icin sehir degistirmeye basladim. Tehlikenin farkinda misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar