Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ya evet basta sanki wildstarda targetleme olmayacak terra vari bir sistem olacak diye okumustum ama settingsdekiler gercekse daha bir wow vari gibi duruyor. ama hepsinde pve icin diye ibare var tabii pvp de gecerli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kullanmadım valla hiç o özellikleri. normalde ability kullandığında kendin hedef alıyorsun (büyünün range ve alanı belli, sen mobu o alana sokuyorsun). melee'de kendin pozisyona getiriyorsun vurması için. otomatik olarak herhangi bir pozisyona getirme veya yaklaşıp - hedef alma görmedim. server açıldığında optionsdan aktif edip bir deneyim. kombatı genel itibariyle wow gibi değil ama onu söylebilirim. positioning ve movement çok önemli. level kasarken bile. mobların abilityleri baya acımasız vurduğu için sürekli dodgelamak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 baktinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 sabah girdim çıktım da aklıma gelmedi ya, bir sonraki girdiğimde bakayım yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kısmetse bu hafta sonu da Wildstarı patlatıcaz stress invları gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Beta key olan varsa talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Wildstar lobisi çok güçlü yalnız. Yedirtmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Fazladan keyi olana talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Kanuni said: ya evet basta sanki wildstarda targetleme olmayacak terra vari bir sistem olacak diye okumustum ama settingsdekiler gercekse daha bir wow vari gibi duruyor. ama hepsinde pve icin diye ibare var tabii pvp de gecerli degil. http://i.hizliresim.com/w1EGpD.jpg Combat tabın altında Bahsettiğin kısım - en üstte resimde. Kullandım , Şahsi fikrim - PVE de kullanışsız buldum. Tank durumunda sakat buldum. Belki DPS veya Healer OYnayanların işine yarayabilir. Ama oda cok değişkenlik gösterir bence Özellikle Move to Target ve Auto Face Targetin Altında olan -Lock to Target Kullanılmamalı diye düşünüyorum. Başında 3 mob varken ve sen bir tanesine targetli iken, diğer ikisi dibine girince o hengamede kaçaym diyorsun, Sen range lerinden den dodge yaparak çıkmışsın, Ama Karakter Targete Lock olmuş , Move to Target le birlikte koşarak gene ortama ya Allah Bismillah diyerek balıklama dalıyor. Auto Face to target bile ,başka bir yere bakman gerekirken o combatın curcunasında sen engelliyor. tabi şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Beta keyi fazla gelen varsa ben de talibim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Saolasin quo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Yok degil mi fazla key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Key buldum bende valla. Cuma günü gece bakacağız inşallah. Bu arada targeting olayı beni de düşündüren bir durum. Esasında menudeki şu seçenekleri bir denemek lazım. Quo yazmış ama kişiden kişiye konfor farklılığı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Muhtemelen yine Curse falan dağıtır. Hatta bakın belki vardır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 fazla key olan varsa bende isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Benim cb yi paylaştırayım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bir arka mahalle turu verirmisin sercan abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 paylaştırayım dedim de aynı anda bir kiş oalbilir sanırım, auth. falan işleri var bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 key verene .. bir şey bulamadım. 10 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 5 saat once girmeye calistigimda realm bulunamadi tarzi bi hata verdi normal mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bugün patch günü olabilir, çarşamba malum. veya yanlış regio seçimi. avrupa mı ne seçtiysen veriyor o hatayı. launcher ayarlarından region olarak closed beta seçtiğinden emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 salı maint günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 SenariouS said: 5 saat once girmeye calistigimda realm bulunamadi tarzi bi hata verdi normal mi bu ? stress test hesabı değil mi abi sendeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 [email protected] 1. The Elden vanished from the planet Nexus about __________ years ago. (Hint) 1000 2. Stuns, knockdowns, etc. are common crowd control elements in MMO combat. In order to protect themselves, players and NPC's will often have _________ armor. (Hint) Interrupt 3. In WildStar, players show off there guild emblem via hologram called a ___________: (Hint) Holomark 4. How much money did Jeremy Gaffney (WildStar Executive Producer) refund the player who accidentally paid for a different game? (Hint) 20$ 5. What is the name of the famous Exile explorer that re-discovered the planet Nexus: (Hint) Dorian Walker 6. One of the most fearsome creatures on Nexus is the Stemdragon. What is the name of it's special attack? (Hint) Thorn Grenade 7. WildStar has an extensive and robust crafting system. What are the 9 available tradeskills a player can choose from? (Hint) Weaponsmith, Armorer, Mining, Outfitter, Survivalist, Technologist, Architect, Relic Hunter, Tailor. 8. Ok, last question: What is your favorite thing about WildStar? (no right or wrong answer here but be thoughtful!) It's WoW in space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar