Amoled Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Hasta olanlar hastalıklarını burada paylaşsın diye bir topic açayım dedim arkadaşlar bu gece aklıma geldi. Böyle hafiften bir üşütmüş gibiyim, ağustos ortasında hapşurup duruyorum vallahi. Geçmiş olsun thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 20 lik dişlerim çenemi sıkıştırıyor. 2sini çektirmiştim kalan 2 tane çok iyi iş görüyor tebrik etmek lazım. uyucam heralde çünkü hap map da fayda etmedi. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 neden sick thread neden hastalıklar konusu değil gif thread vs tamamda sickli socklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Dynun said: 20 lik dişlerim çenemi sıkıştırıyor. 2sini çektirmiştim kalan 2 tane çok iyi iş görüyor tebrik etmek lazım. uyucam heralde çünkü hap map da fayda etmedi. gg hemen çektir derim. sonra ortodontik tedavi görmek zorunda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sene 2011 olmuş hala 20lik diş mevzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 iyileşmek üzereyim, geç açılmış topik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 marksman said: sene 2011 olmuş hala 20lik diş mevzuu Son milenyumdan sonra 20lik dişlerin çıkması marksman tarafından yasaklanmıştır. -Benim sağlık durumuma gelicek olursak biraz karışık.. Hafif nezle gibiydim.İyileştim iyileşeceğim.Reflüm dolasıyla tahriş olan boğazım bu aralar beni oldukça sık öksürtüyor.Bu arada kronik sinüzitim var.Arada bir azıyo kerata.2 kez zatüreye döndü sonra akıllandı bu aralar pek yaramazlık yapmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi reflüde boğazın yandığında hemen 2 duble soğuk süt içeceksin. böyle çantanda taşıcan felan uzun vadede iyi tedavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Dynun said: 20 lik dişlerim çenemi sıkıştırıyor. 2sini çektirmiştim kalan 2 tane çok iyi iş görüyor tebrik etmek lazım. uyucam heralde çünkü hap map da fayda etmedi. gg benim 20likler de fena azgın bu aralar. ama çektirecek vaktim yok :/ bayramdan sonra büyük ihtimal. onun dışında iyiyim çok şükür lan, saolun sorduğunuz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 guksot said: -Benim sağlık durumuma gelicek olursak biraz karışık.. Hafif nezle gibiydim.İyileştim iyileşeceğim.Reflüm dolasıyla tahriş olan boğazım bu aralar beni oldukça sık öksürtüyor.Bu arada kronik sinüzitim var.Arada bir azıyo kerata.2 kez zatüreye döndü sonra akıllandı bu aralar pek yaramazlık yapmıo. abi sen ölmüşsün ağlayanın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Turp gibiyim aman nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 dün klima vurdu çok pis, hafif nezleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yanıyorum. http://i40.tinypic.com/2lu6r0j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Dynun said: 20 lik dişlerim çenemi sıkıştırıyor. 2sini çektirmiştim kalan 2 tane çok iyi iş görüyor tebrik etmek lazım. uyucam heralde çünkü hap map da fayda etmedi. gg benim de alt dişleri sıkıştırıyolar sağlı sollu yıllar önce çektirmem lazımdı çektirmedim, çok pis ittiriyolar tüm diş dizisini hani ağrısı sancısı yok çok şükür ama ufukta diş teli gözüküyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Belim agriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sağ dizimde problem var. mr çektiricem cumartesi de size ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 şimdilik sağlıkla ilgili sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Saeros said: Dynun said: 20 lik dişlerim çenemi sıkıştırıyor. 2sini çektirmiştim kalan 2 tane çok iyi iş görüyor tebrik etmek lazım. uyucam heralde çünkü hap map da fayda etmedi. gg benim de alt dişleri sıkıştırıyolar sağlı sollu yıllar önce çektirmem lazımdı çektirmedim, çok pis ittiriyolar tüm diş dizisini hani ağrısı sancısı yok çok şükür ama ufukta diş teli gözüküyor sdf hacı ön orta 2 azcık yamuldu o zaman çektirmiştim ilk 2sini. pişmanım ama ortadontilik bi yeri de yok 20 derece bel verdi diye de 3-5 milyar bayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sağ diz ön çapraz bağ ve menisküs pert. ameliyat olduk. fizik tedaviye başlıycaz yarın. bacağım kırılaydı keşke. hayatım kararmış gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 böbreğimle 3 taşla mayıs ayında askerden geldim. 1 bucuk aydır haftada 1 olmak üzere ses dalgalarıyla kırdırma seansına giriyorum. taşların 2si düştü. son taş için 1 aydır uğraşıyoruz. 0.6 mm'lik taş bide en küçük taştı böbreğimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Deacon said: Belim agriyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ölüyorum boğazım fena ağrıyo burun diye bişi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Siiiiiicccck maaaan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bütün gün çalıştıktan sonra 11 de patates e bağlıyorum, ne yaparsam yapayım fark etmiyor, film/dizi/oyun/fiziksel faaliyetler patatese bağlıyorum direkt gözler kapaniyiii. acilen spora başlamam gereke enerjiyi arttırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar