Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sick Thread

Amoled

Öne çıkan mesajlar

marksman said:

sene 2011 olmuş hala 20lik diş mevzuu

Son milenyumdan sonra 20lik dişlerin çıkması marksman tarafından yasaklanmıştır.

-Benim sağlık durumuma gelicek olursak biraz karışık.. Hafif nezle gibiydim.İyileştim iyileşeceğim.Reflüm dolasıyla tahriş olan boğazım bu aralar beni oldukça sık öksürtüyor.Bu arada kronik sinüzitim var.Arada bir azıyo kerata.2 kez zatüreye döndü sonra akıllandı bu aralar pek yaramazlık yapmıo.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

20 lik dişlerim çenemi sıkıştırıyor. 2sini çektirmiştim kalan 2 tane çok iyi iş görüyor tebrik etmek lazım. uyucam heralde çünkü hap map da fayda etmedi.
gg

benim 20likler de fena azgın bu aralar. ama çektirecek vaktim yok :/ bayramdan sonra büyük ihtimal.

onun dışında iyiyim çok şükür lan, saolun sorduğunuz için
Sosyal ağlarda paylaş

guksot said:
-Benim sağlık durumuma gelicek olursak biraz karışık.. Hafif nezle gibiydim.İyileştim iyileşeceğim.Reflüm dolasıyla tahriş olan boğazım bu aralar beni oldukça sık öksürtüyor.Bu arada kronik sinüzitim var.Arada bir azıyo kerata.2 kez zatüreye döndü sonra akıllandı bu aralar pek yaramazlık yapmıo.

abi sen ölmüşsün ağlayanın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

20 lik dişlerim çenemi sıkıştırıyor. 2sini çektirmiştim kalan 2 tane çok iyi iş görüyor tebrik etmek lazım. uyucam heralde çünkü hap map da fayda etmedi.
gg

benim de alt dişleri sıkıştırıyolar sağlı sollu
yıllar önce çektirmem lazımdı çektirmedim, çok pis ittiriyolar tüm diş dizisini

hani ağrısı sancısı yok çok şükür ama ufukta diş teli gözüküyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Dynun said:

gg

benim de alt dişleri sıkıştırıyolar sağlı sollu
yıllar önce çektirmem lazımdı çektirmedim, çok pis ittiriyolar tüm diş dizisini

hani ağrısı sancısı yok çok şükür ama ufukta diş teli gözüküyor sdf

hacı ön orta 2 azcık yamuldu o zaman çektirmiştim ilk 2sini. pişmanım ama ortadontilik bi yeri de yok 20 derece bel verdi diye de 3-5 milyar bayamam
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...