screwy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yeaaaaa simdi daha mutsuzum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ov ye men. today you, tomorrow me diye boşuna dememişler kıskıskıs ters yazmışım sdfkjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 meh. IT WAS MINE BY RIGHT. MY DRAGONS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi bida ki sefere olursa ole bi beta sansi sana soz ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 eyw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yeni sslerimle geldim, snn 6.1 pablik tecrübemi konuşturuyorum resmen cs goda http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshot/578958403036613970?tab=public http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshot/578958403036593273/?tab=public Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 paralı oleceymiş sanırım. 14.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 paralı olacağı zaten belliydi de ne kadar olduğu bilinmiyordu, 15 dolar çok uygun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 f2p iidi be valve :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bordo bere, pembe kamo, yeşil asker donu, altın keleş falan mı koyacaklardı abi, aman iyi ki f2p falan yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 olabilir tabii neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Silphatos said: bordo bere adminlik şapkası satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bonec sana küfredip kendi kendini banlamak istemiyorum kankut, niye böyle postlar atıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 banlanasın diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 oyunun demolition modu cok hosuma gitti ya. swat oynuyormuş gibi hissediyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 365mb patch gelmiş,yenilikler neler bakan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Şimdi bu oyun bildiğimiz kantır sıtrayk gibi mi? 4.3 yapıyosun keleş alıyosun sonra akson? Bomba var ama bomba kuran hileci falan. Ha bide hostesleri kurtarmak yasak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Kantır source yok muydu zaten, farkları ne bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bomba atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 axedice said: Şimdi bu oyun bildiğimiz kantır sıtrayk gibi mi? 4.3 yapıyosun keleş alıyosun sonra akson? Bomba var ama bomba kuran hileci falan. Ha bide hostesleri kurtarmak yasak! silah kısayolları değişmiş alırken dikkat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 axedice said: Kantır source yok muydu zaten, farkları ne bunların? molotof + stat takibi vs. başka bi olayı yok. cs:source'u geliştirselerdi olurdu gayet, niye yeni bi oyun yapmışlar anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 cs varken cs source'a gerek yoktu diyenler gibi olmuş. yeni motor kullanılmış, grafikler gelişmiş, animasyon ve efektler değişmiş, silah ve bomba sayısı artmış, yeni oyun modları eklenmiş, yeni haritalar hazırlanmış, oyun günümüz steam'ine daha uyumlu hale gelmiş. ama bunlar yeterli gelmediyse bilemiycem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yeni motor derken? Source değil mi yine, HL2 motoru? Silah bomba ıvır zıvır modderlar bile ekliyor oyuna onu geç de, neden CS:Source a alternatif bi kantır yaptılar onu merak ettim. Aynı şey değil mi bunlar? Epi topu kantır işte. Spideeyi takımına alıp herkesi yeniyosun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Xenocide said: axedice said: Kantır source yok muydu zaten, farkları ne bunların? molotof + stat takibi vs. başka bi olayı yok. cs:source'u geliştirselerdi olurdu gayet, niye yeni bi oyun yapmışlar anlamadım valla. gabe abi işini bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar